אולי עכשיו?

רותי410

New member
כן, נשאר לי רק ללמוד איך מקטינים גודל מקורי

נתנו כאן הסברים לרב רונן, אבל אז לא היתה לי מצלמה ולא התענייתי במיוחד. אני צריכה לדפדף כדי לחפש את ההוראות.

חנהפ

Active member
להקטין תמונה:

אחרי שהעלת את התמונות מהמצלמה למחשב תעמדי עם העכבר על התמונה שאת רוצה להקטין קליק ימני תסמני open with photo manager התמונה תפתח, תבחרי עריכת תמונות ושם תבחרי הקטנה אני מקטינה פיקסלים ל-300X400 אישור ושמירה בפורמט המוקטן. כעת כשתפתחי הודעה בפורום ותרצי להוסיף את התמונה כל שתצטרכי לעשות : עיון, בחרי את התקיה המתאימה וצרפי את הקובץ המוקטן. בהצלחה

רותי410

New member
המון תודה, חנה../images/Emo24.gif

כבר הצלחתי לפי הנחיות של יוכי - בשימוש ב-office picture manager כשאני אעלה עוד תמונות אשתמש בשיטה שלך, שגם נראית קלה מאוד. אני הקטנתי ל-600x800 המון תודה לשתיכן!!

cial 1

New member
רותי410 לילה טוב ../images/Emo199.gif

אין יותר אף אחד בשעות האלה כולם עובדים קשה. טוב צריך גם לנוח לי יש שעות של אמריקאה הלילה יום והיום והשאר הףוף בלגן זה יעבור רק מלמעה הכול לפעמים זה תוקף אותי עד 3 חודשים . טוב יש כמה תמונות מה שהכנתי לבן היום הייתי אצלו עם כול הבאג'ים אוכל קצת ומתוק לשנת אלו יש חברים תמיד וכך יהיה אמן תמיד הינה? גם חרוז ואני גם ממתינה לתמונות שלך. אגב הבן שלי בשבת שעברה הכין ג'חנון אבל הכול הלך לפח כי הוא בישל זאת בסיר חרס בתנור מגביל לחמין כמובן בנפרד .ואת מזכירה לי את הזמנים שגרתי בתל אביב תמיד היה לנו החשק לאכול גחג'נון גם בימי חול ויש מסכדות המספקות כוח השבוע עם הביצים החומות והינה לנו כמו בשבת? אבל הכי קיף זה בשבת וםעם בשנה זה מספיק כי זה משמין הרי זה בצק עלים מבושל אבל טעים כול הכבוד לך קדימה תמונות בבקשה בהצלחה רותי
יש לך חשק להכין זה טוב לילה טוב

cial 1

New member
מצרפת כמה תמונות מה שהכנתי ונשלח .

לבן כמובן זה מהבוקר אבל ישנתי עכשיו לפני שאני אלך לנומי שלי? קשה לי עם אבל יושנים. זה לא לשבת למעת המתתוק

cial 1

New member
לא נורא קשה עם הקטנת התמונות תמיד

פקעות שוקולד גם מהקופה ושוקולד ממוס אבקת סוכר כמובן וביצים והמתכון המקורים זה עם עוגיות שוקולד ? ואני הוספתי גם 10 ג"ר בוטנים כך הם במתכונת המרוקאית חצי? מי שרוצה אתן לו מתכונון?

cial 1

New member
עוגיות אישיות מאוד טעים לקפה תה בבקשה

הכי מצחיק אותי עם התנור הוק קצת חדש אז אם יש לי טעות הכי קטנה העוגיות מתייאשות אבל יש דמיון ניתן לתקן?

cial 1

New member
ועכשיו שישליק עם כוסברה ושום מעדן

בתנור לא חייב פחם? כמה דקות במרינאדה ויש לכם טפרית אחלה עם כול תוספת שבה לכם כאן יש סתם פרוסות תפוחי אדמה והרוטב סלסה מאוד פיקנתי השישלי נאכל מהר וקערית הסלסה תמשך לעוד צלחת?

cial 1

New member
ולסוף של השבוע עבר לבוקר לכולם לשכנים המרחים

הם מריחים חתכות שפינג'ות בתמתכון שלי ל-ק"ג פחות קצת 1 ביצה 3 כפות קונייק אכן כן 26 גרם שמרים מים פושרים כן גם 2 כפות שמן טוב קנולה המטרה של פעולת הקונייק זה שהם לא סופגים שמן כן זה טיפ מלפני שנים רבות חברות מים בעדינות לבצק של הבלילה הוא חייב להיות דליל ואז זה בלילה? ולהתפחה גם שעה -ו..חצי וגם 3 שות הכול בסדר אבקת סיוכר וקוקוס תכון הכול בעדינות ויש שפינג'ות וילדים בשמחה על הנינג'ות? וכן בוקר טוב לכול חברות הפורום ושבת שלום באהבה חני

nava17

New member
חני,העוגות/עוגיות נראות נהדר,

איך את מכינה את פקעות השוקולד? הן נראות לי מאוד טעימות.

cial 1

New member
nava17 שבת שלום לך../images/Emo3.gif

גם לך לא חסר באמת כול הכבוד יש לך את זה על העוגיות גבינה אין אדם שלא אוהב אני בטוחה אני בלי הצימקים אוהבת אותם גם עם תפוחי עץ וקינממון זה טעים טוב חמודה קפצתי לברך אותך את כולם לשבת שלום בלי נדר בצאת השבת אתן לך את מתכון הפקעות שוקולד זה לא קשה גם רותי יכולה להכין זאת הכול ביד להקציף דהיינו לערבב ואני אתן יותר קל מהמקורי. כי כך אני הכנתי וזה 10 שבת שלום בבית חני

רותי410

New member
חני, שבת שלום../images/Emo24.gif לא ראיתי את ההודעה שלך

אתמול (בעצם היום?) אצלנו הגחנון לא נעשה כמו בצק עלים, כי אין בו מרגרינה. רק שמן. אבל בחורף זה כיף. ונדמה לי שסיר חרס לא אמור לקלקל את הג'חנון, לא? בכל אופן, הקנויים פחות טעימים ממה שעושים בבית, אבל יש נשים שמוכרות ג'חנון ביתי.

cial 1

New member
רותי410.שבת שלום ואת קפצת מדרגה יפה../images/Emo6.gif

איזה יופי הכול טוב גם העוגה גם העוגיות הגחג'חון הכול בדר מה את מתוננת שאת לא משקיעה ממש טוב באמת וגם עם המצלמה עד עכשיו אני לומדת ושלא נדבר על התוכנה להקטנת התמונות היא יפה וגם מעניית אבל לא נשארת במידה של אותו התוכן הכול משתנה ואז צריך עוד לנסות אבל בסוף יש תוצאות ננש הדהמת אותי גדולה את בהצלחה בהכול. אני ישנתי קצת עכשיו מכינה סלטה מטבוחה? וגם עוד בישולים קטנים קובית ופלפלים הבן אוהב פלפלים אבל כול פעם שונה? הכול הכנתי רק על הגז לחצי שעה וקצת לתנור וגמרנו חוזרים לישון דג אני לא עושה יש לי מטוגן מאתמול קצת לברכה שבוע הבא בעזרת השם . ןאני לבד הבן לוקח אוכל ואני לבד עם השכנות גם קצת חמין לא כול שבת והבן מתעורר מאוחר בשבת אז לא מחייב רק עם חשק את שאלת אותי לגבי סיר חרס- אסור בסיר חרס לכול הלילה ג'חנון הוא דורש איטום וגם הסיר שלי אצל הבן זה בלי מכסה רק נייר כסף הוא כיסה? אבל היה עדפף רק בתוך הנייר כסף אל תוך סיר החמין וזה יוצא טוב הוא ניסה כך. לא נורא לומדים טוב חמודה שבת שלום
.
.
וחמה אושר בבית יש עלמה כי העלמה רותי נתנה מאמץ יפה של השקעה במטח תהנו לכם בבית בצאתהשבת אהיה כאן בעז"ה

רותי410

New member
עוגת גבינה שהכנתי בשבוע שעבר

עם השכנה שלי. כל הקרדיט לה. עוגה טעימה מאוד. פרוסה שנשארה מהעוגה

למעלה