אולי תוכלו לעזור..

peachy

New member
אולי תוכלו לעזור..

המוח שלי מחוק כרגע ואשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה בבקשה
המוט שבקובץ המצורף - קוטרו 30 מ"מ. במרכז המוט נקדח קדח בעל צורת משולש שווה שוקיים, העובר את כל אורך המוט. אורך בסיס המשולש 20 מ"מ. וגובהו 20 מ"מ. יש דרך לדעת מהו אורך המוט? תודה גדולה מראש!!

ailag

New member
תחשוב על זה ככה:

אם תחתוך את המוט לשניים, משהו מנתוני השאלה ישתנה? לפי התאור שלך לא. (אתה מתאר רק את העיגול החיצוני - "שטח החתך"). אלא אם כן קראתי משהו לא נכון ..?

pallidfool

New member
ממש לא

פשוט אין קשר בין הנתונים שנתת לאורך המוט, כפי שכבר ענו לך.

ashmash

New member
נסה בפורום חידות

אם יש איזה טריק, אולי מישהו יצליח לפתור את זה... אבל על פניו נראה שלא.

1100F

New member
אם מדובר בשרטוט איזומטריה, והציור

הוא לפי קנה מידה אז אורך המוט הוא בארך 120 מ"מ. צריךלקחת סרגל ולמדוד. אם זאתלא הכוונה אז ראה אתתשובתה של ailag

2_be

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

זה כל מה שנותר לי לעשות אחרי שכבר קיבלת את כל התשובות

peachy

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo140.gif 1100F צדקת!

אה.. תוכל להסביר איך הגעת לתשובה שלך? (שאני אבין איך לעשות את זה לבד להבא, שלא סתם אעתיק כמו
) תודה לכולם על הנסיונות..
ואני בת

2_be

New member
באמת

לא היה לי ברור למה כולם חושבים שאת לא בת (טוב, אולי זה בגלל שאני זוכרת את הכינוי שלך מאיפושהו, את די ותיקה בפורומים פה ב
, לא?)

ailag

New member
כי

במסך התגובה אין מקום לעשות קליק ולראות כרטיס אישי :) לפעמים אני כותבת ברבים או מתחמקת מזה, הפעם לא היה כוח.

מאחר שכבר ענו לו...../images/Emo108.gif

ואני לא רוצה לפתוח שרשור חדש-אני מנצלת ל
. זוכריייים...שלפני שבוע וחצי [אולי יותר?], כשרק נכנסתי לפורום, אמרתי שאני הולכת להכשל במבחן בפיזיקה? גם אם לא- הרשו לי להתלהב...קיבלתי את התוצאות...
קיבלתי 83
אני כ"כ שמחה...היתי באמת בטוחה שאני הולכת להכשל...כל השכבה שלי כמעט נכשלה [חוץ מהקבוצה של המורה שלי, שהרוב קיבלו בין 80 ל90...
]

למעלה