"אולי תנסה"....

החדש של משין הד טוב???

זה דיסק ממש גרוע...הוא ממוסחר כמו אני לא יודע מה... הישנים שלהם היו ממש טובים..למרות שאני מכיר שירים בודדים מכל דיסק.. רואים ממש בברור שהחדש זה הדיסק הכי חרא שלהם...

Blessed By Gore

New member
וואו..לא רק שאתה שומע כל זבל אפשרי

אתה גם נותן לזבל הזה קצת יותר מדי קרדיט ממה שמגיע לו..אם מגיע לו.. "כל זה יוצר את אחד היצירות החולניות ביותר, המבריקות ביותר והמעניינות ביותר בהסטוריה של הרוק" "להקת הרוק המצליחה בעולם" "הדיסק הכבד ביותר עלי אדמות" הייתכן שהגזמנו מעט ?

theAMP

New member
אני נאלץ לא להסכים איתך

מהסיבה הפשוטה שמעולם לא שמעתי שום דבר שמתווה להפקה של רוס רובינסון ולייף איז פיצ´י בפרט, לימפ ביזקיט, מבחינת מכירות היא אכן להקת הרוק המצליחה בעולם, נתון עובדתי קונקרטי ומספרי, וroots הוא אחד האלבומים הכי כבדים שאני מכיר, אם לא הכי כבד.

חולוני

New member
אם בשבילך מכירות זה פקטור

בקביעה של "להקת הרוק הטובה בעולם", אז מצבך גרוע.

theAMP

New member
לא אמרתי "טובה"

אמרתי "מצליחה". להקת הרוק המצליחה ביותר בעולם. לא טובה... מצליחה. אל תכניס מילים שלא אמרתי לפי רק כדי שתצא צודק.

חולוני

New member
גם לא.

היא אולי מצליחה מבחינה כספית ומסחרית, אבל לא מבחינה אמנותית.

Zed off

New member
נכון אבל...

שאומרים "מצליח" יותר מתכוונים למכירות וכמות מעריצים, למרות שאני איתך שמבחינת הצלחה אמנותית זה מסריח...

starless

New member
תומך בך

אבל שוב אנשים אל תשוו בין לינקין קורן וכל החרא הזה לסיסטם סיסטם ממש מנגנים תקשיבו פעם(הדיסק שלהם נבחר כדיסק המפתיע של השנה ב99 אם אני לא טועה )

theAMP

New member
אני מודד הצלחה

לפי כמה דיסקים הלהקה מכרה... זו בעצם ההגדרה של הצלחה במוסיקה. אם הם מצליחים בצורה אומנותית זה דיון אחר. זה לא אומר שאני מודד את איכות המוסיקה לפי כמה הלהקה מכרה, אבל "הצלחה"? אתה באמת באמת באמת מתווכח על משמעות המילה בשפה העברית רק כדי לגרום לי להאמין שאתה צודק?!?!? ואגב, אני מאד מאד אוהב את האומנות של לימפ ביזקיט... וכן, זה כן אומנות, תפסיקו לזיין ת´מוח. ואנשים שלא אוהבים את הדברים שעליהם כתבתי שלא יגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה

אני מצטער

אבל לא משנה מה הקנה מידה שלך לכבדות, קשה לי להאמין שלא תוכל למצוא משהו כבד יותר מרוטס של ספולטורה. אשמח אם תפנה לאלבום Fhtagn-Nag Yog-Sothoth של Thergothon בשביל להבין מה זה כבדות.

theAMP

New member
וכמו כן...

הייתי מעדיף שלא תקרא למוסיקה זבל, מפני שזה פוגע בי אישית בתור חובב מושבע של סוגי מוסיקה רבים....

Blessed By Gore

New member
אה וואלה ?

אז אתה שומע גם מוזיקה ? בתור "חובב מושבע של מוזיקה"...אתה מעודד רק את החרא שבה לצאת.. ואני נקבה, ד"א..

theAMP

New member
אז יש יותר מהבדל אחד בינינו...

השני הוא, שאני לא מחשיב את מה שאת מגדירה כ"חרא" ל"חרא"... זה הכל. אני ממש נהנה להאזין לו וזה הכל.

Greenies

New member
אני לא מבינה

למה נראה לכם שאם לא מוצא כן בעינכם משהו הוא אוטומטית "זבל"??? תסלחו לי, אבל אני תמיד חשבתי שמטאליסטים, בתור אנשים שצריכים לספוג הרבה "מה זה הזבל הזה?" מהסביבה יהיו יותר open minded... אני לא מדברת על להבין אנשים שתולים פוסטרים של בריטני ספירס בחדר, אבל סוגים אחרים של רוק?? מה זה צריך להיות? בנאדם כותב את דעתו המנומקת בנוגע למשהו, ואתם אפילו לא מספקים תשובה ראויה מעבר ל"איכסה"... לא מוצא חן בעינכם? יופי. אני לא אומרת אל תדיבו, אבל יש דבר שקוראים לו ביקורת בונה, שהיא טיפה יותר בוגרת... אולי אני מצפה ליותר מידי.

theAMP

New member
ולסיום כל הוויכוחים המפגרים...

אני אצטט להקה שאמנם לא הופקה ע"י רובינסון, אבל כתבה מספר שורות שמנחות אותי בצורה מסוימת בהסתכלות שלי על מוסיקה i met a boy wearing vans 501 and a dope beastie T nipple rings new tatoos and claimed that he was ogt from 92 the first ep and in between sips a coke he told me that he thaught we were selling out laying down sucking up to the man well, now, i´ve got some advice for you, little buddy before you point your finger you should know that i´m the man i´m the man and you´re the man and he´s the man as well so you can point that fucking finger up your ass all you know about me´s what i sold you don´t fuck up, i sold out long before you ever even heard my name i sold my soul to make a record dip shit, and you bought one...

Jesus Wept

New member
מידע....

להקה: Tool אלבום: Aenima שיר: Hooker With A Penis אחד השירים האהובים עליי...

למעלה