אולי?

new_rider

New member
אולי?

אני במגעים עם שני אנשים שונים שמוכרים שני דגמים שונים. אחד dt5099 והשני derbi senda שאני עוד לא יודע איזה שנה... אולי אתם יכולים לעזור לי ??.. על dt בערך כבר עשיתי שיעורי בית אז פחות או יותר אני יודע פרטים על הכלי על הsenda אני יודע ממש קצת אם תוכלו?.. להגיד מי עדיף בשטח(הsenda? ככה לי נראה לפחות) מי יותר אמין? ובכלל מה אתם חושבים... תודה מראש

new_rider

New member
ם

גם אני חשבתי ככה אבל הsenda הוא כלי פשוט יותר מרשים! ונראה לי עדיף בשטח אני טועה?

vmax*

New member
לא אתה לא טועה...אבל

אם אתה מחפש רק פוזה ושטח...אז הסנדה.. ואם חשוב לך אמינות וסחירות..תחשוב DT

new_rider

New member
כ

שלא תבין לא נכון, פוזה הכי פחות חשוב בשבילי. יותר חשוב השטח ובגלל זה אולי senda יותר נראה לי. גם הdt50 הספציפי הזה לא במצב מי יודע מה. אבל אני יודע כבר שdt בכללי זה כלי יותר אמין וגם יש לו מנוע ממש טוב...

new_rider

New member
תודה!

אבל אולי גם אתה יכול להוסיף בוא נגיד קווים לדמותו של הsenda? ניסיון אישי או ניסיון שבטח יותר קרוב משלי?

Easy_Rider

New member
הסנדה עדיף בשטח

מכל שאר הבחינות עדיף ה- DT סחירות, מנוע, אמינות וכו´. סוס ישן, מוכר, ובטוח ! בהצלחה. (מה שכן - הסנדה הרבה יותר יפה, קרבי, מרשים וכו´)

new_rider

New member
סליחה

על הבורות. אבל מה זה סחירות? כמו שאמרתי אני חדש...

Easy_Rider

New member
סחירות - המושג !

נתון המעיד עד כמה הכלי סחיר , מלשון מסחר. או במילים פשוטות: עם כלי סחיר לא תיתקע כשתרצה למכור ... כלי לא סחיר = כלי שלא סוחרים בו, לא נמכר, לא קופצים עליו ...

new_rider

New member
אני מסמיק

כנראה הבעיה שלי היא בלשון העברית ולא באופנועים
ועוד דבר, יש דו"ש שמתעלה על שני הכלים האלו?(בארץ כמובן)

Asaf-o

New member
תקשיב לי לי יש ניסיון ב2 הקלים

אין על הסנדה מכל החינות מילה שלי ואני ממש לא סוכן של דרבי!

Asaf-o

New member
יש לי ניסיון ב 2 האופנועים הללו

טין על הסנדה מכל הבחינות ואני ממש לא סוכן של דרבי.!

SENDA

New member
אין ספק שהאופנוע לשטח הוא סנדה

גם לי יש ניסיון (בייחוד אם הסנדה) והיום אני רוכב על DR350 ולפי דעתי הסנדה הוא מצויין לרכיבה וללמידה בשטח. הוא קל חזק (יחסית) ואם שינויים קלים (צמיגים 100%) הוא מסוגל לעבור בכמעט כל שטח שתרצה (תלוי מאוד בנהג) האופנוע מעביר הרבה רגש מהקרקע והבלמים שלו מצויינים (הסטופי הראשון שלי). אם היום הייתי קונה אופנוע 50 סמ"ק, רק את הסנדה. בברכה ניב

למעלה