אולי תסבירו לי איך הפורום הזה עובד?

ronit0

New member
אולי תסבירו לי איך הפורום הזה עובד?

אני לא מבינה, פעם ראשונה שלי בפורום של תפוז.... ההודעות לא מסודרות לפי שום קריטריון, גם לא כרונולוגית, וכל פעם שאני נכנסת לפורום מסודרות בצורה אחרת. לא מבינה מה הודעה חדשה ומה ישן.

אז ככה..

כוכבית כתומה (כתומית אשמה) מציינת הודעה חדשה. כוכבית כחולה היא תגובה להודעה או תגובה לתגובה. ההודעות מסודרות לפי תגובות, ז"א בכל פעם שמגיבים להודעה היא "קופצת" למעלה. כשאת עושה "רענן" הכל מתהפך שוב ובגלל שהפורום שוקק חיים יש מלא מלא מלא תגובות ולכן אפילו אם תעשי "רענן" פעם בדקה כבר יהיה לך משהו חדש. כדי להגיב להודעה, תפתחי את ההודעה האחרונה ויש לך שם "שלח תגובה", וכדי לפתוח הודעה חדשה יש לך למעלה "הוספת הודעה" מקווה שעזרתי.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום חתונות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

כתומית10

New member
../images/Emo6.gif התקבלת למשרת ההדרכה בפורום

אני זוכרת שגם אני בהתחלה לא הבנתי את הקטע של ההודעות שקופצות למעלה וזה היה נראה לי בלגן אטומי (בעיקר מאחר ו"הגעתי" מפורום מתחתנים ... איכס).

ronit0

New member
תודה, ואני מודה- גם אני ביקרתי קודם

בפורום מתחתנים- וראיתי שזו פרסומת אחת גדולה....

avivl

New member
אנחנו הפורום הכי טוב, לא יעזור כלום

גם אני התחלתי בפורום של מתחתנים אבל היה שם מזעזע!!! תגובות כל כך שליליות כבר הרבה זמן לא ראיתי בשום מקום. חוסר פירגון משווע וההשתלחות לפני כמה ימים בפורום ובאתי, מנהלת הפורום, היה הדבר הכי פתטי שראיתי בחיים שלי!!!

haaggaarraa

New member
רונית

בתור חדשה אני מציעה לך דבר מאד חשוב לקראת החתונה וזה : אם טוב לך במקום אחד לא ללכלך על מקום אחר ! כנ"ל לגבי ספקים,אנשים ובכלל! והנה נתתי לך שעור בחיים בחינם ! זה רק יוצר אוירה לא טובה שיש בין הפורומים וגם ככה אנשים נפגעים מכל הרוע הזה מסביב ...

שמתן לב ש...

אני שורצת המון כאן היום???? אז ההסבר הוא שאני בעבודה במקום להיות בקופת חולים בנתניה במכון לריפוי בעיסוק, שם אני עוברת את ההכשרה הקלינית הראשונה שלי (יענו סטאז') והכל בגלל השביתה המיותרת הזו.. אני מפסידה ימי הכשרה ועוד יכריחו אותי להשלים אותם בתקופת המבחנים המ-א-ו-ד לחוצה שלי.. גם כך אני מפסידה שבוע בגלל החתונה. אוףףףףףףףף :) אבל חוץ מזה הכל נפלא.

italtal

New member
לא נורא שוקולדית את בידיים טובות

תהיי רגועה.

למעלה