אולם מדהים אך בעייתי

יעלי2

New member
אולם מדהים אך בעייתי

אנו בשלבי חיפוש מקום. החתונה בפברואר ואחרי שחרשנו את כל תל אביב רבתי בחיפוש אחר אולם סגור (לא אוהל) והתבייתנו על שלושה שלטעמנו ואחד מתוכם ממש, התברר שהשלישי נפתח זה עתה ולא קיבל עדיין רישיון עסק. הם התנדבו לפקסס לי את האישורים שקיבלו בדרך לרישיון (אישור מכבי אש, אישור משטרה וכו). בנתיים המקום עובד כמו רבים אחרים שמטפלים בהסדרת רישיונות, ואני לא יודעת מה להחליט. לכאורה אין בעיה כי מדובר על בנין קומה אחת-אין קומות. מצד שני וזאת לא האפשרות הגרועה ביותר, עלול להיווצר מצב זמן קצר לפני האירוע העירייה לא רק שלא תיתן רישיון אלא גם תיסגור את המקום (לא סביר אבל אפשרות). אשמח לשמוע את דעתכן/ם ובמיוחד אם עמדתם באותה בעיה. תודה רבה מראש. נ.ב. איך אפשר לראות את החתונה של הילית (הקלקתי על "החתונה של הילית" וקיבלתי עוד חלון של הפורום ותו לאו). תודה

רציתי להציע לך את אולם מוזאון הארץ.

אבל ראיתי שאת לא רוצה אוהל
(החתונה היתה בחורף.. נכנס קצת גשם אבל גם ככה היה מאד שמח) והאמת שעוד לא נתקלתי באולם מדהים באזור תל אביב..

mitmit

New member
תודה על העזרה לגבי האולם

יתכן שאם ממש מחפשים, באמת אפשר למצואהרבה דפקטים בכל מקום. אחרי שהלכנו הערב גם לגן האומנים בהמלצת הילית (בין היתר), וקראתי את המלצותיכן לגבי ללכת עם נטיות הלב ולקוות לטוב. כנראה נלך על האולם (ונתפלל שהכל ילך חלק). גן האומנים מקו יפיפה, האוכל נראה מצוין על הנייר והמחירי חורף אטרקטיביים. אבל ללא ספק הגן בחוץ יותר אטרקטיבי מה"אולם" המקורה. קשה לי להחליט ובן זוגי אומר שהוא כבר מתחיל להיות מבולבל ועייף (וזה רק אחרי שבועיים שלחיפושים). עד כה ראינו: שרתון סיטי טאוור, דיינר באמזונס בנמל, גן הפקאן, גן האומנים, עדן על המיים, הטירה בגעש מוזיאון הארץ, גן אורנים ואולי עודמקום ששכחתי. מרוב עצים קשה לראות את היער ולמרות זאת עוד יום של מאמץ יעשה אותי מאושרת כי המקום זה הבסיס להרגשה טובה באירוע! תודה על העזרה והעצות. יעלי

יעלי, אני מניחה שלא הייתם בארוע

בגן האמנים בפנים, אלא שהיה ארוע בחוץ, והצצתם פנימה לתוך האיזור המקורה, שנראה מאד פשוט, נכון? רציתי להדגיש שהרושם שמקבלים במצב כזה הוא מטעה. אנחנו מתחתנים בגן אמנים בסוף ספטמבר, אבל היינו אמורים להתחתן בסוף אוקטובר. ביקרנו בגן בזמן ארועים בחוץ ובפנים (בחורף ובקיץ). בזמן ארוע, המקום בפנים יפיפה - יש תאורה מיוחדת, נמוכה וצבעונית, שמדגישה את הצימחיה היה שם, החופה נמצאת לפני קיר של נרות _וזה יותר יפה ממה שזה נשמע...) וכל האולם - אם אפשר לקרוא לזה כך, ממש זורח. תבקשי לראות תמונות של המקום מארועים בפנים, כי אני חוששת שלא התרשמתם כראוי ממקום ממש יפה. כשהיינו אמורים להתחתן באוקטובר, לא היה ברור אם הארוע יהיה בפנים או בחוץ, וממש לא היה איכפת לנו, ואפילו היה קשה לנו להחליט מה עדיף, אז תכננו שהגורל יחליט - יום יפה - חתונה בחוץ. יום לא יפה - חתונה בפנים, ואנחנו היינו מאד מאושרים עם שתי האופציות. בהצלחה, ותספרי לנו מה קורה.

*שיר

New member
הכוונה בלינק "החתונה של הילית"

הוא לסיפור שלה על החתונה ולא לתמונות

אמא+

New member
אבל זה מוביל לדף הפורום ולא לסיפור

של החתונה של הילית..

נופר30

New member
בעיות באולם

יקירתי אם תחפשי צרות הן יגיעו דבר ראשון למרות שלא בסדר יש אולמות שכבר שנים לא עובדים עם רשיון ולא סוגרים להם אבל עוד הרבה דברים יכולים לקרות בדרך לחופה כמו שריפה ( קרה פה עם אני לא טועה לאחת ) ויכול להיות מקום עם רשיון שפתאום תהיה בו הרעלה המונית והוא יסגר ויכול להיות מקום שיש לו רשיון אבל יחליטו לא לחדש אם נחפש יש הרבה דברים שאת צריכה לדאוג בימים שלפני החתונה אל תוסיפי גם את זה אילו תקחי את מה שאת אוהבת לדעתי יותר חשוב שיהיו אישורי מכבי אש ומשטרה ככה את יודעת שהמקום בטוח הרבה מזל אני

שרוןB

New member
יעלי אפשר לשאול אותך מה שם

האולם כי זה נשמע לי קצת מוכר???

למעלה