אולי תוכלו לסייע?

אולי תוכלו לסייע?

אני מקווה שזה המקום הנכון להגיע אליו ולשאול את השאלה הזו... לקראת הסילבסטר אנו מתכנסים כעשרים זוגות למסיבה, רובנו בשנות הארבעים לחיינו, לא צרכני אלכוהול מושבעים (או יותר נכון- לא מומחים פרט לבירות...) ושאלת השאלות: מה לקנות כשתיה כייפית? גם דברים בנוסח של בריזר, בירות וכדומה, וגם בקבוקי בסיס להכנת קוקטליים כייפים וקלים במקום. המון המון תודה, ומקווה לעזרה

אני צופה מבול שאלות דומות בקרוב....

לקראת תחילת השנה החדשה... 1. אפשר ללכת על בריזרים, סמירנוף-אייס ושות'. אם תחפשו טוב תמצאו אותם במחיר של 10-12 לבקבוק. 2. בירות -- אחת בהירה, אחת כהה (טובורג גרין+אדום, גולדסטאר+קרלסברג, שילובים כאלה) אם אין לכם שתייני בירה קבועים בחבורה אפשר אפילו לוותר על זה. 3. בקשר להכנת קוקטיילים במקום -- אם אין לכם מישהי/ו שיהנו מלעמוד ולהכין לאנשים קוקטיילים, אני ממליץ לוותר על זה. או שתכינו מראש הרבה כוסות, או כמה סירים גדולים עם קוקטיילים, כמו למשל סיר גדול של קייפריניה או קייפירושקה (הראשון עם קשאסה, השני עם וודקה). אנשים תמיד נהנים מזה -- חפשי אחורה בפורום ותמצאי הרבה אזכורים למתכונים.

marsala

New member
שאלה מצויינת ובעיתוי נכון!

בואו נעלה כאן את הצעותינו (אנא המנעו מציון כל משקה אלכוהולי הקיים תחת השמש כי זה לא הרעיון) בהתחשב בתנאים שהועלו בשאלה הספציפית הזאת. צריך לזכור שערב כזה הוא כמו שהבריטים אומרים ,לא ספרינט אלא מרתון... הכוונה שלדעתי צריך ללכת על משקאות ארוכים ולא משכרים במיוחד,בירות,יין,בריזרים וכד, כמובן שצריך בקבוק שניים של ויסקי ל''מכורים'' וודקה/רום כמובן לקוקטיילים .אבל כמו שאלון אמר,אם אין מישהוא מקצועי שעומד ומכין אז חבל על הטרחה. שיהיה ערב נהדר! מוש נב-סליחה על ההיעדרות,הייתי באירלנד וחזרתי עם התקררות חבל'זית ביותר..

amircn1

New member
מי בכלל מסתכל על הסילווסטר ?!../images/Emo9.gif

תן לחגוג יומהולדת קודם...

יאאלה בלאגן

קודם כל רד בול אם וודקה, SMIRNOFF ICE חובה, קמפארי מיקס ואם אתם רוצים ליקר טוב אז AFTER SHOCK קינמון. תהנו ובירות בסילבסטר לא הולך לדעתי.

Chewbacca

New member
קצת התחשבות במזג האוויר

כבר לא קיץ שמשקאות כמו בריזר או אפטר שוק קפוא יכולים לעבוד. שלא נדבר על קיפירינייה. פונץ' חם, יין מחומם ומתובל, קפה / שוקו אלכוהולי יכולים כולם לתת פתרון טוב. המתכון היחיד שאני מכיר הוא שוקו חם עם שוט פינה קולדה, ולצערי לא כל כך מתאים לחגיגות אלא להתרכבלות...

j o s i e

New member
פונץ' חם זה אחלה פתרון

הכנתי לפני יומיים, זה גם די פשוט להכין. תקחי סיר ותחממי בו יין מתוק ותוסיפי פרוסות דקות של פירות, למשל תפוחים ותפוזים, אפשר גם צימוקים,לפחות ככה אני מכינה את זה, לא יודעת אם יש מתכון 'מסורתי' :), אבל זה משרת את המטרה. גם, הוספה שלי, לשפוך פנימה ליקר דובדבנים.

beatman

Member
הבנתי

וכמה עולה ? גם 12 ש"ח ?? אני לא מבין מה הקטע של האלכופופס האלו ? בסך הכל משקה קליל עם כמות קטנה של אלכוהול,למה זה עולה כל כך הרבה ??

Naughtius

New member
כי כוסיות אוהבות כשזה יקר...

אם זה היה זול לא היו קונים את זה :)

beatman

Member
דוקא אני הייתי קונה את זה

זה נחמד,אבל המחיר הגבוה לא מתאים לאיכות בגלל זה אני נמנע מלקנות את זה.

j o s i e

New member
אלכופוס עולים כל כך הרבה בגלל

שאנשים קונים אותם. ולמה קונים? בגלל הפרסום שיש לדברים האלה והערך ש"מתווסף" כשרואים אותך שותה את המשקאות האלו.

Mr MAG

New member
לדעתי

טעים חבל"ז אבל באמת ממש יקר מידי. אז אני לא קונה אותו ואת הבריזרים וכו'... לא קונה... אבל לאו דווקא לא שותה

אז לבינתיים-

קוראת את הרעיונות, וקודם כל תודה, וככה: אלון- בדקתי כבר בארכיון פה על הקייפירושקה שהמלצת ואכן יש הוראות הכנה ונראה לי שנכין אותו. מוש- אני מקווה שההצטננות תחלוף במהרה, ותודה על העצות, נרכוש בהתאם למה שכתבת. לדוכס- כן, בהחלט, רק רציתי כמה רעיונות לדברים "מעניינים" וללורד- בירות נהיה חייבים- לא בגלל שהולך או לא בסילבסטר, אלא בגלל אלה שלא מעיזים משהו אחר ואם כבר מבחינתם אז בירה, ככה זה... אבל את הליקר שהמלצת- אלא אם כן ימליצו אחרת- נקנה...!!! וגם את האחרים שכתבת עליהם. באמת תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםם, ונקווה לעוד רעיונות
יש זמן עד הקניות לסילבסטר

למעלה