סרטנית נטi
New member
אולי תוכלו לעזור לי... 
אמנם כבר החלטתי מה אני ארצה ללמוד.. וגם עשיתי את המבדק שלכם פה בנט..אבל למרות זאת בעייתי היא אחרת: אני כבר לא יודעת מה לעשות!!! ב-22 לחודש אהיה בת 21 וב-1 לספט' אהיה משוחררת שנה.. בקיצר, נרשמתי למנהל עסקים...עוד דילמה שפתרתי כשהחלטתי מה אני אלמד, כי לדעתי בארץ ללמוד מקצוע זה קצת בעיה... בכל מקרה, נרשמתי, התקבלתי ועכשיו מופיעה בפני דילמה ואשמח אם תעזרו לי בדעותיכם או על סמך נסיונכם: אגב, כבר שמעתי הרבה דיעות ולמרות זאת אני כותבת גם כאן
בכל השנה הזו עבדתי והחתמתי..לא עשיתי שום דבר מיוחד כמו טיול שאותו אני מאוד רוצה לעשות והאמת שכבר ביטלתי שניים בגלל שמי שהיה אמור לטוס איתי בסוף לא יכל.. כרגע אני נמצאת במצב שאני אמורה להתחיל ללמוד למרות שאינני רוצה ולא בלב שלם אך הדילמה היא (הגענו לעיקר חבר'ה
): מה אני אעשה שנה שלמה?!?!?!?!? אמלצר? אעבוד? אחתים? אשב בבית? אני לא רוצה להרגיש כאילו בזבזתי שנה לחינם, למרות שאני צעירה ואפילו כשהייתי במפגש היכרות הייתי הכי צעירה... אני יודעת שמתישהו ייצא לי לטוס בשנה הזו השאלה כמה,עם מי ומתי.. אוף, מה אתם אומרים?? אפילו ת'מקדמה לא שילמתי ואני אמורה עד מחרתיים לשלם אם לא..חחחחח..מבטלים לי ת'הרשמה...אך אם אני כותבת פקס יכולים להעביר ת'הרשמה שלי לשנה הבאה...(לא הזכרתי את זה שאני צריכה להתכונן למבחנים שאמורים להיות לי עד סוף החודש...רענון..).. מה לעשות? לבטל או ללמוד? המשך יום טוב, מחכה לתגובותיכם...
אמנם כבר החלטתי מה אני ארצה ללמוד.. וגם עשיתי את המבדק שלכם פה בנט..אבל למרות זאת בעייתי היא אחרת: אני כבר לא יודעת מה לעשות!!! ב-22 לחודש אהיה בת 21 וב-1 לספט' אהיה משוחררת שנה.. בקיצר, נרשמתי למנהל עסקים...עוד דילמה שפתרתי כשהחלטתי מה אני אלמד, כי לדעתי בארץ ללמוד מקצוע זה קצת בעיה... בכל מקרה, נרשמתי, התקבלתי ועכשיו מופיעה בפני דילמה ואשמח אם תעזרו לי בדעותיכם או על סמך נסיונכם: אגב, כבר שמעתי הרבה דיעות ולמרות זאת אני כותבת גם כאן