אולי תציעו משהו!

damrih

New member
אולי תציעו משהו!

השעה עכשיו 00:36 אני יושב בביתי הקטן,ראיתי את כל הסרטים הטובים שיש לטלויזיה להציע,צפיתי בחדשות באינטרנט לפחות 20פעמים,אני לא רוצה לישון!!גבר כמוני,בן 28,נראה טוב אפילו טוב מאוד,לא צריך את שיגרת היום הזאת ביום שישי בלילה!! אבל למה? למה זה חוזר על עצמו כל הזמן?,מערכת יחסים של חודשיים שלושה וכשזה מתחיל להיות רציני אני מקבל רגליים קרות ובורח(כל עוד נפשי בי..)ואח"כ,שוב אותה שיגרה שמפחיד לחשוב ,אבל התרגלתי אליה,וכשאני במערכת יחסים אני מתגעגע לאותה שגרה,של לשבת ביום שישי ,לראות סרטים ולגלוש באינטרנט. אנשים,אני צריך רעיונות איך לשבור את השיגרה הזאת,איך לגרום לי לא להתגעגע לימים האלה,שמצד אחד טובים ושקטים ומצד שני...אני לא צריך להרחיב,זה לא אמור להיות ככה וזהו! נ.ב-אל תאמרו לי לצאת כי אני יוצא מספיק!וכבר התעייפתי מהסצנה הזאת.

nir hadar

New member
מתוך נסיון

תמצט איזשהוא טרפסיט/טית, כנראה משהוא מהעבר תוקע אותך. בהצלחה

../images/Emo20.gifאפשר לדעת מה הקשר?!

זה שאתה יוצא עם מישהי לא אומר שאתה לא יכול פעם בכמה זמן לשבת לבד ביום שישי ולהנות מדברים אישיים שאתה נהנה לעשות לבד - להיות במערכת יחסים לא אומרת שאתה צריך לוותר על עצמך וחשבת פעם לשתף את הצד השני במה שאתה אוהב לעשות, למה שזה יהיה לבד? ואתה יודע מה? אם טוב לך בימי שישי להיות לבד, אז שתדע שגם אני והחבר שלי צריכים לפעמים פסק זמן אחד מהשני ולא כל שישי חייבים להפגש וזה טוב כי זה גורם להתגעגע קצת. תחשוב על זה...

בלאגנית

New member
גם לי חשוב הספייס שלי

וזה גם אומר לשבת בבית ביום שישי עם עצמי למרות שיש חבר. ולקרוא או משהו. מעניין אם יש עוד הרבה כאלה. כי לפי מה שאני שומעת , בחורות (בעיקר) נכנסות לסרטים אם לא נפגשים עם החבר יותר מפעמיים בשבוע.

omer73

New member
אולי אתה

עושה את הדברים בהגזמה ולא בטעם, ז"א שאם אתה נמצא במע' יחסים אתה מוותר על הכל לטובת הקשר, ואז אתה פתאום מרגיש שהקשר פוגע לך בספייס וכו', וכדאי לך לנסות בעתיד להוריד הילוך, לעשות את הדברים יותר לאט, בפחות אינטנסיביות, וככה לא תרגיש את ה"חנק" הזה.

נ ט ע 9 1

New member
כשתכיר את האחת זה לא יהיה ככה

ונכון, אתה באמת לא אמור לשבת בבית ולהנות מדברים כאלה משעממים כלומר זה דיי מעניין לפעמים לעשות את כל זה(אינטרנט, סרטים וכו'..) אבל בתור חיים שלמים?... כן, צדקת שזה מה שנגיד לך, תצא קצת, תכיר מישהי ואל תיכנס לקשר מהר מדיי כי הוא ייגמר עוד יותר מהר.. מה שבא בקלות הולך בקלות, בהצלחה

למעלה