אולי עזרה קטנה?

habubnik

New member
כפי שאני רואה את זה

היתרון המרכזי שלי הוא זמינות.אין לי שעות עבודה. אין לי בעיה לקבל עבודה בשבע בערב. אפילו יצא שהייתה עבודה דחופה שעשיתי במהלך הסופ"ש. היתרון השני שיחסית לשאר המשרדים שעוסקים בתחומים האלה, אני יותר זולה.

שחל

New member
כלומר...אם ננסה רגע לעשוץ סטורמינג.

זמינות, ומחיר. זמינות- בימים ובלילות, בכל מצב, מתי שתרצה, תמיד כשתריך ואין, 24/7, מסביב לשעון, לשירותך תמיד, כשצריך באמת, עובדים בשבילך גם כשאתה ישן,רק בשבילך,.... מחיר- משתלם, לא סוחטים אותך, מחירים נוחים, לא קורעים לך את הכיס, במחיר לכל כיס.... מזכירות- הדפסה, הקלדה, טלפונים, הודעות, פגישות, שכחה,אחריות, דאגות, עבודה, עומס, לחץ, סדר, ארגון, קפה.... משהו כמו: "חבובניק- שרותי מזכירות מסביב לשעון - אנחנו עושים הכל, חוץ מהקפה... חבובניק- מזכירות נטו- דואגים לעסק שלך 24 שעות ביממה," "חבובניק- שרותי מזכירות, לפגישה הבאה תגיע בזמן" "חבובניק- מזכירות בשלט רחוק" "חבובניק- 100% מזכירות" "חבובניק- בית טוב למשרד שלך" חבובניק- העסק שלך בידיים טובות" חבובניק- עושים בשבילך את העבודה" " גם כשאתה ישן אנחנו דואגים לעסק שלך-חבובניק שרותי משרד מסביב לשעון" וכו' וכו' וכו'. שלא לדבר על הסטיגמות של המזכירות, על ההתנגדויות שיכולות להיות וכוכוכו ואידך זיל גמור. מקווה שעזרתי במשהו שחל

habubnik

New member
ואו!

WOW איזו השקעה. אלפי תודות!

שחל

New member
ובעצם למה לא הכי פשוט

חבובניק- שרותי תרגום, תמלול והקלדה.

habubnik

New member
כי בעצם

מה שכתוב בדף זה שירותי משרד בלה בלה בלה בלה ואני רוצה להכניס במקום הבלה בלה את הסלוגן. כי אחרי כל זה בא הפירוט של השירותים שאני מציעה למשרדים.

שחל

New member
אבל, למה שמישהו בעצם יבוא אליך?

זאת שאלה- לא התקפה! מה את מציעה בעצם?, למה אנשים באו אליך דווקא ולא אל אחרים? מה מבדיל אותך מאחרים?

habubnik

New member
כבר עניתי על זה

הזמינות והמחיר. כי משרדים שעושים את העבודה הזו - יש להם שעות עבודה מאוד מוגדרות, ומחירים בשמיים. יש כאלה שאפילו נוקבים מחירים בדולרים! מעבר לזה, כמובן שיש את האלמנט של היחס האישי, אבל אני לא יודעת כמה זה עקרוני לעורכי-דין, נאמר. אז אני לא משחקת על זה. אני לא מזכירה שהם צריכים להחזיק במשרד ולשלם לה, גם אם יום שלם היא רק יושבת מול המחשב ומשחללת (הקבילה הנשית למגרבצת - מהמילה שחלה, למי שלא מבין). Ka-fish?

מה דעתך

על סלוגן פשוט ולא מתחכם: "שירותי מזכירות בכל שעה ביממה" "מזכירה מסביב לשעון"

habubnik

New member
זה לא מדוייק

כי זה לא בכל שעה ביממה. אני לא אקבל עבודה ב-2 בלילה. אנחנו לא מדברים פה על מענה לטלפונים וכאלה. זה שירותי הקלדה. פשוט הזמינות שלי הרבה יותר גדולה, ואני יותר גמישה מעסקים אחרים בתחום.

habubnik

New member
אתה חושב

שאני צריכה לכתוב ברבים "הזמן שלך חשוב לנו"? כי אני בן אדם אחד. אני לא בטוחה מה ישחק יותר לטובתי. כי אני לא רוצה ליצור רושם של משרד גדול - זה מעורר אסוסיאציות של הרבה כסף, עלויות גבוהות. לא?

שחל

New member
לנו, בוודאות.

תמצאי פתרון עם הרבים, אבל -לנו-נשמע הרבה יותר טוב.

אם כבר אז -

קלדנות עסקית - כי הזמן שלך חשוב. אבל בעצם.. נדמה לי ש... שירותי קלדנות ותרגום מהיום למחר יעשה את העבודה בלי פלצנות.

דאחקה

אולי "חבובניק - לידינו סטיב הוא פודל קטן" (סטיב...יעני אסי וגורי...). היו לי ימים טובים יותר...

tolola1

New member
מה דעתך על...

"חבובניק- כמו משרד לכל דבר". (רק בלי הקפה:)

tr32

New member
תגידו לי השתגעתם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo150.gif

כולה הבחורה רוצה להקליד, מה אתם משכנעים אותה להפוך למזכירה? איפוא המיקוד, איפוא? היא מקלידה, היא מתמללת, היא מתרגמת, וזהו (היא כבר אמרה שהיא לא עושה קפה...) אם היה פה איזה "בריפר" לרפואה, הוא ישר היה קופץ: הקלדה = מקלדת, מחשב ושות' תמלול = מילה, הקלטה, מלל וכו' תרגום = שפה וגו' בעולם הזה, משלמים לפי דף, ומה שמעניין את הלקוח בעיקר זה: - המהירות - שלא יהיו שגיאות - המחיר - הזמינות (לאו דווקא בסדר הזה, או בסדר הבא) אז אולי תתאמצו יותר בכיוון: חבובניק... - אף מילה מיותרת!!! "... - בלי מילים מיותרות... מקלידה כל מילה... הקלדה במהירות האור ואם בעורכי דין עסקינן, אז למה לא ללכת ישר לתחום: אני אטפל במילים, ואתה במשפטים... או תשאיר לי את המילים, ויהיה לך יותר זמן למשפטים...

שחל

New member
למה השתגעתם?

זאת הייתה התפיסה, הסלוגנים שלך אחלה, באמת, אבל הם די בכיוון של האחרים, הלא כך...? שחל

למעלה