אולי תוכלו לעזור לי ..

אולי תוכלו לעזור לי ..

שלום אנשים :) אני מחפשת שיר של להקת בנות (ואם אני לא טועה(!) אני חושבת שאלה girls aloud) השיר הוא נראה לי דיי רוק-פופ כזה .. אתם יודעים להקת בנות ..... הקליפ מלפני כמה שנים (כמה זה מעל 4-5 שנים לפחות) בקליפ הן שרות ורודות באיזה מועדון או משהו כמו מקום אירועים , מקום שיש בו במה והן עולות על הבמה .. אני זוכרת שיש שם מישהי בלונדינית חח זה עוזר למישהו והיה לה כובע אני ממש מחפשת את השיר הזה ואני לא מוצאת ואפילו לא זוכרת איך הוא הולך .. אם תוכלו לעזור ליע זה יהיה מ-ע-ו-ל-ה !! אני מחפשת את השיר הזה כבר כמה שעות :( תודה לכל מי שיוכל לעזור !!

dor307

New member
מהתיאור של הקליפ

Love Machine של גירלס אלאוד נשמע הכי מתאים,אבל אני בספק כי שרה הבלונדינת בלי כובע,וזה גם לא כ"כ פופ-רוק מה שעוד נשמע לי מהתיאור זה teardrops של 411,שמסמפל את גלוריבוקס של פורטיסהאד שזה סוג של רוק...רק תשימי לב שהקליפ בקישור זה לא הקליפ המקורי,לא מצאתי ביוטיוב,אבל הקליפ המקורי הוא גם בשחור לבן ויש בו עיסוק עם קופסא עטופה כמו מתנה.

Berliner star

New member
לפי דעתי את

מדברת על הsugababes רק אני לא זוכרת את השם של השיר

dor307

New member
זה לא אטומין קטין?

התיאור מתאים ללידס נייט,חוץ מזה שהן 3,שתי בלונדניות ואין להן כובע...

לא ...

זה שיר של כמה בנות ואחת מהן עם כובע הן רוקדות במקום אירועים, יש שם במה והן עולות על הבמה ושרות ועושות בלאגן ... השיר על סגנון פופ אבל הוא נשמע קצת רוקיסטי אבל בצורה פופית ביותר ...

dor307

New member
זה כבר ממש מתסכל

זה מין פופ-וק-דאנס כזה,כמו גירלס אלאוד בתחילת הקריריה,כן? יש ממש כיאוגרפיה? והן משטלות על הבמה? (זה מה שאני מבין מהאינפורמציה שלך) כי בנתיים זה ממש נשמע לי לאב מאשין. יש איזו שהם צבעים בולטים בקליפ? חוץ מהבלונדה יש אולי חברה אחת אפרו או ג'ינג'ית...את יודעת משהו יותר מיוחד? (לא שרק בלונדינית אחת בלהקה זה לא מיוחד) אני מנסה עכשיו לפר לגרומים: להקות רוק פופ בתחילת המליניום: הסוף של אול סיטנס השיא של אטומין קיטן שוגאביבס ההתחלה של גירלס אלאוד,והזכות של העונה השניה של התוכנית שלהן והגרסא האמריקאית (עדן קאש עם ניקול שיכנזר) היו את הDREAM המאריקאיות,שדווקא מתאים להן לעשות ובאמת יש רק בלונדינית אחת,אבל אני זוכר רק שני קליפים שלהם אחד לHE LOVE ME,הן נוסעות בג'יפ בקליפ,ויש מין חדר שהן הולכות על הקירות היו כמה להקות בנות שניסו לשחק אותה רוק,היו די הרבה RNB (מיססטיק,דסטני) אבל את כל זה כבר ידענו,אני ממש לא יודע מה עוד...או שזו להקה ממש כושלת או שהיא לא מבריטניה

מסתבר ..

שאלה girl thing שבחיים לא הייתי עולה עליהן כי חוץ מהשיר הזה אני ממש לא מכירה עוד שיר שלהן , חשבתי שאלה girls aloud כי הן גם 5 בנות ויש להן שירים קצביים והשם שלהן מתחיל בGirl וזה כנראה משהו שהיה זכור לי עמוק עמוק איפה שהוא .. Girls aloud\thing היה מוכר קצת .. מלכה מי שמצאה לי
תודה ר-ב-ה על ההשקעה והניסיון למצוא והמחשבה !!!!

Dana Mi

New member
יש לי ניחוש

Girl Thing - Last One Standing לא יודעת למה נראה לי שזה מה שאת מדברת עליו..

אני א-ו-ה-ב-ת אותךךךךךךךךךךך !!!!!

אני לא מאמינה !!!!! את מלכה פשוט מלכה נשבעת לך אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךך
כנסי לפורום זיהוי שירים תראי איזה שירשור עצבני היה שם וכל העולם נתן ניחושים ואת הצלחת לקלוט את השיר !!! תודהההההההההההההההההההההההההההההההההה תודה תודה תודה $%^#%^&%^&Y$

Dana Mi

New member
חחח זה "קטע" שלי

אני לא צוחקת, קיבלתי ממש "מתנה" מהבחינה הזאת.. פעם חברה שלי התקשרה אליי ואמרה לי "דנה, יש שיר של פייב שאני לא מצליחה להיזכר איך קוראים לו" אני - "Keep On Moving" היא - "מה??????????? אבל אפילו עוד לא התחלתי לשיר לך אותו!!!!!!!!!!" חחחחחח יש דברים שפשוט נשארים לי תועים בתת-מודע.. שמחה שיכלתי לעזור!!

חחחח מלכה...

מעריצה וסוגדת לאדמה שאת דורכת עליה...
חח את לא מבינה כמה אנשים ניסו לקלוט את השיר שרציתי ולא הצליחו.. דיי תיארתי שאנשים שאוהבים פופ יזכרו בשיר הזה ...

DesertRose7

New member
גם אני ככה

וזה פשוט בגלל שאנשים זוכרים שירים נורא ספציפיים (בדרך כלל זה יהיה KEEP ON MOVIN אם מדברים על פייב
) והם לא מכירים את השאר מה שמזכיר לי דנה - אי עדיין רוצה שתשלחי לי שירים ישנים ונוסטלגיים

Dana Mi

New member
אל תדאגי, לא שכחתי אותך

פשוט נעלמת מהאופק אז לא ידעתי אם את עדיין רוצה או לא.. אם אני אצליח השבוע אז אני אשלח ואם לא אז בסוף שבוע.. אל תשכחי לבדוק מיילים/מסרים.. אני פשוט מנסה לחשוב על הדרך הכי קלה לשלוח כמה שיותר קבצים - כי יש לא מעט.. ואני מצפה שהחרמון ישמע את מה שאני שולחת לך!

DesertRose7

New member
../images/Emo25.gif

אני מניחה שהכי קל יהיה או במסנג'ר אם באתרים להעלאת קצבים. לשים את זה בזיפ ולהעלות

למעלה