אני מסכימה איתך סופה
יש הרבה אנשים שחושבים ואומרים לעצמם "אם הן משדרות זאת בעיה שלהן ואין להן זכות להתלונן " אז זהו שיש לנו זכות להתלונן כי אם אנחנו רוצות לשדר זאת זכותנו המלא, ואין לאף אחד זכות לקחת מאף משדרת את החופש שלה ואם היא רוצה לשדר בכייף שלה זאת זכותה ואותו דבר לגבי זוגות, אנשים לא מבינים שברגע שהם מקליטים מישהי לא רק שהם פוגעים במשדרת עצמה הם גם מפרסמים וממסחרים את הסירטון שלה ויש אנשים שיכולים לעשות כסף אל חשבון החופש של אחרים ואני מאמינה שאם מישהיא היית רוצה לפרסם את עצמה היא היית עושה את זה בעצמה, זה אותו דבר כמו ליפגוע בזכיות היוצר וזה אפלו גרוע מי זה כי רק למישדר יש זכות לפרסם את עצמו ולא לאף אחד אחר וחוץ מי זה אנשים שעושים את זה צריכים להבין שזה דבר פלילי ואל זה אפשר גם ליפתוח תיק ומישפטים וחבל...תאמינו לי זה לא שווה את זה , (למקליטים פה) תנו לשדר בכייף דיי לנסות הרוס לאחרים באמת ששום דבר טוב לא יוצא מי זה ,ולגבי תפוז אני רוצה להגיד שליפעמים אתם מיתעסקים בתפל ולא בעיקר תיראו כמה משדרים משדרים סירטונים של משדרים אחרים פה ,אני לא אומרת שאתם לא עושים כלום לגבי זה אתם עושים אבל לא מספיק, האמת אני לא מאשימה את תפוז אני יודעת שאתם עושים מאמצים כדי שהכול היה טוב באתר אבל הקלטה של גולשים אחרים זה בין הדברים החמורים פה לדעתי אז באמת תנסו יותר ואל תקטינו ראש כי יש לכם את האמצעים להפסיק את זה.... לפחות להפסיק את זה בצ'אט שלכם לא אומרת לחלוטין,זה גם משהו לפחות.