אולי תוכלו לעזור לי

bennyvider

New member
אולי תוכלו לעזור לי

שמי בני ואני מנגן בלהקה ששמה הפרעת קצב.אנחנו הרכב שכבר פועל כמעט שנה.במהלך שנה זו הספקנו להחליף עשרות נגנים(מתופפים,קלידנים וגיטריסטים).הלהקה מונה כשישה נגנים אני מנגן על באס,זמר,גיטריסט מלווה,גיטרה סולו,קלידים ומתופף.לפני כחודש בערך היתה לזמר ולגיטריסט המלווה מריבה וכתוצעה מזה הגיטריסט אמר לי אתמול שהוא עוזב את הלהקה.הבעיה היא שחלק גדול מהמילים והלחנים הם של הגיטריסט שעוזב ולא נעים לי להשתמש בחומר שלו כשהוא לא נוכח בהרכב(למרות שלא איכפת לו).הבעיה השניה היא שאם הלהקה תמשיך לעבוד ביחד זה אומר שאני צריך להביא כל הזמן את האוטו של ההורים שלי לחזרות ולנסוע לנגנים אחרים כדי ללמד אותם את השירים, הקלטות ולא יודע מה עוד משום שלזמר אין רישיון ואין אוטו בקיצור אני הולך להיות הנהג שלו לתקופה ארוכה(עד אתמול הגיטריסט שעזב היה מביא את האוטו שהיה שלו).שלא תבינו לא נכון גם אני הייתי מביא אוטו ונוסע למקומות שהיה צריך ומוריד כמה שיכולתי לגיטריסט את הנטל של האוטו אך האוטו לא שלי ויש עוד אנשים בבית שצריכים אותו.הדילמה שלי היא אם אני צריך להמשיך לנגן בלהקה או לעזוב? מקווה שתוכלו לעזור לי בסוגיה.

לא הבנתי מה הבעיה

אם הגיטריסט מרשה לכם להשתמש בשירים שלו אז תשתמשו. מה מסובך פה? ולגבי שירותי ההסעות, אם זה שווה לך את המאמץ אז כן ואם לא אז לא. אני מאחל לכולנו את הבעיות שלך.

הויכוח הוא אפעס גשמי משהו:

אם חשובה לך המוזיקה, לא היית אפילו טורח לשאול אותנו את השאלה לגבי האוטו. מה שרומז לי שאתה עושה את זה אמנם בהנאה, אבל יש גבול להנאה. לגבי האוטו, אני מניחה שתצטרך למצוא איזה פתרון יצירתי שכן יהיה לך, וכשלא יהיה לך - שאחרים יתרמו את חלקם. לגבי השירים - שאלת אותו אם הוא מסכים או לא? ועל אמנות לא מוותרים רק בגלל שנגמר הדלק. אם עוד לא היה מישהו שהמציא את הניב הזה, אני לוקחת בעלות מיד.

למעלה