אולי תוכלו לעזור.

• פותח הנושא OmriZ
  • פורסם בתאריך

OmriZ

New member
אולי תוכלו לעזור.

ברצוני לדעת כמה דברים לגבי דיגמי המוטוקרוס הנמצאים בארצנו. אני מעוניין לקנות מוטוקרוס ורציתי לשאול קצת על הדגמים, כמובן שלא חדשים דנדשים, וכול עזרה תתקבל בשמחה. אני מתנצל על המבחר הגדול של האופנועים כי עדיין לא הגעתי לאופנוע ספציפי. בבקשה. הדגמים: cr 125 מודלים 91-96 yz 125 מודלים כנ"ל. kx 125 מודלים כנ"ל. rm 125 דגמים כנ"ל. בתודה רבה, ואם יש דגמים שאולי כדאי לשים לב אליהם אשמח מאוד אם תכתבו עליהם. תודה רבה ויום טוב.

MexMex

New member
לאו דווקא...

כלומר כן, לך על ההונדה, אבל לא בגלל האמינות אלא עקב היותו החזק והטוב ביותר בשנים הללו... למה האמינות לא חשובה? יש לך מושג מהן תדירויות הטיפולים המומלצות לאופנוע מוטוקרוס? בוכנה ורינגים - כל 10-20 שעות, רק לדוגמא... באופנוע מהמודלים הללו, חשוב הרבה יותר איך, מי, למה וכמה טיפלו בו... בהצלחה...

OmriZ

New member
תודה רבה לכם...

כשאני הולך לראות אופנועים מהסוג הנ"ל על מה צריך להסתכל יותר? כי מנוע זאת בעיה שולית יחסית, אני מתכוון לקומפרסיה נמוכה, אפשר לעשות מנוע לא ביוקר, אם מביאים חלקים מארה"ב. אז על מה אני צריך להקפיד במיוחד כשאני הולך לראות אופנועים כאלו, אני מתכוון למוטוקרוס. תודה רבה עומרי.... בקרוב בקרוב, גם לי יהיה אחד.

לזה התכוונתי מקמקסון דבר ראשון

זה האמינות ועזוב ממה שהונדה מבקשים אני מכיר CRים שעושים למעלה שנה שלמה שלוש פעמים בשבוע נסיעות על גבי חגבים ולא מחליפים כלום במיוחד ה250 ...ישראלים נו מה

MexMex

New member
אמת לאמיתה...

אכן אפשר לרכב עליהם הרבה מעבר להוראות היצרן, אבל (!) ה250 יסבלו התנהגות נלוזה שכזו, די בסדר... ה500ים, יאכלו אותה בלי מלח, ואפילו לא יאבדו יותר מדי סוסים (ואם כן, אף אחד לא ישים לב...
) ה125ים, לעומת זאת, שם כל סוס מדבר, והמנוע ה-ר-ב-ה יותר רגיש לעניין, כבר לא יאהב את זה בכלל, בלשון המעטה... אדיוס

OmriZ

New member
mexmex, כול כמה פעמים צריך

לעשות במוטוקרוס בוכנה ורינגים?... למרות שאני לא אסע בכמות של רוכבים מקצועים אתה מבין.

MexMex

New member
הכל תלוי והרשות נתונה...

רוצה נתוני יצרן? כל 10-20 שעות צריך לפתוח מנוע, לבדוק מרווחים רינגים ובלאי בוכנה. גם אם לא החלפת כלום, זה עניין של שעה+ עבודה + סט אטמים לשיפוץ עליון (ראש, בסיס, אגזוז). אם צריך להחליף, אז תספור מצלצלין גם לזה.... בתכל´ס? רוב החבר´ה מחליפים ש....מתישהו...לא בצורה מסודרת מדי... שים לב, שאי החלפת רינגים בזמן, והללו מתעייפים, נשברים, ואז תוסיף למשוואה פתיחת מנוע מלאה ושיפוץ גל ארכובה... אדיוס

OmriZ

New member
mexmex, עוד שאלה קטנה

כשאני הולך לראות אופנוע מוטוקרוס מהנ"ל, על מה אני צריך להסתכל בעיקר? תודה רבה עומרי.

MexMex

New member
על הכל!

שילדה, מנוע, מתלים, גג"שים ושרשרת... בקיצור בדיקה מאוד מקיפה ויסודית, בייחוד לכלי ישן, וביחוד לאור יעודו של האופנוע... בהצלחה... אדיוס

למעלה