"אולי עוד פעם אנחנו ניפגש.."

"אולי עוד פעם אנחנו ניפגש.."

ואנחנו ניפגש~~~!! אסז מפגש פורום שמוצ יוצא לדרך... הפיצו בכל הקנים.. כל מי שרוצה לבוא מוזמן (אפילו אם הוא לא כותב בפורום.. כל שמוצניק מוזמן!!) הצמפגש יתקיים ב 16.4 (אני מקווה שזה בסדר לכולם.. מקס תגידו משהו) ב 12 וחצי נפגשים בעזריאלי.. בקולנוע תבואו עם הרבה מצב רוח כפיות ואהבה (אנשים עם שומריות יתקבלו בברכה : ) )

*שיעול* סיירים *שיעול*

לא הספיק לך הערב האזורי? [היהנחמד
]

אז מי שלא יכול לא יבוא

אין מה לעשות.. כל חול המועד מלא בטיולים אז אין בדיוק מתי לעשות חוץ מ ה 16

מה זה קשור ערב אזורי????????

אנחנו מדברים על פגישה של כל הפורום את יודעת גם לאנשים שהם מחוץ לאזור שפלה את יודעת לא רק אזור שפלה קיים בשמוצ.....

לא כי זה היה די מטומטם זה כמו

שתגידי למה צריך לעשות טיול טבע גלבוע אם היה טיול טו בשבט? לא טיול טו בשבט לא הספיק?

אני נחמדה תמיד :) זאת פשוט הייתה

יציאה לא קשורה.... ואני אגיד לך משהו בקשר לזה במסנגר....

jast

New member
רינה זה ממש לא הוגן..

והאמת שגם לי התאריכים היחידים שטובים זה ה13 או ה16.. וב13 זה פסח.. אבל יש פה מלא טתניקים שלא יוכלו לבוא.. מה עם מנאל? ומעיין? ונירית(מצפון מערביP=)? אולי אפשר ביום שלישי ה18.4 יותר מוקדם? נגיד ב.. 11?? ככה שנספיק לחזור בזמן לפעולות...

לא יודעת.. צריך לבדוק...

אבל הבעייה שהרי הפעולות הוקדמו ל 2!! אז איך את רוצה להספיק אליהן?? וחוץ מזה מעיין בכלל לא בפורום והיא לא הייתה באה

jast

New member
אנחנו נספיק...

אם נתאמץ. ובכל אופן, יש פה מספיק טתניקים בשביל שלא נעשה את המפגש בתאריך של הסיירים.

jast

New member
וואללה? ויש פה בדיוק 2 יב'ניקיות..

אז למה שלא נעשה את על סמינר שלכם במקום?? למה כלכך קשה לעשות ביום שלישי ככה כולם יוכלו לבוא???

ומה עם נועה?? ומה עם הזייניקים

והחטניקים שיש פה??? להזכירך זייניקית הציעה בכלל את הרעיון הזה!! ולא אשמתי שאפחד לא רושם תאריכים ונותן לי לבחור את התאריך הכי נוח.. כל אחד מאלו שכתבו כתבו "כל חול המועד טוב לי.. מה שבא לכם" ומפגש פורום של 3 שעות זה הדבר היכ מעפן שיכול להיות.. למה שהצפונים יסעו בשביל זה כלכך הרבה ויוציאו כלכל הרבה כסף?? חן אני לא סתם תקעתי תאריך, בדקתי דברים... זה הכי מסתדר ונב. אין דבר כזה תאריך שכולם יוכלו לבוא בו, לא קיים דבר כזה

jast

New member
מה הקשר לנוע???

ואני לא אומרת שלא ימשיכו ת'מפגש גם אחרי זה.. פשוט אנחנו נלך יותר מוקדם... אז מה הקטע?? רואה שאת חושבת רק על עצמך?

לנועה יש ליווי בבוקר.. ב 11 ככה

אז איך היא תבוא?? אני לא חושבת רק על כעצמי.. אבל גם לי זה לא כייף לנסוע למקום מסויים רק בשביל 3 שעות או אפילו 2 וחצי.. זה סתם בזבוז כסף!!

אהה.. וחוץ מזה...

אם הפעולות מתחילות ב 2.. זה אומר שאנחנו צריכים להיות בקן ב 1 מה שאומר שאם נתחיל את המפגש ב 11 (מה שלא יקרה כי למה שהצפוניים יתעוררו כלכך מוקדם בבוקר???) אז זה אומר שנחנו נהייה שם שעה וחצי ואפילו פחות

חן..

את התאריך אפשר עוד לשנות עם מישו יתנגד,[בינתיים אין מתנגדים.] וצ'מעו אפשר לעשות עוד מפגשי פורום,ככה שלא נורא למי שיפסיד.

למעלה