אולי קצת אוף-טופיק?...

Holograph

New member
אולי קצת אוף-טופיק?...

אני מחפש כלים למזיגת ושתיית סאקה. אני לא מכוון לאותנטיות-יתרה (מה גם שאין לי הידע הדרוש לצורך העניין), פשוט נמאס לי לאלתר עם כלי חרס בגודל לא מתאים ואני מחפש משהו בסגנון הכלים שמשתמשים בהם במסעדות יפאניות. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג דברים כאלה? ניסיתי בליקר-סטורס ובטיב-טעם באזור הקריות ללא הצלחה, ואני די תקוע.

Chewbacca

New member
שתי הצעות

מכולות יפניות או חנויות מזון שמביאות דברים מהמזרח. חנויות כלי בית.

Holograph

New member
לא יכול לומר שנתקלתי בכאלה בארץ...

יש פויינטרים באזור חיפה והקריות או הרצליה/הרצליה פיתוח/רמת השרון/ת"א? חנויות כלי בית לא חשבתי לנסות, אנסה לבדוק במהלך השבוע הבא. תודה!

Jack Daniel

New member
אתה יודע מה???

אני אכנס מחר לחנותכזא לעובדים זרים מהמזרח הרחוק
הדבר היחיד שאני מוכן לקנות שם זה רוטב חריף-מתוק לבשר... בכל מקרה כד חרסינה קטן וכוסיות חרסינה קטנות לא חייבות להיות בסגנון יפאני עם העיצוב והכל אלא אם כן אתה ממש חייב. תנסה במסעדה יפאנית ותשאל מאיפה מקבלים....

dusa

New member
יש לי כאלה

ואין לי מושג איפה הן ארוזות. ואפילו יש לי סאקה שהביאו מיפן במקרר, אבל לא מעיזה לפתוח. בכל מקרה חנות כזו כמו שדיברתן עליהן, יש בחיפה ברח' הרצל, אם אתה בא מרחוב הנביאים זה בצד שמאל, לפני שמגיעים לפניה לבלפור. בהצלחה.

Chewbacca

New member
הייתי היום בטיב טעם פתח תקווה

וכן היה להם כזה ציוד. אם אתה לא מוצא במקומות אחרים תיגש לטיב טעם, תגיד שראית כאלה בסניף בפתח תקווה ותבקש שיביאו לך, השירות שלהם מספיק טוב כדי שהם יעשו את זה.

למעלה