אולי.......

ludin102

New member
אולי........./images/Emo104.gif

לכבוד השנה החדשה הנה כמה "אוליים" שאולי או אולי לא יתגשמו בשנה הקרובה: *** מי שמרגיש נפגע ממה שיירשם פה אני מתנצל מראש *** - אולי ייסגרו את פורום נענע שנהיה פורום קומבינה. - אולי אתר 102FM רדיו ת"א יתעדכן פעם בשבוע לפחות. - אולי רדיוס יורידו את הפרסומות בסופ"ש כמו 102FM ו- 99ESC. - אולי עוד תחנות ייאמצו את התכנית הנפלאה "להיטים לנצח של רדיו חיפה. - אולי תהיה סינדיקציה ארצית לתכנית שי ודרור. - אולי התכנית עושים ספורט ב- 103FM תתארך לשעתיים. - אולי נתן זהבי ייקבל פרס ישראל על מפעל חיים. - אולי איזו תחנה תציע לעופר להב תכנית פריים טיים ברדיו. - אולי הוא יחליף את אסך הראל
- אולי רדיוס תשדר שנות השמונים גם בערב. - אולי רדיו ת"א ישדר שנות השמונים בכלל. - אולי לערוץ הראשון תהיה תכנית בוקר סופסוף. - אולי איזו תחנה אזורית תעביר בשידור ישיר את תכנית הבוקר של ערוץ 10. - אולי התכנית "עושים אהבה" עם אופיר רובין ב- 103FM תחזור. - אולי ארז טל יחזור לשדר ברדיו. - אולי שי ודרור ייקבלו עוד שעה לתכניתם. - אולי עוד תחנות יישדרו את "גומרים הולכים" עם עמנואל רוזן ודני סידס. - אולי מושיקו שטרן יועבר גם בתחנות רדיו אחרות. - אולי "הסט" ב- 102FM תקוצץ או לחילופין תעבור לימי שישי בלבד. - אולי 103FM יירשם באתר שלהם את לוח השידורים הצפוי בחגים. - אולי עיתון ארצי יפרסם את לוחות השידורים של הרדיו לרבות הרדיו האזורי. - אולי בלוח השידורים באתר של 102FM רדיו ת"א תרשם השעה המדוייקת מתי מסתיימת תכנית הבוקר שהיא 09:30 ולא 10:00. - אולי הילית וולברג מרדיו ת"א תקבל תכנית ברדיו. - אולי נזכה לשמוע את קולה המדהים של ספי ינקו מרדיו ת"א יותר. - אולי יקיר אביב יידבר יותר קרוב למקרופון. - אולי התכנית "מתוק מאז" של דן כנר ברשת ב' תובא בשידור חוזר כל מוצאי שבת. - אולי 91FM יפסיקו לשדר כמו תחנה פיראטית. - אולי תכניתו של חיים הכט תועבר גם ב- 103FM. - אולי כל התחנות יסגרו את המקרופון בסופ"ש וייתנו למוסיקה לדבר. - אולי יוכרז בארץ יום ללא פרסומות ברדיו. - אולי TWLITE TIME ברדיוס תוארך לשעתיים. - אולי רדיו MTV ייעלם. - אולי גל נדיבי יחזור לרדיו. - אולי "אספרסו" ב- 88FM תוארך לשעתיים. - אולי 60-70-88 תשודר בין השעות 07:00 - 01:00 ולא עד 23:00 כיום. - אולי עופר נחשון יעבור לשדר ב- 102FM רדיו ת"א. - אולי אברהם ברדוגו יחזור לשדר ב- 103FM. - אולי ירון אשבל יפסיק לבלבל את המוח וייתן למוסיקה לדבר. - אולי רשת ב' תפסיק לשדר מהדורות חדשות באמצע משחקי ספורט. - אולי אל ישראלי יחזור לשדר בבוקר. - אולי רדיוס יישדר גם שירים עבריים. - אולי אודי לייבוביץ מרדיו ת"א ייפסיק להדגיש את האות ש'. - אולי 90FM יהיו קצת יותר מקצוענים. - אולי עדי שמאי ולימור דהאן מרדיו ת"א ייגישו את "היפות והאמיצות הדור הבא". - אולי יפסיקו כל התחנות לשדר שירי טראנס וקלאב בימי שישי בערב (חוץ מ- 103FM). - אולי התכנית "בבקשה" עם אמיר כהן ב- 103FM תחזור. - אולי אני אפסיק לכתוב שטויות ויותר לעיניין. - אולי מישהו ימצא את אילי בר. - אולי מישהו ימצא את אביב הוד. - אולי מישהו ימצא את בתיה הרוש. - אולי מישהו ימצא את תמיר מואב. - אולי רדיוס תעביר בשידור ישיר את מסיבת מנהרת הזמן. - אולי איתן כבל ייקבל תכנית ברדיו. - אולי ארי שמאי יורד מהרדיו. - אולי מישהו ייגרום לרדיוס להפסיק להשתמש בג'ינגל הקדוש של קול השלום לשווא. - אולי ייארגנו מפגש של כל חברי הפורום. - אולי יהיה שלום. - אולי יהיה איחוד נדיר בין רדיו ת"א לרדיו ללא הפסקה. - אולי מספיק עם המיקסים המזרחיים בימי שישי בצהריים ב- 91FM. - אולי 103FM יעבירו קורס לכל שאר התחנות איך עושים רדיו. - אולי 88FM ייגלו לנו מאיפה הם משיגים את השירים המוזרים שהם משמיעים. - אולי תחנות הרדיו 99ESC ו- 102FM יפסיקו את הלופ האינסופי שלהם. - אולי תעלה תחנה אזורית שמשדרת שירים משנות ה-50 ועד שנות ה-80. - אולי "רגעי קסם" ברשת ב' תוארך לשעתיים. - אולי דני סידס יידבר בקול יותר חזק בתכניתו בלילה ב- 102FM. - אולי רדיו ת"א ייעבירו שידור ווידאו באינטרנט. - אולי רדיו ללא הפסקה ייעבירו שידור ווידאו באינטרנט. - אולי נשמע כמה שפחות את רעות מתיתיהו מרדיו ת"א. - אולי נשמע יותר את יוסי ארדמן מרדיו ת"א. - אולי מישהו יעשה כתבה לטלויזיה על תחנות הרדיו האזוריות. - אולי גדעון רייכר ייקבל תכנית יומית ברדיו. - אולי יוסי סיאס יחזור לרשת ב'. - אולי רדיו ת"א ו- 99ESC לא יישדרו פרסומות בזמן פיגועים. - אולי יחזירו את מבזקי בחצי ב- 103FM. - אולי יפסיקו לחשוב שה- 102 בכינוי שלי שייך לרדיו ת"א. - אולי ייאחדו את רדיו ת"א, רדיוס ו- 99ESC בלילה. - אולי יפסיקו ב- 99ESC לשדר אותו שיר כל שעתיים שלוש. - אולי יפסיקו ב- 102FM לשדר אותו שיר כל שלוש או ארבע שעות. - אולי מישהו יבין שרדיו ת"א ו- 99ESC נכון לעכשיו הם אותה תחנה בדיוק. - אולי יפסיקו לשדר ברדיו ת"א שירים אחרי שהם הופכים ללהיטים בתחנות אחרות. - אולי יהיה יום בשנה ברדיוס ללא WESTLIFE או ה- BACKSTREET BOYS. - אולי עדי שמאי תפסיק להשמיע שירים לא נכונים ברדיו ת"א. - אולי אם כבר היא השמיעה את השיר הלא נכון שתיתן קצת להנות משיר נדיר שלא משודר. - אולי שוש עטרי תחזור כבר לרדיו. - אולי קול השלום תחזור איכשהו. - אולי רדיו דן הגל הירוק תחזור איכשהו. - אולי יילמדו את אורי לוי להגיש בטלויזיה. - אולי טלי מורנו הנפלאה תקבל תכנית ברדיו. - אולי שרון פרי תחזור לתכנית "עושים ספורט" ב- 103FM. - אולי מישהו יצליח להאזין לתכנית "נוסטלגיה דרומית" ברדיו דרום עם מומי אסרף מבלי להתפקע מצחוק. - אולי עמנואל רוזן יירד מהעץ שהוא מתפס עליו כל יום שישי ברדיו ת"א. - אולי יפסיקו להלל את אווה וכלבה ברדיו ת"א. - אולי מישהו ייקיים את כל ההבטחות שהבטיחו לנו בערב הקמת כל תחנות הרדיו האזוריות. - אולי הבוקר טוב עם פנינה בת צבי תחזור לשעתיים במקום מרב מיכאלי. - אולי רדיו ת"א ייהפך לרדיו דרום. - אולי התכנית של אסך הראל תשודר גם ברדיו. - אולי עופר שלח הגאון ייקבל תכנית ברדיו. - אולי מודי בר-און ייקבל תכנית ברדיו. - אולי מישהו יילמד מהאמריקאים איך עושים רדיו. - אולי איבי נתן ישמיע קול. - אולי דוד בן בסט יירשום כאן בפורום. - אולי 88FM תקדיש יום שלם לקול השלום לכבוד 11 שנים להעלמותה. - אולי רשת ג' תחזור לשדר מוסיקה לועזית. - אולי רשת א' תחזור למתכונתה הרגילה. - אולי שמישהו במשרד התקשורת יימחק סופסוף את כל התחנות הפיראטיות. - אולי שהטכנאים בערוץ הראשון ייפסיקו להיות כאלו דבילים. - אולי שמישהו יוריד את הדבר הזה שניקרא ערוץ 2. - אולי שערוץ 10 המצויין ייקבל את הכבוד המגיע לו. - אולי ידיעות אחרונות תפרסם את לוח השידורים של ערוץ 10. - אולי מיקי רוזנטל ייקבל תכנית ברדיו. - אולי גיא מרוז ייקבל תכנת ברדיו. - אולי דן מרגלית ייקבל תכנית ברדיו. - אולי מאיר איינשטיין יסתפר. - אולי 103FM יישדר בלילה את הקטעים היפים מכל תכניות היום. - אולי מישהו יישים לב למה שרשמתי ויקח לתשומת ליבו. - אולי יהיה חלק ב' לאוליים בהמשך. - אולי יפסיקו לנסוע בכבישים בליל יום הכיפורים. - אולי רדיו ת"א יישנה את התוכן ולא רק את הג'ינגלים. - אולי רדיו חיפה תהיה כמו 90FM (רק סינדיקאציה). - אולי תהיה לנו שנה טובה ונפלאה לכולם - אמן!!!!!!

theones

New member
אז ככה

שוש עטרי חזרה לשדר ברשת ג' כבר לפני כמה חודשים והיא משדרת שם מדי צהריים. להילית וולברג יש תכנית סאטירה בקול הקמפוס 106fm בימי שלישי. ברגע ששי ודרור יחזרו מהחופשה שלהם הם יועברו בתחנות אזוריות נוספות. בתיה הרוש מנסה את מזלה בתחנות רדיו בארה"ב (היא גרה שם עם בעלה).

eyals102

New member
תשמע...

סחטיין על הרשימה. עם חלק מהדברים שרשמת אני מסכים, ועם חלק לא. בכל מקרה, לפחות לגבי חלק מהדברים הנוגעים לרדיו תל אביב 102FM אתה תזכה לראות בהתגשמות חלק ממשאלותיך בשבועות הקרובים, אבל אני לא אגלה באיזה מהמשאלות מדובר. אני שוב מנצל את זכותי להיות מסתורי.... :)

ludin102

New member
אייל....../images/Emo122.gif

אתה אדם אכזרי אבל פייר. אולי תזרוק איזו רבע עצם??
אתה יודע כדי להרגיע במעט את התאבון??

רונית 777

New member
אפשר להוסיף כמה "אולי"ים?

אולי לא אכפת לך שאני "מתלבשת" על הרשימה שלך?
אולי תהייה התייחסות גם לתחנות הפריפריה, כי לא כל הארץ במרכז? אולי תנאי הזיכיון יהיו נורמליים, כך שגם לתחנות הפריפריה יהיה סיכוי? אולי זה גם יאפשר להן להשקיע בתוכן ובשדרנים טובים? אולי הרשות השנייה תעסוק בדברים שלשמם הוקמה ולא סתם תעשה את המוות? אולי התחנות האזוריות יחזרו להיות אזוריות ולשדר למאזין המקומי את מה שמעניין אותו (וזה לא חייב להיות הכביסה של השכנה שרה שטיפטפה על הראש של השכנה חרה... אה - חווה)? אולי שדרני הרדיו יבינו שיש בכוחם לקבוע "שיח ציבורי חדש" ויתחילו לדבר כמו בני אדם (עברית נכונה, דברי טעם, בלי קללות ונאצות - אפילו שזה מביא רייטינג)? ואולי לא היו הדברים מעולם? ואולי לא השכמתי עם שחר לגן?? מועדים לשמחה לכולכם. אני אחזור לעמדת ה"קוראת בלבד" שלי...

Joe the wolf

New member
רונית, השמיעי קול!!!!

חמוד לאללה. זה יהיה הפסד כולו שלנו, אם חמודה ושנונה כמוך תהיה קוראת בלבד.תני לנו עוד קצת ממך, פליז.... jo

אולי (88fm) יאריכו את אחרי השקיעה

כי בעז כהן נפלא ועושה כל ערב בשש תוכנית עם מוסיקה נהדרת שנגמרת מהר מדי (ואז ישר מגיע הג'אז הנורא ואני בורחת מיד). וחוץ מזה אולי שגלי צה"ל יחזרו למתכונת הישנה של ציפורי לילה ואולי שאפשר יהיה לשמוע מוסיקה נורמלית ברשת גימל גם במשך היום ולא רק ב"רוק בישראל" ואולי שאפשר יהיה לקנות תסכיתי רדיו ישנים מרשת א' על CD's ואולי שיאריכו את "הקצה" לחמישה ימים בשבוע

Joe the wolf

New member
ואו, מונת לדיקן הפקולטה לרדיו

איזה רשימה. בהחלט מלמדת על מחלת רדיו חשוכת מרפא. רק מינוייך לדיקן הפקולטה לרדיו באונ' קולומביה (לא בטוח שיש כזה דבר) אולי תגמול אותך. סחתיין

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נפלא. אנחנו מבטיחים לעקוב אחר ההתפתחויות ברדיו ולראות אילו "אוליים" התגשמו ואילו לאו.

corrs123

New member
קצת תשובות ל"אוליים"

- אולי אתר 102FM רדיו ת"א יתעדכן פעם בשבוע לפחות - האתר מתעדכן איזה פעם פעמיים בשבוע, אני לא חושב שאפשר לדרוש יותר מזה. הדפים של תוכנית הבוקר והערב מתעדכנים מדי יום (כשיש תוכנית....) - אולי עוד תחנות ייאמצו את התכנית הנפלאה "להיטים לנצח של רדיו חיפה - מתכונת דומה אפשר למצוא ב-103FM שמשדר על אותו רעיון אבל רק שירים עבריים. - אולי רדיוס תשדר שנות השמונים גם בערב - משאלה מעניינת אך לא מציאותית, מכיוון שרדיוס חתם לאחרונה על הארכת הזיכיון שלו של שידורי MTV. - אולי לערוץ הראשון תהיה תכנית בוקר סופסוף - אולי המשאלה תתגשם... בתקופה האחרונה מנהלים מו"מ עם וועד הטכנאים לגבי החזרת התוכנית במתכונת שונה... - אולי יוכרז בארץ יום ללא פרסומות ברדיו - גם ככה התחנות לא מרוויחות, לא חבל....? - אולי רדיו MTV ייעלם - ראה/י תשובה למעלה. - אולי גל נדיבי יחזור לרדיו - עושה בינתיים ג'ינגלים ל-99, לרדיו ת"א הוא בטוח לא יחזור. - אולי מישהו ימצא את אביב הוד - אפשר למצוא אותו במדור "עסקים" של מעריב - הוא כותב שם פינה במדי יום ראשון של המחשבים. הוא נמצא גם בתוכנית הבוקר של ערוץ 10. - אולי יהיה איחוד נדיר בין רדיו ת"א לרדיו ללא הפסקה - ומה הסיכוי באמת שזה יקרה......? - אולי רדיו ללא הפסקה ייעבירו שידור ווידאו באינטרנט - העלו בפניהם את ההצעה אך הם דחו אותה על הסף... - אולי יחזירו את מבזקי בחצי ב- 103FM - מבזקי החצי בשיתוף YNET העלו בזמנו ב-103 עקב המצב הביטחוני שהיה במדינה. כעת, לפי דעתם אין צורך בכך. - אולי שרון פרי תחזור לתכנית "עושים ספורט" ב- 103FM - ממקור ראשון אני יכול לומר לכם כי שרון פרי לא תחזור ל-103 עקב בעיות עם אליעזר לחנה. - אולי מאיר איינשטיין יסתפר - נו באמת, זה היה אמור להיות ציני???

אחלה רשימה וסחטיין על ההשקעה.

עם חלק מסכים וחלק פחות. אגב, את אילי בר ניתן למצוא היום בפאזה אחרת כעורך הירחון האלטרנטיבי "חיים אחרים".

mauzer

New member
איך אף אחד לא לוקח אותך לעבוד ברדיו

עם כל כך הרבה ידע איך אתה לא מעוסק באיזו שהיא תחנת רדיו מר ludin102 אני חושב שאתה צריך להיות באחת התחנות ואני חושב על ערוץ 7 אכן כן !!! סתם !!! אני איתך בקשר לברדוגו הוא באמת חסר

ludin102

New member
תשובה

שלום אני אומר זאת בפעם המאה ובפעם האחרונה: אין לי שום קשר לרדיו ת"א!! ה- 102 בניק שלי לא קשור לרדיו ת"א. ורק להמחיש לך כמה אני רציני הנה 2 ציתותים משני אנשים מ- 102FM: הראשונה - לימור דהאן: <כולם - שלום, אני חייבת להבהיר פעם אחת ולתמיד - רן לודין, המכונה לודין 102 , לא עובד ברדיו תל אביב. הוא לא עבד אי פעם ברדיו תל אביב. הוא גם לא יעבוד ברדיו תל אביב אף פעם. תודה ויום טוב... לימור דהאן - מנהלת תוכניות 102fm> . (כיף לקבל הודעה כזו - ממש מעודד
) השני - אייל שינדלר: <לכל מי שמתעניין, לודין הנכבד מאוד לא עובד ברדיו תל אביב 102FM (אני כן, אגב)> ולכל מי שמעוניין הציתותים הנ"ל נלקחו מפורום הרדיו של נענע (ז"ל). נ.ב נראה לך שאם הייתי עובד ברדיו ת"א הייתי רושם משהו נגדם??????????? אז JOJO אין מצב!!

ludin102

New member
האמת לא!!!../images/Emo5.gif

אבל בכל זאת זו אחת התחנות היחידות בעולם שאין לה תכנית בוקר!! וזו אחת התחנות היחידות בעולם שניקראת תחנת טלויזיה שלא עושה טלויזיה. וזו אחת התחנות היחידות בעולם שהטכנאים שלה לא יודעים מה לכל הרוחות הם עושים. טוב נסחפתי קצת. אבל יש לי עוד דברים אך אפרט אותם בפעם אחרת.

Evyatar613

New member
בארץ היא היתה החלוצה בתוכניות הבוקר

וחוץ מזה, אני אומר תודה שאין שם תוכנית בוקר. בגלל שירותי הצבאי, והיותי ירושלמי, הייתי צריך להיות שם כל כך הרבה פעמים בשעות שלפני הזריחה. (לפחות הם היו נחמדים ונתנו תלוש, כמו לכל האורחים לאיזו חביתה במזנון של רוממה). לי זה לא חסר.

למעלה