אולי עזרה קטנה?

habubnik

New member
אולי עזרה קטנה?

[ליקוק ישבן] קופירייטרים מוכשרים שכמוכם [ס. ליקוק ישבן} פתחתי עסק עצמאי קטן לשירותי משרד, ואני שוברת את השכל על סלוגן מושך לדף הפרסומת שלי. אז אם תוכלו לזרוק איזו עצם...האו האו!

cowparade

New member
אח"כ מתפלאים למה לא משלמים

חבובניק, ההאם אתה גם פוגש רופא ברחוב ומבקש ממנו ניתוח קטן על הדרך...? אמנם לא עברנו הכשרה של שנים כדי להקנות לנו מעמד של רעיונאי על, אבל בהחלט מדובר במקצוע (ועדיין יש כבוד) - הבקשה שאתה מבקש כאן, בשוק הפרטי שווה כסף - וגם כאן. בינינו, ככל שתכבד את בעל המקצוע בו אתה נעזר, קח גם העבודה תיראה. טיפ לחיים...

habubnik

New member
מה הקשר?

קודם כל, אני את, ולא אתה. שנית, יש לי הכי הרבה כבוד בעולם למקצוע הזה. אני הולכת ללמוד אותו. אבל אני לא רואה בבקשה שלי חוסר כבוד, להיפך. אני מעריכה את היצירתיות של האנשים פה. מי שלא רוצה לעזור, יכול לא לעזור. אני לא תאגיד ענק, אני סה"כ בחורה צעירה שעובדת מהבית. ואני די בהלם מהאוירה חסרת הפירגון והנכונות לעזור, אם דעתך משקפת פה רוב. פעם ראשונה שאני נתקלת בפורום של אנשי מקצוע שמתייחסים ככה לבקשת עזרה. מגעיל. מישהו ימות מרעב אם ינסה לעזור לי?? אישית, הייתי עוזרת לך, אם המצב היה הפוך, אבל כנראה שזו רק אני. בכבוד רב..חבובניק

emmm

New member
בונה מה זה?

אני לא מבין מה הבעיה. הבחורה בסה"כ ביקשה איזה משפט קטן בתור עזרה, כאילו מי ישמע זה ביל גייטס מבקשת פרסומת חינם למייקרוסופט. אני באמת לא מבין מה הקטע שלך, cowparade, בסה"כ לזרוק איזה משפט קטן. אם לא מתאים לך, ואתה מרגיש שבאמת "פוגעים בכבוד המקצוע המכובד והנלאה שלך", אז לפחות אל תגיב. אתה לא חייב להראות לכל הנוכחים איזה בנאדם מגעיל אתה. הנה מישהו נחמד, מוכן לעזור. אני באמת בשוק מהתגובה שלך, אני חושב שהבקשה הייתה ממש לא מוגזמת, הצלחת לעצבן פה הרבה אנשים. ואני מדבר בתור אחד שהוא בכלל לא חלק מהמקצוע. באמת גועל נפש.

concord9

New member
"קח" גם העבודה תיראה. טיפ לחיים...

Well said. Like a true professional:).

clev

New member
צריך

עוד קצת פרטים על העסק. ואז יהיה אפשר לכתוב לך סלוגן

habubnik

New member
סבבה

אמממ...אני עושה הקלדות, תימלול ותירגום. אני עובדת מהבית. עוד משהו שאתה צריך לדעת? ותודה. נעים לדעת שיש כמוך

חן טי

New member
אני לא קופי, אבל אולי...

אם אין לך בעיה להשתמש בנשיותך: "מזכירה פרטית לשירות משרדי בתשלום קבלני" או רק " מזכירה פרטית לשירות משרדי" אני יודע שזו לא הברקה, אך זה מה שעלה לי הרגע..(
חן.

habubnik

New member
אמממ...

1. אני לא מזכירה. (מזכירה יושבת במשרד, עונה לטלפונים ומכינה קפה) 2. אני לא פרטית. אבל תודה על הניסיון...
ולחבר'ה המזקירים, כן כן, גם לשם הגענו...חשבנו על "הכל חוץ מקפה", אבל אני מתכוונת לעבוד בעיקר עם עורכי דין, ולא הכי בא לי שיתבעו אותי על פרסום כוזב
אז עכשיו שסיימנו עם הבדיחות הסקסיסטיות, למי יש רעיון?

guri0000

New member
יש לי רעיון, אבל שווה לנסות

לא משהו, סתם משהו רגעי: שירותי משרד שיגרמו ל... שלך לרצות לעלות לחילופין - שירותי משרד שיגרמו לעסק שלך לרצות לעלות. מה עם: All included and I don't do coffee.

habubnik

New member
לא חושבת שהבנתי

את "יגרמו לעסק שלך לרצות לעלות"...?

habubnik

New member
:)

חמושה באותיות זה חמוד, אבל לא קולע. מילה שלי זו מילה - אפשרי ביותר. אני צריכה לחשוב על זה. תודה רבה. אני מאוד מעריכה את זה.

habubnik

New member
מממממ

לא בתור סלוגן, אבל אני חושבת שאני אשלב את זה איפשהו בדף עצמו. תודה

שחל

New member
השאלה המרכזית תהיה:

מה מיוחד בשירותי המזכירות שלך? מה יש לך שאין לאחרים, או למה את חושבת שמיוחד בשירות שלך, באופן כללי, למה את?

למעלה