אולי....

ERerERotem

New member
אולי.... ../images/Emo4.gif

אולי תקראו לי אחת שמסתכלת על הבית של השכנים. אבל תהרגו אותי !! הרבה פורומים מנהלים מפגשי פורום... ואני יודעת שלוקח ככה חצי שנה משו´ כזה לתכנן דבר מורכב כזה .... אבל.... למה.... למה.... כלומר... בתוק פורום שאני מחשיבה אותו בעניי כהכי טוב והכי מגובש... (הייתי בעוד כמה פורומים - אין על מה לדבר...
) למה אנחנו לא נפגשים?!? ראיתי פעם (יותר נכון הצצתי
) שגל אמרה משהו כמו אממממ... אני לא זוכרת. שהיא לא נפגשת או משו´ כזה.... לא זוכרת בדיוק. (סורי אם טעיתי
) אבל... חברים זה נחוץ !!!!!! תחשבו איזה נחמד זה יכול להיות... ואם יהיה משעמם או מטופש.... אז תפתחו לכם דעה שמרנית בעניין מפגשי פורום.... אבל אני אף פעם לא הייתי. ומעניין אותי.
תחשבו על זה בבקשה... גל... ואם לא... אז לא.
אבל תחשבו טוב חברים !!

~*~gaL

New member
זה רעיון נפלא,

ולדעתי מי שמרשים לו, או שפשוט יכול לבוא - כדאי לו לבוא. לי פשוט בחייים לא יתנו ללכת לכזה דבר... מקסימום רק בליווי...

talrv

New member
../images/Emo31.gif

אני מקווה שיהיו מספיק אנשים שיוכלו לבוא.. כי מניסיון עם פורומים אחרים (ואפילו פורומים עם המון אנשים) יש מספר מצומצם מאוד של אנשים שבאים... אני בכל מקרה, לא אוכל לבוא.. אני יכולה לחלום שירשו לי. וזה נוגע לכל פגישות הפורומים שמתוכננים לחנוכה ואני לא יכולה לבוא..... ויש אנשים שכל כך רציתי לראות!! הסיכוי היחידי שעולה לי בראש זה האייקון/פנטזיקון בפסח, יריד פנטזיה ומדע בדיוני ש*אולי* ורק *אולי* אני אצליח לבוא הפעם... מישהי מתכוונת להיות שם? (שאני אקבל תמריץ לבוא, או מנגד אכזבה שלא באתי..) ובהצלחה עם הפגישה!

ERerERotem

New member
../images/Emo10.gif

אז אני מבינה שאין מצב. איזה מן פגישה זאת בלי המנהלת?!?
לא שאני מזלזלת או משהו כזה בכל השאר.... אבל זה לא יהיה אותו דבר... טוב. לא יודעת...

~*~gaL

New member
אם זה משנה משהו...

אני אשאל את ההורים שלי שוב... טוף? ומקסימום תלכו למישהו שיש לו מיקרופון במחשב, נתחבר לצ´אט קולי ואז אני אוכל לדבר אתכם.
וזה דווקא יכול ללכת טוב גם בלעדי. תביאו אתכם כמה פרקים של הסדרה, קצת חטיפים וקולה, והנה - הכל מסודר.

ERerERotem

New member
כן... את צודקת...

אבל בשביל זה צריך לדעת אם יש עוד מתנגדים\מסכימים.... ובינתיים לא עונים הרבה פה.... נו טוף. נחכה.

המממ

New member
גל, למה את לא יכולה ללכת?

אפילו אם זה יהיה קרוב לבית שלך לא תוכלי לבוא? אישית, מפגשי פורום מפחידים אותי, בתור אחת ששומרת על פרטיותה ומיסתוריותה מאוד. אבל אתם יודעים, אם זה מתוכנן וכולם באים אז אני אפילו מוכנה לחשוב על זה. אבל אם זה למשל באיזור המרכז, למה שלא תוכלו לבוא? משהו במרחק נסיעת אוטובוס/ רכבת אחת? אולי לארגן מישהו עם אוטו? אני סתם תוהה. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
התנגדות מצד ההורים..

הם לא מתלהבים מזה שאני אלך ואפגוש אנשים שאני לא מכירה.

המממ

New member
אה... אבל את מכירה אותנו.

אפשר במקום ציבורי, לפחות בפעם הראשונה שנפגשים... חוצמיזה, אין פה שום פושעים מסוכנים (טוב, נו, אז אני רוצחת סדרתית מבוקשת. כאילו מישהו היה יכול לדעת). יומטוב ושקט שיהיה לנו!

LikeMe

New member
כןןן !!! ../images/Emo9.gif

ולארבעה תיקים במשטרה שלי אף אחד בכלל לא שם לב !!!!!

~*~gaL

New member
LOL, ../images/Emo6.gif

תבינו, זה לא שאני לא רוצה, אני רוצה מאד, אבל ההורים שלי לא... אולי אני אצליח לסדר משהו, נראה...

סולסיטה

New member
אוקיי, אז:

כל הכבוד על היוזמה, רותם!
אני כנראה שגם לא אבוא.
ולגל: מסתבר שאנחנו גרות קרוב
, אבל לא לומדות באותו בי"ס על בטוח, כדי להסיר ספקות...
אבל תכתבי לי בפרטי אם את ב"בן-גוריון" או "אחד העם", כי אני מכירה משם אנשים.
לאב יו אול, סולסיטה

המממ

New member
נו, אי אפשר מפגש פורום בלי הפורום.

כנראה שנמשיך להפגש רק במחשב. או שנחכה שתגדלו ולא תצטרכו לבקש רשות. אגב, מאיזה איזורים אתם בארץ? (שאם היינו באמת עושים מפגש, היינו יודעים איפה).

סולסיטה

New member
למה בלי הפורום?

לא להתייאש!
יש שתיים בפנים ושלוש מתנדנדות - ויש פה עוד מספיק אנשים...
אני מעודדת אותכם!
לאב יו אול, סול

למעלה