אולי

אולי ../images/Emo12.gif

זה ישמע קצת מפגר אבל איפה אפשר לקנות או להשיג בחינם (יותר טוב) תוכנה שמסדרת עץ משפחה עם תמונות וכדו´ והדבר השני בין המסמכים של אבי ז"ל מצאתי גם תעודת בית ספר מפולין יש פה משהוא שמביו פולנית ... כל עזרה תתקבל בברכה

אין דבר כזה "שאלה מפגרת"../images/Emo70.gif

(אני מטיף כך כל הזמן לסטודנטים שלי. אין דבר כזה! לא ברור לך? תשאל!) נושא התוכנות עלה כאן פעמים רבות, אך למיטב זכרוני לא דנו באפשרות הדפסת עץ משפחה עם תמונות. בכל מקרה, אם לא קראת עדיין את המאמר של yehudad בנושא גנאולוגיה ממוחשבת, כדאי לך לעשות זאת. החלק השני מפרט על התוכנות הבולטות שהוזכרו ע"י חברי הפורום במשך הזמן. אני מנחש ש - Family Tree Maker ו - Legacy יכולות להדפיס את העץ עם תמונות, אך נחכה למומחים לתוכנות אלו. לגבי שאלתך השניה - כדאי לנסות. העלה פה את המסמך כמו גם בפורום "תרגום". אם לא תיענה - אפשר להפנות אותה לרשימת התפוצה של JewishGen דרך ViewMate, אשר מאפשר להציג תמונות/מסמכים לעזרה בזיהוי/תרגום/כל דבר אחר...
ארנון

yehudad

New member
לאיזה מטרה אתה צריך את התוכנה

לאיסוף המידע או לשם הדפסת ספר/נתונים? בכל מקרה ארנון כבר הפנה אותך למאמרים שכתבתי. אשמח לעזור בכל שאלה שתיתקל - אם באמצעות הפורום ואם על-ידי מסר.

הדס ח

New member
אם תסרוק

את התעודה אוכל לדאוג לתרגם לך אותה לעברית. הדס

תכנה לבנית עץ

אם תוריד תכנה חינמית,(או תרכוש תוכנה בכסף) תדאג שהיא יכולה ליצור קובץ מסוג GEDCOM תקני כך שאפשר להעביר את הנתונים מתוכנה אחת לשניה. קובץ כזה הוא הפורמט שכל תכנות עצי המשפחה אמורים ליבא.

תכנה להדפסת עץ המשפחה עם תמונות

התכנה Family Tree Maker מאפשרת הדפסת העץ עם תמונות. אמנם לא רצוי להכניס תמונות גדולות מדי בשל נפוח הקובץ ויש המלצה בתכנה לגבי הגודל הרצוי. התכנה מאפשרת הרבה צורות של "עצים" כולל הצורה האטרקטיבית של "שעון חול" המאפשרת הצגת צאצאים ודורות קודמים בעץ אחד. התכנה ידידותית מאד, מאפשרת שימוש בעברית אך יותר מתאימה לאנגלית. למיטב ידיעתי קיימת כבר גירסא 10. אינפורמציה נוספת תוכל לראות ב: http://www.genealogy.com/soft_ftm.html?priority=5090212 בהצלחה!

משה לרר

New member
Family Tree Maker

אני יכול לציין כי אני עובד עם תוכנה זו כבר מגירסא 3 ללא כל בעיות בעברית. אכן קיימת כבר גירסא 10 שאני כבר עובד איתה כמה חודשים. לתוכנה אפשרויות רבות ומגוונות מבחיה גראפית וכן מבחינת התמיכה באינטרנט. הערה: ביצירת קבצי PDF באופן ישיר מכל דו"ח גרפי - נתקלתי בבעיות עברית. מצ"ב דוגמא של עץ ממשפחתי (אני הנין של פעסל-גיטל הורוויץ)

משה לרר

New member
אקרובט

צריך להוריד את התוכנה העדכנית שתומכת גם בשפות שמיות זה בחינם באתר של ADOBE

נתפס לי הצוואר מרוב סיבובים... ../images/Emo6.gif

הפלט מאוד מעניין. האם FTM מדפיסה גם עצי All-in-One (למשל, עץ של שתי משפחות ששניים מילדיהם נישאו? (התרשים שהראית הוא תרשים אבות וצאצאים משולב, וגם אותו רבות מן התוכנות לא מאפשרות). ארנון

משה לרר

New member
גרפיקות משולבות

למען האמת עוד לא ניסיתי את כל האפשרויות אך יש שם גם הדפסה מלאה של כל העצים שנמצאים באותו קובץ. ניתן גם להגדיר עצים ישירים מקודה לנקודה ועוד

gcarmi

New member
all-in-one

ארנון, כן. החל מגירסה 9 כמדומני יש גם אפשרות להדפסת עץ כנ"ל. אני עם 10 עכשיו. גדעון

gcarmi

New member
אני כאן

אני כאן רוב הזמן. פסיבי עקב אילוצים משפחתיים/בריאותיים. בכל מקרה מקשיב ונהנה. גדעון

למעלה