אולי תעשו משהוא?

אולי תעשו משהוא?

תעשו משהו עם המקליטים - הגיע הזמן שהנהלת תפוז תעשה משהו עם האנשים שמקליטים פה משדרות כל הזמן. מקליטים ומשדרים, מתחזים וחושפים. פשוט גועל. ... לדעתי יש פיתרון אחד אולי הוא לא יצירתי אבל משמעותי בנות-תפסיקו לשדר עד שהנהלת האתר תעבור לסוג שידורים שאינם ניתנים להקלטה בקלות[ויש כאלה]

סופה26

New member
לואיפשוט העתקת את ההודעה שלי מ15.11

או שפרסמת אותה ב16 אני לא זוכרת. אז מן הראוי שתציין זאת. ותכניס את זה למרכאות עד הקטע של הפיתרון שהוא רעיון שלך. אני רוצה להגיד שאני באופן אישי מאוד סובלת מהתופעה הזאת, ותפוז לא עושים מה שהם יכולים למנוע אותה. יש משתמשים שידוע שהם בעייתיים והפוליסים בעיניין הזה צריכים להיות יותר פעילים, ולעקוב אחרי כל הניקים השונים שלהם. לעשות רשימה שחורה של משתמשים על כל הניקים השונים שלהם, לא רק על הניק ששודר איתו, ולראות בכל פעם שהם נכנסים מה קורה. לא לתת להם לשדר! גם כשהצלחתי לעשות צילומי מסך זה לא מספק את תפוז אני צריכה להוכיח שזאת אני שם. או קיי, שניה אני כבר שולפת תציצי ומראה לכם שהוא תואם להקלטה(חבל שאין לי שם איזו נקודת חן יחודית). אני יכולה לציין מקרה שמישהו מאנשי תפוז ראה שמשתמש משדר הקלטה ולא עשה כלום כי זה לא ממש חשוב. אז זה כן חשוב כי זה מסכן אותנו. אנחנו משדרים בשביל הכיף וכולם נהנים מזה אבל זה יכול להגמר ממש בלא כיף, וכולם יודעים על מה אני מדברת. ודבר אחרון אני מבקשת מכל המשתמשים שרואים שמשדרים הקלטות שלי לעשות צילומי מסך ולשלוח לתפוז. סופה.

סופה26

New member
תיקון: פרסמתי תהודעה ב16.11

הצלחתי למצא לינק לתגובה שקיבלתי שם. העמוד כולל את ההודעה המקורית שלי:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1343&msgid=89244032

אני מסכימה איתך סופה

יש הרבה אנשים שחושבים ואומרים לעצמם "אם הן משדרות זאת בעיה שלהן ואין להן זכות להתלונן " אז זהו שיש לנו זכות להתלונן כי אם אנחנו רוצות לשדר זאת זכותנו המלא, ואין לאף אחד זכות לקחת מאף משדרת את החופש שלה ואם היא רוצה לשדר בכייף שלה זאת זכותה ואותו דבר לגבי זוגות, אנשים לא מבינים שברגע שהם מקליטים מישהי לא רק שהם פוגעים במשדרת עצמה הם גם מפרסמים וממסחרים את הסירטון שלה ויש אנשים שיכולים לעשות כסף אל חשבון החופש של אחרים ואני מאמינה שאם מישהיא היית רוצה לפרסם את עצמה היא היית עושה את זה בעצמה, זה אותו דבר כמו ליפגוע בזכיות היוצר וזה אפלו גרוע מי זה כי רק למישדר יש זכות לפרסם את עצמו ולא לאף אחד אחר וחוץ מי זה אנשים שעושים את זה צריכים להבין שזה דבר פלילי ואל זה אפשר גם ליפתוח תיק ומישפטים וחבל...תאמינו לי זה לא שווה את זה , (למקליטים פה) תנו לשדר בכייף דיי לנסות הרוס לאחרים באמת ששום דבר טוב לא יוצא מי זה ,ולגבי תפוז אני רוצה להגיד שליפעמים אתם מיתעסקים בתפל ולא בעיקר תיראו כמה משדרים משדרים סירטונים של משדרים אחרים פה ,אני לא אומרת שאתם לא עושים כלום לגבי זה אתם עושים אבל לא מספיק, האמת אני לא מאשימה את תפוז אני יודעת שאתם עושים מאמצים כדי שהכול היה טוב באתר אבל הקלטה של גולשים אחרים זה בין הדברים החמורים פה לדעתי אז באמת תנסו יותר ואל תקטינו ראש כי יש לכם את האמצעים להפסיק את זה.... לפחות להפסיק את זה בצ'אט שלכם לא אומרת לחלוטין,זה גם משהו לפחות.

מיתבקש:

בנות תפסיקו לשדר לאלתר ותיראו שהתופעה תחלוף נכון...מפתה לבחורות פה לחשוף את עצמן מכמה סיבות בעיקר ה"מחמאות" שהן מקבלות פה ופלילי ??? הצחקתן לי ת'תחת אין שום דבר כזה זכויות יוצרים א.אין פה שום יצירה ב.אף אחד לא דואג לעגן אתכן בחוק זכויות יוצרים פה ג.גם אני לא חושב שחשיפה של גופכן ה"חטוב " ככל שיהיה [חחחחחחחחחחח] יכול לספק יצרים של אנשים פה[חוץ מיצר המציצנות] סופה: זה נכון מה שאומרים?

הכוונה שלי הייתה

לא שזה יצירה אלה נתתי דוגמה בכוונה על זכויות היוצר כי זה כאילו מה שהוא שאנחנו עושות וזה ישייך לנו זאת הכוונה שלי היית וסופגניה ברגע שממסחרים הקלטה שלך זה כן פלילי זה לא חוקי להקליט מישהו בלי שהוא מסכים ולעשות מזה כסף על חשבון אחרים ללא הסכמתו וחוץ מי זה אני לא מסכימה איתך שביגלל אנשים שרוצים להרוס לאחרים אז צריך להפסיק למה אם אני רוצה לשדר וכייף לי עם זה אז צריך להרוס בכוונה ?.לכול אחד יש זכות לשדר ואם בא לו לפתות ולא יודעת מה זה זוכותו אני לא חושבת שאנשים צרכים לקחת את הזכות הזאת ממשהו ונכון אולי תפוז לא חייבים אבל אם באמת אכפת להם מהגולשים אז לפחות שיראו את

ממסחרים הקלטה?

נו באמת? ממש פוטנציאל אדיר יש להקלטות פה תראי לי אחד שהרוויח אגורה שחוקה מההקלטות פה ואני מוריד בפניו את הכובע לפתות? תפתי אנשים כמה שאת יכולה בעיה שלך אפילו כשהייתי תלמיד תיכון מי שהייתה מפתה או מיתנהגת חצי מימה שהולך פה בלילות היו עושים ממנה שרמוטה אז בבקשה כמו שנטשה אומרת "הפיתוי הוא בשבילי" שורה תחתונה-מי שחושפת את עצמה בפרהסיה שלא תצפה שהיתיחסו אליה אחרת.נקודה!!!

התייחסות זה דבר אחד

והקלטה זה דבר אחר זה שונה סבבה תחשוב שאני זונה ומה שאתה רוצה אבל רק תחשוב לא לעשות מבין יש הבדל וחוץ מי זה לגבי הכסף אולי האנשים שמקליטים את זה לא כולם עושים מי זה כסף אבל תתפלא יש כאלה שכן אני מכירה אחד כזה כבר וזה מגעיל

סופה26

New member
בטח גם אתה מקליט

לא ברור איך נתקלת בהודעה ישנה שלי וגם מה המניעים שלך לפרסומה. ניתן להניח שאתה עוד אחד מחולי הנפש האובססיביים כאן. אם זה מה שנותן לך תשומת לב, שיבושם לך. מעניין שבחרת לפרסם את ההודעה תחת ניק שרשמת רק בחדש שעבר. יש לך משהו להסתיר?

אופס סליחה סופגניה מאמי טעות שלי

הגבתי בטעות אליך מצטערת חחח לא שמתי לב שזה היה לואי אז לואי התגובה אליך!

איך הם מקליטים אותנו?

ואיפה הם יכולים לפרסם את השידור?? חייבת לראות אם אני שם... זה דיי מפחיד
רק זה חסר לי!!! יש מצב שתפוז יעשו משו נגד זה? אני משדרת מדי פעם, ולא, לא בשביל תחרות או משו כזה, סתם בשביל הכייף (חח גיליתי שאני גם חולה במחלה) ואם יש סיכון בשידור ואנשים לא יכולים להנות וזהו, כנראה שאפסיק לעשות זאת, אני לא רוצה להסתבך

למעלה