אולי תצליחו לעזור לי...

אולי תצליחו לעזור לי...

קודם כל קבלו סחטיקה על הפורום! אני מחפשת ספר, שאין לי מושג מי כתב אותו, וגם השם שלו לא בדיוק ידוע לי, אבל יש תיאור... אולי מישהו שמע עליו. זהו ספר המדבר על יצורים בדיוניים שאצליהם הפה השפתיים והשיניים הם איברים אינטימיים, המכוסים תמיד, ולאכול זה דבר שעושים בצינעה בחדרים קטנים פרטיים (בדומה לחדרי שירותים אצל בני האדם) ואילו הסלונים שלהם וחדרי האירוח, מתהדרים באסלות, ועשיית צרכים זה משהו חברתי שמשתפים בו את כולם. בקיצור, מין היפוך מעניין שכזה. ליצורים יש שם (נגיד שקוראים להם מומים) ושם הספר הוא ה´ הידיעה פלוס שם היצורים (נגיד: "המומים") נדלקת למישהו איזו נורה?

אף אחד לא שמע על זה?

זה ספר ענק!!!

tygger

New member
מאוד מוזר לי אבל

מה שתיארת דווקא מתאים לי לחלק קצר מאוד מסיפור שהוא חלק מטרילוגיה. "המלך הסרבן" - ספראגו דה קאמפ. 1. מגדל השדים 2. שעוני עירז 3. המלך שראשו לא נערף בהוצאת אסטרולוג.

המממ...

ייתכן שבעקבות הטרילוגיה שהזכרת, נכתב ספר שלם בנושא. אין לי מושג, זו השערה שלי. בכל אופן אני משוכנעת שמדובר בספר שלם. כנראה לא הרבה אנשים קראו אותו, אני כבר 7 שנים מחפשת אותו, ולא נתקלתי בבן אדם שמכיר.

השמ

New member
יש סיפור, אלסטור 933 או משהו דומה

שקיים בו התאור של האכילה האינטימית לבד או מאחורי מסך אישי בכדי לא להגעיל אחד את השני. ואם אני לא טועה, אז גם בספר של פארמר, הנאהבים יש תאור של אכילה מאחורי מסך שמסתיר את הפה. אבל גם בזה וגם בזה ע"פ זכרוני האסלות לא עברו לסלון

המלך הוא ערום - שאלתי קצת

ואמרו לי שהתיאור מתאים לספר בשם "הפלנטה הסגולה" של ראובן דנציגר, הוצאת ירון גולן, 1995. היתכן?

קודם כל תודה!

האמת, אין לי מושג אם אכן זה הספר, אני משום מה זוכרת שהשם היה מילה אחת, אבל כבר מזמן הפסקתי לסמוך על הזיגרון שלי... נכנסתי לבקבוק ומצאתי את הספר שהזכרת, אבל אין שם שום תיאור עליו, ככה שאין לי אפשרות לבדוק אלא להזמין אותו. אני חשבתי שבכלל הוא ספר מתורגם, אבל ייתכן שגם פה אני טועה. נראה לי שאקח את הצ´אנס ואזמין אותו... מה יכול להיות? אולי אתה יכול לקשר אותי עם מישהו שקרא את הספר? ושוב, ים תודות! שיחקת אותה.

אגב - גיליתי עוד אתר ספרים

לפעמים הוא זול יותר מאחרים ולפעמים יותר יקר, בכל אופן למקרה שמעניין מישהו, האתר נקרא books r us (מעניין איך הם חשבו על השם הזה?!)

למעלה