אולי תוכלו לעזור לי?

• פותח הנושא max2
  • פורסם בתאריך

max2

New member
אולי תוכלו לעזור לי?

השנה מכריחים אותנו לעשות פרויקט שמשלב בתוכו דוט נט.(אני אנסה לפרוש אבל זה פחות תלוי בי). השילוב נעשה באמצעותASP.NET. יש לי מספר אפליקציות ב ASP שעושות שימוש ב XML ומפרידות בן הלקוח לשרת(=כבר אמרתי שמיקרוסופט לא המציאו משהוא חדש....).= שזה למיטב הבנתי הצנועה (אין לי ניסיון בדוט נט עדיין, לפי דעתי היו צריכים לתת לנו דוט נט אחר שאינו מבוסס אינטרנט אלא תוכנה נורמאלית....) בעצם משעושה WEBSERVICE בחלקו. הוא פשוט מביא פלט ב XML למידע מסוים. עכשיו הבעיה היא שאצלי באפליקציות אני משתמש במבנה XML רקורסיבי (שתגית מכילה את עצמה) שאותו אני כמובן בונה באמצעות ASP. השאלה שלי היא האם ניתן לבנות ווב סרויס שיעשה אותו דבר?

max2

New member
אולי תוכלו להסביר לי איך על אצבע

אחת, כי כשאני שאלתי את המורה הוא לא ידע בידיוק לענות לי ואמר שעקרונית זה לא עובד ככה, אבל יש דרכים "לא מקובלות" בשביל לעשות את משאני רוצה.

max2

New member
אני לא יודע,

אבל הוא אומר שרעיונית לא התכוונו שזה ישמש למטרות אלו. אצלי יש שני ישומים, אחד בכתיבת פורום, ושני בהעברת עץ קבצים.

max2

New member
אם דוט נט

הכוח שלה הוא בווב סרביס "ובנוחות" של התכנות, הרי שלחברות פיתוח אחרות ישנן פלטפורמות לא פחות טובות של מיקרוסופט, למשל בורלנד....

asp123

New member
איבדת את העניין של דוט נט

כל היתרון שלה שהיא מאפשרת לתכנת בשפות יותר נוחות הכוללות את c וc++ למרות שאני מסכים איתך על הקטע של בורלנד

max2

New member
מזה משנה לך?

כמתכנת אתה מסיבות של נוכות לא תשתמש ביותר משפה אחת לפיתוח. וגם לבורלנד יש כלים לפיתוח של C ו C++

yuval k

New member
../images/Emo18.gif שרשר שאלותיך

לא. הכוח שלה הוא בדברים אחרים. קרא ב-FAQ על "מה זה דוט נט", יש שם די הרבה

max2

New member
אם כבר הכוח שלה הוא

גם בדברים אחרים, אבל הדברים האחרים שצינתה הם לא דברים שלא קימיים בסביבות פיתוח אחרות. ובסופו של דבר איפה אתה חושב שישומים של דוט נט ירוצו יותר טוב, וינדוס או לינוקס?

yuval k

New member
למען האמת? אני חושב שהם ירוצו באותו

"טיב" בשתי המערכות. אם ה-CLR שנכתב בשביל לינוקס כתוב טוב (ואין סיבה ממשית שלא) - למה שהם ירוצו פחות טוב על לינוקס?

yuval k

New member
../images/Emo128.gif

למיקרוסופט אין, ולא יהיה אף פעם, מונופול על המימוש הכי יעיל של ה-runtime. ואם קוד כתוב טוב, אז הוא כתוב טוב, ויעבוד ביעילות. אפילו אם הוא runtime לפלטפורמה מיקרוסופטית.

למעלה