אולי תסכימו להסתכל?

אולי תסכימו להסתכל?

בס"ד אני ממש אשמח אם תסכימו להביע את דעותיכם המעניינות בקשר לכתב היד הזה. אודה לכם אם תענו גם על 2 שאלותי: א: איך אפשר לקבוע או לנתח כתב יד, אם מדי פעם הוא עובר שינויים,גם בלי קשר ל"מצב רוח"? ב: האם יש משמעות לכל אות בנפרד, או שההתיחסות לכתב היא אך ורק בהקשר הכולל שלו- דף טקסט. אני ממש אשמח אם תענו לבקשתי, ותענו לי על השאלות. לילה טוב לכם

Druyanizem

New member
ואו!

איזו מכת כתבים נחתה פה פתאום.... אני לא ינתח אותם.... לא מבין בזה.

אם כבר מישהו

ש"א שכותב בסיאתא דשמיעה בהתחלת כל מה שהוא כותב, מישהו מוכן להסביר לי במה זה עוזר? מה זה עושה ? מה זה מסמן? עפיפונים הפכו פתאום למטוסים של שיר... עפיפון

כן, אסביר בשמחה

אם אדם מאמין, ולכן מבין שכל מטרתו מעולם היא להיות חלק מהגלובל הכללי העולמי, מאותה יישות אחדותית שמכונה אלוהים, הוא יזכיר לעצמו (ולאחרים), שכל פעולותיו, (ופה כמדומני מאמינים שגם כתיבה היא פעולה משמעותית ונחשבת)וכל רצונותיו והרגשותיו, הם חלק או סעיף מהעולם בכללו, ומתוך כך שייכים באופן מוחלט למציאות האלוקית. כשאני כותב " בס"ד " אני מביע ומלמד את עצמי, שתמיד, ובכל מצב אני חלק באותו "כלל אלוהי" ולכן אני משתדל "לפתול" באמירה הזו בכל פעולה משמעותית שאני מבצע, שוודאי כוללת גם כתיבה.

לייזער

New member
הכי יפה היה

אם אפחד לא היה שואל מה זה ש"א חשבתי לשלוח מסרים אישיים לכל השואלים הפוטנציאליים אבל הסקרנות ניצחה \אז מה זה ש"א???

אריק!

New member
לייזער, אני מתפלא עליך

שלמה ארצי

יפה אריק

ויש מאחורי זה סיפור . לפני חצי שנה עברתי במסגרת ביה"ס איזשהו מבחן שנועד לבדוק את היכולות שלי. אחד החברים שלי שאל אותי אם כדאי לכתוב בס"ד (השפעת רוח הקודש הצפתית) ואני עניתי לו שרק שיר של שלמה ארצי יכול לגרום לי לצאת מהלחץ ולהתרכז. אז החלטתי לכתוב למעלה ש"א, בין השאר כדי לסתום את הפה ליצור שבין רגע הפך לשנוא נפשי בעקבות הליגלוגים שלו עלי כשאני בלחץ אטומי. אז כשראיתי את ההודעה נזכרתי בזה. עפיפון

לייזער

New member
אם כבר ריבונו של עולם

וארצי הקהל מוזמן להשלים את מילות שירו של ארצי: אני יושב על שפת הרחוב ומסתכל באנשים הם אינם יודעים שאני בהם מסתכל האם כך מסתכל -----

אריק!

New member
נראה שאתה אדם מסודר ונאמן

בעל מטען מגובש של הכרות, ידע ונסיון, שמשוועים לשתוף פעולה, הפעלה והסתייעות רבי ספוק, תרומה ותועלת. עקרונותיך מוצקים ומוכחים מכדי שתערוך בהם שנוי חפוז. כבודך ומעמדך חשובים לך ומי שייתן לך את היחס, הכבוד וההקשבה המכובדים, תעריך ותשיב לו באותה מטבע. אם יש דבר שמפריע לך זה בקורת לא ענינית, חכמולוגית, שוויצרית מצידם של מי שרק נחתו וכבר סבורים שהם יודעים הכל. יחד עם זאת, מתוך שאיפת תכנון, העמקה ויסודיות אתה יכול לעכב תהליך שניתן היה לפשטו ולקדמו ביתר יעילות. זה מהתרשמות שטחית ולא לקחת שום דבר כבחינה מחייבת ממצה לשום צורך שהוא.

למעלה