אולי תוכלו לעזור לי..?

• פותח הנושא tz6
  • פורסם בתאריך

tz6

New member
אולי תוכלו לעזור לי..?

יאאאא... איזה כייייף! כמה זמן לא חשבתי על משחקי תפקידים.. אני לא אלאה אותכם בדמעות האושר והנוסטלגיה שאני מזיל כעת (
), אבל אני רק אספר שכשהייתי צעיר יותר הייתי משחק במה שנדמה היה לי שהוא "משחק תפקידים" ומה שבעצם היה חבורה של ילדים בכתה ח-ט שאוכלים פיצה מספרים סיפורים אחד לשני (לא היו קוביות - חשבנו שאנחנו דוגלים בחופשיטה..)... בקיצור, עכשיו, כשהגעתי לגיל המופלג של 17, אני מפנטז על הצטרפות לקבוצה, אבל מה? אני שחקן מתחיל שבמתחילים! אני מתאר לעצמי שההודעה הזו לא פונה לרוב המוחלט של חברי הפורום, אתם בטח שועלי קרבות, אבל בכל אופן, אולי מישהו יוכל לעזור לי להגשים חלום ישן-חדש?? אני מהמרכז, מרעננה והבנתי שיש את הכנס הזה, השמש העולה. אבל אני לא מצליח לבחור - אני לא יודע איזו קבוצה ברמה שלי, ואיזו שיטה אני רוצה (אני מכיר את רוב השיטות בשמן, אבל זהו...) - בקיצור - איך מתחילים?? תודרבה מראש

Ferenheit

New member
אין סוד גדול

פשוט בחר את הפעילויות שנראות לך מעניינות. בחר את המשחק שאתה מעוניין בו על סמך הגבלת הגיל והטיזר, ואם יש לך ספקות או שאלות (לדוגמה: אתה לא בטוח שדרוש ידע מוקדם בשיטה האמורה) שלח מייל למנחה הפעילות או שאל את אחראי הרישום. לגבי משחק קבוע יותר, בכנסתפגוש אנשים ותוכל אולי לבסס קשר ליצירת קבוצת משחק עתידית. אם לא, יש כנסים נוספים, ישנה הגילה (בדוק באתר העמותה לקידום מ"ת) ואפשר אפילו לשאול בפורומים כמו זה. בקיצור, אתה על המסלול הנכון. ברוכים השבים לעולמות הפנטזיה!

רמץ

New member
מצחיק אחד...

עשית copy-paste להודעה הקודמת שלך בפורום. הייתי בטוח שזאת אותה הודעה ולא טרחתי להמשיך לקרוא. כיוון שאתה לא מכיר את המנחים ולא בקיא בשיטות, אתה יכול להיעזר רק בטיזר: התוכן של הטיזר מספר קצת על המשחק ובין השורות אתה יכול גם להסיק מסקנות לגבי המנחה. רוב המשחקים אינם דורשים היכרות מעמיקה עם שיטת המשחק כי - א. יש עוד שחקנים כמוך והמנחים לוקחים את זה בחשבון. ב. ב-4 שעות (3.5~ בסבב ערב) אין זמן להתעמק בחוקים קטנוניים. אלא אם צויין אחרת - המנחים הם אלו המספקים את דפי הדמות לשחקנים ובד"כ מספקים גם רקע מתומצת על העולם לפני המשחק. בנוסף - הקבוצות אינן בנויות מראש, ככה שאין קבוצה "ברמה שלך" ואתה גם יכול לסמוך על זה שכל מי שבא לכנס, בא כדי לשחק ולהינות ויקיים שיתוף פעולה מירבי עם המנחה ושאר השחקנים כדי להוציא את הטוב ביותר מהמשחק. הקיצר - אין סיבה לחשוש. אם איזשהו טיזר קנה אותך - לך על זה וזהו.

רמץ

New member
ו-Ferenheit מריץ את"הזמנה לחצרמוות"

אם לא בלבלתי אותו עם בני הדודים שלו...
לעזאזל! אף פעם אין מספיק מקום ב-text-box של ה'נושא:'!

למעלה