אולי תוכלו לעזור לי,

Cheetah

New member
אולי תוכלו לעזור לי,

יש לי דף עם כמה לינקים(חיצוני, לא התפריט), כל הלינקים האלה מכוונים לאותו פריימסט, אני רוצה שהחלק הימני בפריימסט ישאר קבוע(התפריט), והחלק השמאלי ישתנה בהתאם ללינק שנלחץ. הבנתם? בבקשה תעזרו ותודה מראש שמתי את אותה הודעה גם בפורום בוני אתרים, תסתכלו ב"הרחבה" באתר שלי תראו למה אני צריך את זה

אסף כץ

New member
אמ... אני יכול לעזור לך!

אבל אני מת מעייפות אז מחר אני יכתוב לך בדיוק מה לעשות

BladeRaider

New member
נתת שם לפריימים?

יופי עכשיו בלינק תכתוב target="FRAMENAME" כשFRAMENAME זה שם פריים היעד

ליטן א

New member
אוווווף... אתה חייב לגנוב לי, הא?

אני שונא את אלה שכותבים קצר קצר קצר, בלי בכלל לבדוק אם מי שמולך יודע על מה מדובר.. ומה אם צ´יטה לא יודע מה זה שם לפריימים ואיך לכתוב את זה? קצת השקעה, מה כבר ביקשתי?
צהוב עולה ליטן

Cheetah

New member
כן

אני יודע לשים שם לפריימים אבל אני עושה לינק לפריימסט עם שתי פריימים ואני רוצה שצד אחד של הפריים סט ישאר קבוע והצד השני ישתנה לפי הלינק חוץ מזה תודה על התגובות אנשים

ליטן א

New member
פשוט מאוד....

נכון בפריימים (או פריימסט, איך שלא קראת לזה) יש פרמטר (מאפיין) שנקרא name??? אז חשוב שתזכור את השם של כל פריים.. למשל... טבלת הפריימים שלך נראית ככה (קיצצתי קצת.. אבל אתה יודע למה אני מתכוון): <frame src="menu.html" name="menu"> <frame src="left.html" name="left"> בקישור עצמו, תוסיף פרמטר (מאפיין) שנקרא target. <a href="kishur.html" target="left"> יעני, תפתח את הלינק kishur.html בפריים שנקרא left. קפיש?? אגב, מצטער על ההסבר המסורבל והכל... פשוט, תסתכל על השעה... אני עבדתי בחופש בתור מדריך HTML, ככה שמה ששאלת אותי עכשיו זה די בוטנים (פינאטס)..
זהו... שאלות? תן תגובה... ליטן

חלמן

New member
אני יודע למה אתה מתכוון.!

אני יביא לך מחר את התשובה.. פשוט אני עסוק....

אסף כץ

New member
סתם השערה..

יצא לך להשתמש בDREAMWEAVER 4 כשעיצבת את האתר? אם כן אז זאת לא אמורה להיות בעיה בישבילך לשלוט על הפריימים אם אני לא טועה אז יש אפשרות להשתמש ב"ביהייבר" (לא זוכר איך כותבים את זה באנגלית) מקווה שעזרתי אסף כץ

אסף כץ

New member
אולי כדי לך..

לעבור לשרת אחר - בלי פרסומות וחינמי - ולדעתי הרבה יותר מומלץ www.brinkster.com אם אני לא טועה, נותנים לך 25 מגה.. מומלץ בחום

חלמן

New member
טוב - אני רואה

שהרבה אנשים ענו לך! אבל גם אני יענה. יש דף html אחד שרשום בו <html> <body> <frameset cols="25´75"< או משהו בסגנון אחר כך יש לך <frame src="page link" name = left< ואחר כך בקישור אתה עושה <a href="f" target= left מקווה שהבנת .. אם לא אני יסרוק לך מספר

Cheetah

New member
תודה על התגובות

אני יודע מה זה טארגט וניים, ואני לא חושב שמה שאמרתם זה מתאים לי, אני ינסה לקרוא את זה ביתר עיון ולבדוק בכל זאת. אבל למקרה שבאמת התשובות לא מתאימות אני יסביר שוב. יש לי דף אחד אחד חיצוני(1), ובו לינקים נגיד ל- 2, 3, 4. אני רוצה שכל לינק יקושר לפררימסט(5), שבו החלק הימני הוא תפריט(6), אבל כל פעם לפי הלינק שנלחץ החלק השמאלי ישתנה, בין דפים 2, 3, 4. סך הכל במקרה הזה, 6 קבצי HTML, מה שעושה את הבעיות זה שהלינקים הראשונים נמצאים בדף חיצוני(1), ולא בפררימסט. אבל זה לא עובד לי ככה

Cheetah

New member
תסתכלו כאן

דף חיצוני כרגע שתי הלינקים מכוונים לאותו פריימסט והפריימסט מגדיר את החלק השמאלי בצורה קבועה, אני צריך שזה לא יהיה קבוע וישתנה לפי הפריים שנלחץ.

למעלה