אולי תוכלו לענות?

לי נס

New member
אולי תוכלו לענות?

בגלל שהפורום קשור למחלת ריאות - אולי? אז כך הבן של חברה שלי (בוגר) צריך לפגוש את ד"ר מרגליות שאול - מומחה ריאות. בהדסה נקבע לה תור לעוד שלושה שבועות אך הבעיה היא שהוא סובל עכשיו....לא ישן טוב, לא נושם בקלילות, אתם מכירים גיליתי אתמול שהד"ר מקבל דרך מכבי בי-ם, ויש תור רק לעוד שבועיים. המזכירה לא מוכנה לנסות לבדוק האם תהיה אפשרות לדחוף אותו להשבוע. רק להתקשר באותו היום לדבר עם הרופא ואז לדעת האם הוא מוכן לקבל. שאלתי למי שמכיר את הרופא האם מקובל להתקשר אליו דרך המרכזיה של הדסה כי הוא עדיין לא מטופל שלו? אם לא, האם במכבי בי-ם באמת לא יקבלו אותו, אצלי במרפאה במאוחדת בסוף דוחפים את כולם, איך זה שם? כמובן אם למישהו יש רעיון אחר אז בשמחה תודה

LullaBelle

New member
לדעתי, לא מזיק להסות

כדאי להתקשר למרכזיה, או למזכירה, או למי שיש לכם את המספר שלו. להסביר בנימוס שמצב קשה, אם ניתן להקדים את התור זה יהיה נפלא, לשאול אם יש אפשרות. בנימוס וחיוך. לדעתי, שווה לנסות. אם לבחור יש ממש קוצר נשימה, אולי כדאי לפנות למיון בכל מקרה?

בררו אם יש לו מרפאה פרטית

אולי שם אפשר לקבל תור יותר מוקדם אומנם עולה יותר כסף אבל לעיתים ניתן לקבל החזר מקופת החולים ואפשר לבקש גם מרופא המשפחה שינסה לעזור בינתיים הוא יכול אולי לנסות לתת לבחור משאף או משהו שיקל עליו

לי נס

New member
אין לו קוצר נשימה

אלא שיעול טורדני כמו של מעשן והוא לא (גם לא פאסיבי) אז הרופא משפחה הפנה אותו להדסה, שם היא ניסתה כל הבוקר אך או שמנתקים לה (בטעות כמובן כמה פעמים...) או שלא עונים, ניסיתי לחפש להם בגוגל וככה הגעתי אליכם... יש עוד רעיונות?

גם שיעול יכול להעיד

על חסימה בדרכי האויר או על אלרגיה שווה לנסות לדבוק אצל רוא המשפחה לבינתיים וכמו שאמרתי- רוצים מהר? אז משלמים.... לצערנו ככל הנראה אין דרך אחרת

למעלה