אולי תוכלו לעזור לי-

that girl

New member
אולי תוכלו לעזור לי-

מישהו יודע אם ארגון "אוכל במקום פצצות" עדיין קיים, ואם כן, האם הוא פעיל באזור שלי? (ושגב, אם אתה כבר נלהב לענות לי אז אולי תתקשר כי יש לנו כמה דברים לדבר עליהם?) לי

דווקא כן.

הקבוצה הירושלמית קיימת ופועלת, בת"א למיטב ידיעתי ישנם דוכנים, אם כי רובם נעשים תחת ארגון רדיקאלי פחות ונקראים meat out.

כן.

אני פעיל בסניף הירושלמי, והגעתי לכמה דוכנים של מיט אווט. אם אתה מעוניין, אתה מוזמן ליצור קשר עם הקבוצה הקרובה לביתך או לחלופין לפתוח קבוצה באיזור מגוריך (כל הידע שנדרש יכול להכנס לבערך חמש דקות של הדרכה). בהצלחה!

זו שאלה מסובכת.

באופן עקרוני, כל קולקטיב בוחר את ההגדרות שלו לגבי מי יכול ומי לא יכול להיות פעיל בקולקטיב. בקבוצה הירושלמית של "אוכל במקום פצצות" יש הקפדה אדוקה על צמחונות, וקיים עידוד ברור לטבעונות (כל הפעילים המרכזיים של הקולקטיב הירושלמי טבעונים). המצב עד כמה שאני יודע דומה בקולקטיב התל- אביבי. אבל מיט אווט זה כבר סיפור אחר. מאחר ומיט אווט עוסק כמעט אך ורק בזכויות בעלי חיים, ומאחר והוא מופעל בת"א ע"י שב"י, יש דרישה לטבעונות. אתה מוזמן לפתוח קבוצה משלך ולהגדיר לה קוי מתאר משלך, אבל זה לא ברור מאליו שתקבל תמיכה מ"אוכל במקום פצצות" העולמי.

למעלה