אולי תוכלו לעזור לי??

kapit10

New member
אולי תוכלו לעזור לי??

אני אפילו לא בטוחה שזהו הפורום הנכון לשאול... אבל אנסה בכל זאת. אני עושה פרוייקט לכבוד חתונה של חברה מאוד קרובה- שמיכת טלאים שמורכבת מטלאים שקרובים מכינים. העניין הוא.. שאין לי רעיון מקורי מה לעשות בטלאי שלי
האם יש למישהו רעיון? אני רק אציין כי אינני תופרת את השמיכה בעצמי... אני לא מאווודדד יצירתית אבל אני מאמינה שעם קצת עזרה אוכל לעשות משהו מגניב...

kapit10

New member
אני רק אוסיף

שלא איכפת לי גם לשלם למישהו/מישהי שיעזרו לי במלאכת העשייה של הטלאי שלי... כל עוד הרעיון באמת ימצא חן בעיני...

אהובהלי

New member
רעיון../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יש היום אצל פיסות או אולי גם בחניות אחרות בד כותנה שאפשר לסרוק תמונה במחשב שמתאימה ,כמו בני הזוג או כל דבר אחר ולשלב את זה בטלאי הרצוי העבודה יפה ופשוטה בהצלחה |

אהובהלי

New member
המשך הסבר

הסביר שוב בכייף, 'ש דפי בד , בד שמודבק על נייר שמתאים למדפסת ביתית שאפשר לסרוק כול תמונה מהמחשב ואז נותנים לדיו להתיבש שוטפים במי ברז זורמים ,מקלפים את הנייר ומגהצים ואז יש לנו בד מודפס ,אותו אפשר לשלב בביקתת קורות ,בקרייזי ועוד את יכולה להציץ באתר שלי הטלאים של אהובה ליבמן יש שם עבודות בשילוב מקווה שזה ברור

kapit10

New member
בהחלט יותר ברור...

היכן קונים בדים כאלה? והאם אפשר אחכ לגהץ גם על בד דק? 100% כותנה...

אהובהלי

New member
בדים

הבד מגיעה בגודל דף מחשב ניתן לרכוש אותם בצומת בילו אצל פיסות ,את יכולה לבדוק באתר שלהם -פיסות הם גם עושים משלוחים,ואת יכולה להשתמש בזה לכל מטרה

chayahd99

New member
../images/Emo8.gif תייצגי את עצמך בכבוד

בכדי שיוכלו לזהות בקלות איזה בלוק את הכנת, לדעתי כדאי שיהיה בו משהו שקשור אליך. לדוגמא, אם את עוסקת בגננות אז הייתי הולכת על דוגמת עץ או פרח. אם את עוסקת במחשבים אז הייתי שמה מחשב. אם את עוסקת בבניה, אדריכלות וכדו' הייתי שמה בית. אני חושבת שהבנת את הכיוון שלי. את מוזמנת לספר במה את עוסקת או לתאר משהו שמייצג אותך, בעיניה של אותה חברה (אולי איך הכרתם) על מנת שנוכל להציע רעיון מתאים. וכן, את בהחלט בפורום הנכון. אנחנו תמיד שמחות לחלוק מהיצירתיות שלנו, בטח כשהיא נוגעת לטלאים
ומיותר לציין שנשמח לראות תמונה של הבלוק שלך ושל העבודה כולה, כשזו תהיה מוכנה.

kapit10

New member
אז ככה..

אני סטודנטית לעבודה סוציאלית אבל מדובר בחברת ילדות... אנחנו חברות מהתיכון - מכיתה י' ואנחנו ממש משפחה... אז אני לא יודעת אם זה ככ רלוונטי התעסוקה שלי כיום...

הצעה נוספת

הי, ברוכה הבאה. ראשית ממליצה לך להכנס לאתר http://quilting.about.co אם תגלשי מעט באתר תוכלי למצוא שפע רעיונות למתחילות ולמתקדמות. בכל מקרה, ברגע שתמצאי משהו שימצא חן בעיניך יהיה לנו קל יותר לסייע לך. הצעתך לשלם למישהו שיכין לך...לא נראה לי, במיוחד כשמדובר בחברה כל כך קרובה כפי שאת מתארת. כל הכיף יהיה לספר לה כמה השקעת במשוה שיהיה פרי העבודה שלך. סתם לשלם למישהי- אין בזה שום דבר מעצמך. בהצלחה, ומקוה שתמצאי בעולם הטלאים תחביב מענין לעסוק בו. בלה

kapit10

New member
עדכון....

ואני מזכירה לכם שאין לי שום מושג מקצועי אז תסלחו לי מראש... אז ככה, הייתי בחנות "פיסות" כפי שהמלצתן לי... קניתי בדים בצבעי סגול וחוט תפירה בצבעי סגול מתחלף. בנוסף רכשתי את הנייר עם הדבק בשביל האפליקציות (זה שמגהצים אותו)... הרעיון שלי הוא לכתוב שתי שורות מהשיר "חברות" של גלי עטרי שהולכות כך:" את ואני קשורות בקשר אין שום דבר דומה לו". ועם הבדים לכתוב את השמות שלנו. (תמי יעל) ולחבר בין ה"יודים" בקשר. ועכשיו השאלה..... איך עושים את זה????? חחחח אם יש לכן רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע....

kapit10

New member
../images/Emo105.gif

ננסה שוב... בתקווה שהפעם באמת אגיע לעמוד הראשון........

ayala26

New member
מכיוון שההודעה הראשונה שלך

נכתבה ב-18-11 שזה לפני כמעט 10 ימים השרשור לא יגיע יותר לעמוד הראשי. שרשור קופץ לעמוד הראשי רק בשלושת הימים הראשונים מכתיבת ההודעה הראשונה. אז כדאי לך פשוט לפתוח הודעה חדשה ולהזכיר שם מה רצית לעשות ומה קנית ואת השאלה שלך. אני לא בקיאה באפליקציות וגם מאוחר לי כרגע. הולכת לישון

kapit10

New member
אוף....

בסדר אנסה להעתיק את ההודעה... תודה על ההתייחסות:)

למעלה