אולי פה יוכלו לעזור

אולי פה יוכלו לעזור

אז ככה - פעם בפורום זיהוי שירים פירסמתי פוסט שבו שאלתי מהיכן לקוחות נעימות הפתיחה של תוכניות רדיו שונות. אני לא יודע את שם תוכניות הרדיו לכן זה לא עזר כלכך. אבל כל פעם אני עובר ליד רדיו ושומע את אותן מגניות משהייתי ילד (חלק חדשות כמובן) ולא יודע מאיפה המנגינות. (דווקא תוכניות בלילה יש להם את המנגינות הכי שוות. אז חלק באמת הצלחתי לגלות פתאום - כמו הנעימה של צלילי קסם (אני חושב) - שזה צ'ראמין של מנטובני. בשבת בבוקר , מקהלה עליזה - היה את ריקוד האפרוחים בקליפתם מתוך תמונות בתערוכה של מוסארגסקי. אשמח אם פה יוכלו לעזור (מדובר לרוב ברשת ב' או גלי צה"ל , אבל גם מתחנות אחרות)

ה-רשימה

Axel Boys Quartet - Dub-I-Dub ערוץ 10 - אודטה Bach - Agnus Dei חדשות ערוץ 2 - רצח רבין Blancmange - Living On A Ceiling ערוץ 1 - יומן השבוע בערבית Carpenters - Heather רשת ב' - בין שישי לשבת עם יצחק לבני Dave Brubeck Quartet - Take Five 103FM - זהבי עצבני Diego Modena & Philippe Audin - Song Of Ocarina רשת ב' - יוסי סיאס Dimitris Lagios - THEMA רשת ב' - קול שישי עם ירון אנוש Edgar Froese - Stuntman ערוץ 1 -מבט שני gruppo sportivo - beep beep love בליינד דייט - רועי לוי ודנה מודן James Last - Sportpalast-Polka ערוץ 1 - מבט ספורט Jamiroquai - Too Young To Die (Instrumental) גלי צה"ל - מה בוער עם רזי ברקאי Lenny Kravitz - Straight Cold Player ערוץ 10 - רייכר בשטח Leroy Anderson - Typewriter רשת ב' - יומן השבוע Manhattan Transfer - Twilight Zone גלי צה"ל - 60 שניות Mantovani - Charmaine רשת ב' - רגעי קסם michael nyman - memorial requiem חדשות ערוץ 2 - סיכום עולמי Night Ark - Homecoming החמישייה הקאמרית Pat Metheny - Facing West רשת ב' - כל היום Pierre Bachelet - O et la recontre גלי צה"ל - 707 עם אלכס אנסקי Prince - Take me with you גלי צה"ל - 24 היום שהיה Quincy Jones - Velas גלי צה"ל - צפורי לילה משוחחות עם גדעון רייכר Rammstein - Mein Herz Brent ביפ - החטא ועונשו עם איל קיציס וטל פרידמן Rick Wakeman - Opus-1 רשת ב' - הבוקר הזה עם אריה גולן Robert Miles - Children רשת ב' - היום הזה Roger Whittaker - Bolivian Whistler רשת ב' - מועדון הלילה השלישי - יובב כץ Elizabethan Serenade רשת ב' - פנינים לשבת Rumba Tres - Amazonia רשת ב' - אבי אתגר Seawind - Pra Vose גלי צה"ל - נכון לעכשיו עם רפי רשף Spanoudakis - Zi Ke Vasilevi רשת ב' - השעה הבינלאומית Spin Doctors - Two Princes הקומדי סטור Spyro Gyra - Percolator רשת ב' - צבע הכסף Steely Dan - East St. Louis Toodle-Oo גלי צה"ל - בילוי נעים עם מולי שפירא The Jam - Circus גלי צה"ל - מוזיקה היום עם יואב קוטנר snuffy walden - thritysomething - main title 103FM - ורדה רזיאל ז'קונט Thomas Newman - Dead Already ערוץ 2 - פגישה לילית עם קובי מידן Vasilis Dimitriou - Trip to Alexandria רשת ב' - שיחות לתוך הלילה עם ז'וז'ו אבוטבול Vladimir Cosma - Rabbi Jacob ערוץ 1 - בחירות 77 Woody Herman - Here I Am גלי צה"ל - המלה האחרונה עם עירית לינור ואורי אורבך יבגני שפובלוב - האופרה רשת ב' - גאון ברדיו עם יהורם גאון יעל לוי - תמונה גלי צה"ל - ארבע אחרי הצהריים Emerson, Lake & Palmer - Fanfare for the Common Man ערוץ 1 - רואים עולם, האות הישן Incognito - Don't you Worry 'bout a Thing אצל מני - ערוץ 1 Flight to paradise - Juan Martin בוקר טוב ישראל Link Wray - Ace of Spades משחק מכור 2pac - Changes (Instrumental) אילון הגרפולוג - 103FM Isao Tomita - Ballet of the Chicks in their Shells מקהלה עליזה

dudube

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד!

הרשימה הכי מלאה ומושקעת שאי פעם ראיתי.

ווי תודה רבה - אז..

אני אנסה לשמוע את השירים מה אני מכיר ומה לא ד"א מעניין אם יש תוכניות שחלק מהג'ינגלים או הפתיחות נעשו במיוחד בשבילן ולאו דווקא מיצירה של מישהו. מה עם למשל - רגע של עיברית או חדשות גלי צה"ל בחצי היום (הייתה פעם מין מוסיקה כזו). יש גם ברשת ב' אני חושב תוכנית בלילה (בין 11 ל 12 עם מוסיקה כזו של מישהו שהבנתי שהוא מוכר) ופעם לשידורי ניסיון ערוץ 2 הייתה מוסיקה כזו שהיא גם כנראה יצירה של מישהו.

שני אלה שהזכרת הם:

יומן הלילה של רשת ב', "כל היום", מופיע ברשימה הזו, הוא Par Metheny - Facing West השקופית של ערוץ 2 הנסיוני לוותה במוזיקה של ז'אן מישל ז'אר jean michel jare - 4th renez-vouz

Shaolin Kid

New member
תיקון: מוזיקה היום זה

עם משה בונן, יואב קוטנר כבר לא משדר,אלא פה ושם הוא בא להתארח

EladCanada

New member
ועוד כמה תוספות

Khadja Nin - Sina Mali, Sina Deni (Free) ציפורי לילה מארחות עם יאיר לפיד ודפנה שפיגלמן (גלי צה"ל) The Tamperer - Feel It עושים ספורט (גלי צה"ל) חיים צינוביץ' - שיר התשובה לבקשת הקהל עם דני קרפל (גלי צה"ל) Gergorios Bibhikotsis - Omorfo Amaxi Me Dio Aloga פותחים ערב עם שמעון פרנס (גלי צה"ל) ירוסלב יעקובוביץ' - Love of My Life ציפורי לילה סוגרות מעגל עם מני פאר (גלי צה"ל)

למעלה