אולי תתחילו להתעורר

כוכבה 27

New member
אולי תתחילו להתעורר

שם: גיל: מקום מגורים: צבע אהוב: שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה: סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: ירק אהוב: עונה אהובה: הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאני לובש הכי הרבה: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה: משקה אהוב: אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: המקצוע הכי משעמם: המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: ספרת מזל: משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עישנת פעם סמים: עישנת פעם סיגריות: הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה הרגש האנושי החזק ביותר?:

1מאיוש

New member
עונה ../images/Emo195.gif

שם: מאיה. גיל: 15 וחצי מקום מגורים: גבעת זאב צבע אהוב: גווני סגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: דיי.. אני לא עונה לזה.. יש המון.. ויש לכל רגש או מישהו אחר שירים שונים שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: לא יודעת.. שאלה מוזרה חיה אהובה: כלבים סגנון מוזיקלי: מותר כמה?! היפ הופ, יוסי[הוא מגוון], ישראלי, פופ, ראפ, ג'אז.. וכל מיני מנגן על (אם בכלל..): לא.. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": היי-טק ריח אהוב: תלוי של מי .. חח.. סתם.. אמממ... פרחים.. הזכרון הראשון מהילדות: האמת.. שאין לי מושג צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: בננה [עכשיו ממש לא!] ירק אהוב: עגבנייה-אבל עדיין אוהבת עונה אהובה: חורף- העולם השתנה- נולדתי.. חחח סתם! עכשיו כבר לא! אני שונאתת גשם.. אביב הכי טוב! לא קר לא חם ! הבגד שהכי כיף ללבוש: תלוי לאן ואיפה.. הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור [ואני לא פריקית] וגם לבן וצבעים בהירים משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אוו... יש הרבה תוכניות להיום: ממ.... מחשב.. מחשב... אוכל.. טלויזיה.. לישון.. ספר טוב שקראתי לאחרונה: אני לא אוהבת =| סרט טוב שראיתי לאחרונה: ממ.. יש הרבה לא זוכרת משקה אהוב: אלכוהול-בחיים לא! לא יודעת מה יהיה עוד 5..10..15..20 שנה מיץ לימונענע - אבל לא מתוק!! אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: סיגריות- בחיים לא נגעתי ובחיים לא אגע!!! מתי יש לי יומולדת: 10.1.91... תאריך עברי גם ?! חח.. כ"ה בטבת.. לא זוכרת ת'המשך מתנה שהכי היית רוצה לקבל: שוב פעם.. זה תלוי ממי.. ואני לא יודעת.. יש הרבה ההופעה הכי טובה שהיית בה: של להקה מחו"ל לא יצא לי-באסה.. בעצם הייתי במורדים אבל עכשיו קלטתי שזה עלוב מאוד.. ההופעה הכי טובהה.. ממ.. מי שלא אוהב בעיות שלו! ההופעה של טיפקס בכיכר ציון ירושלים- קיץ 2004 ! שמול כל ירושלים ואחרי שבאו לראות קובי אוז מפסיק באמצע ההופעה ואומר: "היי מאיה, מה המצב? ראיתי אותך" זה היה כ"כ כיףףףףף וככה פתאום משום מקום.. בלי תיאום להקה טובה ששמעת בזכות חבר: כמה שזה מוזר.. אבל אין המקצוע הכי מעצבן: מותר 2?! מתמטיקה ואנגלית! אה... המקצוע הכי משעמם: תנ"ך - בלי להעליב אף אחד המקצוע הכי מעניין: ספורט.. האם עברת אי פעם על החוק: אין לי מושג ספרת מזל: מה ס'תומרת ? משחק ילדים אהוב: גומי.. חחח... זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: שהמורה לטכנולוגיה האשימה אותי שגנבתי סוללות נטענות מבי"ס והן היו שלי בכלל ואז אמא שלי שלחה למנהלת ולה מכתב והיא באה לכיתה שלי והתנצלה בפני כולם!! זכרון טוב מבית הספר היסודי: הכרתי את המחשב .. =]]]] כמו שצריך הכוונה.. ו.. הייתה לי מורה פשוט מקסימה בכיתה ד' מורה בכיתה א: טלי- שכחתי ת'שם משפחה מורה בחטיבה: כיתה ז- מאיה קופשיץ- רוסייה מטומטמת[בלי לפגוע ברוסים] היא הייתה באמת מטומטמת לא רק שהיא גם הייתה קצת סנילית! ח-ט - אורי דרור מורה בתיכון: מאיפה לי ?! שאני הבאה אני אדע.. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי בצבא !! איך ?? אני קטנה.. עוד כמה שניפ חחח.... מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: השנה הזו ?? לא יודעת.. זה לא הכי מבאס..וגם לא מבאס מאוד.. רבתי עם ידיד מאוד טוב שלי על שטות..אהבתי אותו גם.. אבל עכשיו כבר לא! ממש לא! - יש מישהו אחר.. סתם פנטזיה שלא יכולה לקרות כך שהיא לא תפגע בי.. עישנת פעם סמים:בחיים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!! עישנת פעם סיגריות: בחיים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!! הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן.. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: לפי דעתי ?! יש שתיים: 1) אהבה 2) כעס [מעניין כמה זמן לקח לענות על כל זה חחח.. סיימתי ישש!! - בצחוק!] שאלון נחמד ביותר! יופי כוכבה !

lir2004

New member
טוב...

כמה שאלות?!, יכולת לבקש שנספר לך את כל סיפור חיינו וזהו... אז ככה: שם: לירן גיל: 17 מקום מגורים: נתניה צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: "לבד" של יוסי, ולא רק בגלל שזה של יוסי... אה, אני גם מזדהה עם "מביט אל המרומים" של משה פרץ... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: לא עולה לי בראש אף אחד כזה... חיה אהובה: דג חשמל... הוא היחיד שלא מקבל קצר במיים... חחחחח, סתם... כלבים! סגנון מוזיקלי: הכל! במיוחד שירים שקטים (בסיגנון של "לבד" ו"ציפור אבודה בידייך"). מנגן על (אם בכלל..): לצערי, אני לא מנגן... "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": זמר וכותב! ריח אהוב: ריח של בגדים אחרי כביסה... הזכרון הראשון מהילדות: הייתי מסתובב בקרוסלה של "גינת אמסטרדם" בעיר הולדתי - ת"א... והייתי שר! וכולם היו מחמיאים לי צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אנעארף?!... תכלת... פרי אהוב: אני מאוד אוהב תפוחים ובננות ירק אהוב: גמבה! עונה אהובה: אביב (ולא גפן!). הבגד שהכי כיף ללבוש: טרנינג... הכי נוח! הצבע שאני לובש הכי הרבה: אפור ושחור משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: שום תוכניות להיום: לראות את המשחק של ברזיל!!! ספר טוב שקראתי לאחרונה: "הבהלה לזהב". סרט טוב שראיתי לאחרונה: "סיפור אהבה בלתי נשכח"! משקה אהוב: "פנטה אקזוטי"! אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: אני לא מעשן!!!, וגם אני לא ממליץ לעשן!!! מתי יש לי יומולדת: 3.5.1989. או אם תרצו - בשלושה במאי 1989, נולדתי! מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לשיר דואט עם יוסי! וקרמבו... אבל אני מעדיף את הראשונה... ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא יצא לי להיות בהופעות לאחרונה... אבל אני יכול להמליץ על "המפיקים", הצגה קורעת! להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אין לי חברים... חחחחחחחח, סתם... אאא... לא להקה, אבל שמעתי על הנרי, שהוא מפיק מצוין! המקצוע הכי מעצבן: כימיה... אבל אני גם ככה לא לומד את זה... המקצוע הכי משעמם: ספרות... אבל זה בגלל שהמורה משעממת... אפילו כשהיא צועקת אני נרדם... המקצוע הכי מעניין: היסטוריה!!! האם עברת אי פעם על החוק: לא שזכור לי... למעוך ברלה זה נחשב?! אם כן... אז זה לא משנה... גם ככה לא מעכתי ברלה אף פעם... ספרת מזל: עוד לא ממש חשבתי על זה... משחק ילדים אהוב: 5 אבנים... וטאקי... זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המורה שלי למדעים... אחרי שתראו אותה - תבינו! זכרון טוב מבית הספר היסודי: המורה שלי למוזיקה... היא המורה הכי טובה שהייתה לי, היא זאת שדחפה אותי לעניין המוזיקה, למרות שכבר הייתי בכיוון במילא... מורה בכיתה א: רקפת, אני חושב שקראו לה ככה... מורה בחטיבה: קטי! מורה בתיכון: חיים! אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני עוד לא גוייסתי... אבל אני ממש רוצה ללכת ללהקה צבאית!!! מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: תקופת סיום העונה בליגת העל בכדורגל... דיייייייייייייי!!!, כמה אפשר לראות את מכבי חיפה זוכים?!?!?! עישנת פעם סמים: ממש לא!!!, ואני גם לא ממליץ!!! עישנת פעם סיגריות: ממש לא!!!, ואני גם לא ממליץ!!! הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן... בגדתי בעצמי עם עצמה... אחר-כך הוא זרק אותי מהבית... מה זאת השאלה הזאת?!?! מה הרגש האנושי החזק ביותר?: טוב, זה לא צריך להגיד... אבל אני אגיד בכל זאת - אצל כולם ואצלי בפרט - אהבה!!! הערה קטנה: ניסיתי כמה שפחות לענות בצחוק... הערה קטנה2: אני לא מלכלך על מכבי חיפה... הם מצוינים!!!, אני פשוט כתבתי את זה בצחוק...

כוכבה 27

New member
עונה

שם: כוכבה. גיל: 23.5. מקום מגורים: עכו. צבע אהוב:שחור (וגם תכלת). שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש המון,של יוסי "ציפור אבודה בידייך",רמי וריטה "שתישאר צעיר לנצח". שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:שאלה מוזרה. חיה אהובה: כלבים. סגנון מוזיקלי: יש המון: ישראלי,פופ,מזרחית,סוסי אזולאי,ועוד הרבה. מנגן על(אם בכלל): לא. כשאהיה גדול אני רוצה להיות: לעסוק בהנהלת חשבונות (המקצוע שלמדתי). ריח אהוב:הבשמים שלי. הזכרון הראשון מהילדות:לא זוכרת. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:....... פרי אהוב:אבטיח. ירק:עגבניה. עונה אהובה:קיץ. הבגד שהכי כיף ללבוש:תלוי לאן. הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור,תכלת ועוד. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: כבד. תוכניות להיום: טלויזיה,מחשב,והמון מוזיקה. ספר טוב שקראתי לאחרונה:... סרט טוב שראיתי לאחרונה:יש הרבה,לא זוכרת. משקה אהוב:קולה. אם אתה מעשן,סיגריה אהובה:לא נגעתי בזה,ולא אגע. מתי יש לי יומולדת:27.9.82. מתנה שהכי הייתי רוצה לקבל:יש הרבה! ג'יפ,,ולטוס לתילאנד. הופעה הכי טובה ששמעתי בזכות חבר: המופע המשותף של ריטה ורמי קלנשטין(שראיתי אתה 3 פעמים). המקצוע הכי מעצבן: היסטוריה. המקצוע הכי משעמם:אנגלית. המקצוע הכי מעניין: תנ"ך,וספרות(המקצועות שהכי אהבתי). האם עברת אי פעם על החוק:לא. ספרת מזל: מה ס'תומרת!. משחק ילדים אהוב:גומי. זכרון מגעיל מבית ספר היסודי: לא זכור לי. זכרון טוב מבית ספר היסודי:לא זוכרת. מורה בכיתה א':מזל מנצ'ור. מורה בחטיבה:אהובה. מורה בתיכון: עומרי שרון. אם הייתי בצבא,היכן שירתת/אתה משרת: שירתתי במת"ש (מנהל תשלומים)שם מחלקים לחיילים משכורות,והחזרים כסף על אוטובוס,וכולי. מהי התקופה הכי מבאסת בשנה:" הלחץ של המבחנים. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: לא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא. מה הרגש האנושי החזק ביותר: אהבה.

moranush86

New member
וואיייי מגילת אסתר יותר קצרה

שם: סנונית גיל: 20 מקום מגורים: גבעת זאב צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: Insatiable ויש המון שירים בתקופת הדכאון שלי שעדיין צובטים לי i'm never wanna dance אבל כמובן כמובן "בוכה בלילות" שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: וואי יש הרבה חחחח כל שיר שקשור לזהבה בן ו"תנו לו צ'אנס" חיה אהובה: כלבים, במיוחד שלי, ודולפינים סגנון מוזיקלי: הכל בערך חוץ מדכאון מנגן על (אם בכלל..): ניגנתי פעם במנדולינה... "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": בן אדם טוב. זה התכנון שלי בנתיים לעתיד ריח אהוב: אממ... ריח של פרחים נראה לי... לא עולה לי משהו אחר הזכרון הראשון מהילדות: ששפכתי על כל הגוף שלי יוד החומר שמחטה פצעים ואז התחלתי לרעוד והסתגרתי בשירותים כי פחדתי שהעוזרת גננת תכעס עלי צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: לא הייתה לי ילדות כ"כ קלה... אפור בהיר?... פרי אהוב: קיווי ירק אהוב: גמבה אדומה עונה אהובה: חורף שנוטה לאביביות הבגד שהכי כיף ללבוש: טרנינג!! הצבע שאני לובש הכי הרבה: אין לי דבר כזה משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לביבות ובמיה תוכניות להיום: אמבטיה ולישון ספר טוב שקראתי לאחרונה: וואה וואה שנים לא קראתי ספר סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא עולה לי משהו לראש משקה אהוב: קולה, לצערי הרב ואני בתהליך הגמלות אני שותה רק בסופי שבוע.. ו-וודקה-לימונים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: טוב אני יוצאת מהארון (ניר!!) parliament מתי יש לי יומולדת: 22 במרץ מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אין לי העדפות... המתנה הכי גדולה רק אלוהים יכול לתת לי וזה כבר ביני ובינו ההופעה הכי טובה שהיית בה: שלומי שבת הייתה לו הופעה יפה. אני הכי נהנית בהופעות של יוסי להקה טובה ששמעת בזכות חבר:היה משהו כזה אני פשוט לא זוכרת המקצוע הכי מעצבן: להיות חיילת תחת המפקד שלי המקצוע הכי משעמם: להיות פקידה של המפקד שלי (ובגלל זה עברתי) המקצוע הכי מעניין: להיות במה שאני עכשיו-ספקית חחחחחחחחחחחח האם עברת אי פעם על החוק: פעם?... ספרת מזל: 6 משחק ילדים אהוב: סולמות ונחשים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: הבנות בכיתה שלי זכרון טוב מבית הספר היסודי: המורה שלי מורה בכיתה א: חנה אהרוני מורה בחטיבה:מרדכי משהו.. מורה מחנך פשוט נשמה מורה בתיכון: יונה משהו.. בת אדם מדהים ומורה בחסד אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: צריפין מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: מאפריל עד עכשיו - מנסה להתרגל למפקד החדש ללא הצלחה עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה. קיטשי אבל נכון... לא משנה מה השאלה, אהבה היא התשובה

אני... ../images/Emo9.gif

שם: שרית גיל: 17 וחצי מקום מגורים: ירושלים צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: "אמא" של שלומי ויוסי "הכל תלוי בך חבר.." בועז שרעבי ו"בוא אל החגיגה" שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אממ לא עולה לי שיר.. אבל אני לא אוהבת ת'קול של קורין אלאל... חיה אהובה: מממ... אף פעם לא אהבתי כלבים וחתולים.. אולי רק את טסי
כלבה מיוחדת
ואולי גם לראות דולפינים.. הם חמודים כאלה... סגנון מוזיקלי: ישראלי.. כמו יוסי, הראל מויאל וכאלה... מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנת.. הלוואי... "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": בדיוק דיברתי על זה עם לירן.. חח לא יודעת.. ת'אמת שאין לי מושג... ריח אהוב: חחחחח ריח של בושם? לא יודעת... הזכרון הראשון מהילדות: לא הראשון... אולי שעליתי לכיתה א'.. לא יודעת.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: מה?? אמממ... ירוק? פרי אהוב: תותים, תפוח, תפוז ירק אהוב: כרוב..(?) עונה אהובה: חורף... הבגד שהכי כיף ללבוש: טרנינג.. אבל תלוי לאן... הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור/לבן/אדום משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אבטיח.. אני רק מריחה ת'ריח
תוכניות להיום: היום? נראלי לישון... ספר טוב שקראתי לאחרונה: וואי לא זוכרת... סרט טוב שראיתי לאחרונה: יומני הנסיכה... אבל אני מתה על הסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" שמי שלא ראה זה סרט מומלץ ביותרר!! משקה אהוב: מיץ תפוזים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת.. מתי יש לי יומולדת: 27.12.1988 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: מממ... אני ישמור את זה לעצמי..
ההופעה הכי טובה שהיית בה: בין האחרונות שהייתי והיה בה ממש כיף זה של יוסי בבית שמש.. אין זה היה כ"כ יפהה!!! הוא שר מלא שירים.. וכל הקהל התלהב ממנו ברמותתת!!! הבנות שהיו לידי הרסו לי ת'אוזן... להקה טובה ששמעת בזכות חבר: מממ... לא זוכרת.. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה בעע המקצוע הכי משעמם: אנגלית המקצוע הכי מעניין: אני בספק אם יש כזה.. אולי תנ"ך או היסטוריה... האם עברת אי פעם על החוק: חחחח יש מיש'ו שלא? ספרת מזל: לא יודעת
משחק ילדים אהוב: תופסת ו"פחית".. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אני לא זוכרת כ"כ... לא חושבת שהיה מש'ו מיוחד.. זכרון טוב מבית הספר היסודי: המורה מכיתה ג', נראלי המורה הכי טובה שהייתה לי.. מורה בכיתה א: טובה מורה בחטיבה: רונית מורה בתיכון: רותי אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הלחץ של הבגרויות... אפשר להתמוטט!! עישנת פעם סמים: לעע עישנת פעם סיגריות: ^^^ הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: אממ.. לא נראה לי.. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: כמו שכולם אמרו ה"אהבה", שאי אפשר בלי זה... שאלון נחמד! תודה כוכבה..!

adiii1

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שם: עדי. גיל: 15 וחצי. מקום מגורים: גבעת זאב סיטי. צבע אהוב: כתום. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אין אחד יש הרבה. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל השירי דיכאון שיש. חיה אהובה: מיאו חתולה וקצת כלבים. סגנון מוזיקלי: פופ, רוק (לא כבד), היפ הופ קיצר מוסיקה ישראלית חוץ מדיכאון. מנגן על (אם בכלל..): כלום. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": לא ידוע כרגע. ריח אהוב: אממ..זה נשמע הזוי אבל יש לו ריח ממש טוב-וזה הבושם והאפטרשייפ של אח שלי חחחחחח. הזכרון הראשון מהילדות: סבא שלי ז"ל. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד (למרות שאני לא ממש אוהבת ת'צבע). פרי אהוב: אממ..לאדעת אין אחד שאני אוהבת. ירק אהוב: מלפלפון. עונה אהובה: "חורף, וגשם מטפטף על העורף, חורף...". הבגד שהכי כיף ללבוש: אממ..לאדעת חח לא עולה לי כרגע. הצבע שאני לובש הכי הרבה: כתום, כחול ואדום. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: פיצה עם נקניק בעע. תוכניות להיום: היום הייתי בקניון קניתי בגדים למסיבת סיום (סופסוף), ומחר אני רוב היום לא בבית בגלל התפאורה, אבל אם יהיה זמן אז במחשב, טלוויזיה ולישון אני חושבת חח. ספר טוב שקראתי לאחרונה: לא היה כזה חח. סרט טוב שראיתי לאחרונה: חתיכה הכי בהפתעה משהו כזה, סרט מצחיק ויפה רצח. משקה אהוב: קולה ומיץ תפוזים. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: --- מתי יש לי יומולדת: עוד 5 חודשים, ב3.11 :p מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לא יודעת אבל תלוי ממי. ההופעה הכי טובה שהיית בה: היו 2, ווליום ת"א (גמר כוכב נולד 3) והשניה זה לא ממש הופעה, זה יותר מחזמר אז המחזמר כמו בסרט. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בית הבובות. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה בעע. המקצוע הכי משעמם: היסטוריה. המקצוע הכי מעניין: שום מקצוע. האם עברת אי פעם על החוק: לא שזכור לי חח. ספרת מזל: 7. משחק ילדים אהוב: דייב. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המורה שלי למחשבים היתה תמיד יורקת על ילדים זה היה דוחה ממש חחחחחחח. זכרון טוב מבית הספר היסודי: שיעורים חופשיים. מורה בכיתה א: מירי. מורה בחטיבה: אורית. מורה בתיכון: קודם תנו להגיע לתיכון אחר-כך נדבר. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: --- מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: שנה הבאה, מתחילים עם הבגרויות. :S עישנת פעם סמים: NO עישנת פעם סיגריות: NO הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן, זה קורה לי הרבה בזמן האחרון לאדעת למה. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אני חושבת שכעס. מאיה, מה את אומרת עליי? אני לא מגיבה נכון? חחח אני מקווה שרויטל הודיעה לך על מחר נתראה

sarit lang

New member
וואו...!

שרית בת 17.5 תל אביב צבע אהוב:תכלת\כחול שיר אהוב: כל המעלות של יוסי רוק אני בחיים לא ישמע חיה אוהבה: ארנב סגנון מוזיקה: יוסי,ים תיכוני ולועזי כשהיה גדולה אני רוצה להיות: ספרית ריח:אני אוהבת את הריח של צבע טרי... צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: שחור\אפור אני לא אוהבת בכלל פירות וירקות...(!) עונה אהובה:אביב הבגד שהכי כיף ללבוש: כל מה שנותן לי להרגיש טוב... הצבע שאני לובש הכי הרבה: לבן\שחור..כי זה התלבושת שלי ללימודים! משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אינג'רה... תוכניות להיום: ללכת לבקר את ההורים שלי... ספר טוב שקראתי לאחרונה: לא קורא ספרים... סרט טוב שראיתי לאחרונה: "על בנים ועל בנות" משקה אהוב: קוקה קולה סיגריה אהובה:פרלנמט ארוך מתי יש לי יומולדת: 04.10. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אני לא אוהבת לקבל מתנות...! ההופעה הכי טובה שהיית בה:הראל מויאל לפני חצי שנה בערך להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בית הבובות המקצוע הכי מעצבן: אנגלית המקצוע הכי משעמם: היסטוריה המקצוע הכי מעניין: ספרות האם עברת אי פעם על החוק: קצת..
ספרת מזל: 7 משחק ילדים אהוב: לא זוכרת... זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כל התקופה ביסודי היה מגעיל אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני לא יודעת..לא חשבתי על זה מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: אני שונאית את הקיץ.. עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: הרבה פעמים מה הרגש האנושי החזק ביותר?: כעס!!
ואוו!!.אני מקווה שלא פספסתי שאלה ...!!!

למעלה