אולי סוף סוף תענו לי.

BIG ROZI

New member
אולי סוף סוף תענו לי.

רוצה לקנות פלייסטיישן חדש עם אחריות לשנה מהיבואן בסך 1550 ש"ח במזומן.

תגובה

אני לא הבנתי את השאלה שלך, כנראה שבעצם את\ה שואל\ת אים כדאי או לו לקנות את הפלסטיישן ,תגובתי לזה היא שתלוי מה אותו פלסטיישן כולל והאים את\ה מדבר\ת על פלייסטיישן 1 או 2? אים את\ה מדבר\ת על פלייסטיישן 1 אז שלא תחשבי בכלל כי יש לי את 1 וקניתי אותו לפני שלוש שנים ב-1000 שקל מקורי אים אחריות ושמעתי שהמחיר שלו עוד ירד. אבל אים את\ה מדבר\ת על פלייסטיישן 2 אז שוב זה תלוי מה הוא כולל אים זה המכשיר בלבד אז לא כדאי לך אבל אים זה כולל ג´ויסטיק\כרטיס זיכרון\משחק מקורי אז אני מניחה שבאמת כדאי וגם כדאי לבדוק באיזה חנות או עסק את\ה קונה את אותו מכשיר כי בחנויות מסוימות עלולים לרמות אותך. נ.ב שמתי לינק לאתר "טויס אר אס" שם תוכל\י לברר מחירים-הלינק מוביל ישר למוצר הפלסטיישן 2. עידכון:על-פי האתר של הלינק מחיר הפלייסטיישן 2 יוצא בסביבות 1250 ש"ח. (250$) אז אני ממליצה לברר בחנות TOYS R US (טויס אר אס) הקרובה לביתך כמה הם מוכרים שם את הפלסטיישן 2. שמחתי לעזור. אורלי

BIG ROZI

New member
התכוונתי....

אני מעונין לקנות בארץ את הפלייסטיישן 2. 1. בגלל האחריות 2.הפחד שהמכשיר שאקנה בחו"ל יהיה מקולקל. ידוע לי שאפשר להשיג את המכשיר בארץ במחיר של 1500- 1550 ש"ח. רק איני יודע איכן. סביר להניח שמישהו בפורום יודע.

sagytb

New member
אתה יכול לבדוק במכרזים באינטרנט

שם אולי תוציא את המכשיר במחיר נמוך יותר מ - Toys R Us כמו שאורלי הציע (למרות שהמחיר שם מצויין). ב - OLSALE ראיתי מכרזים שך PS2 בהצלחה

BIG ROZI

New member
השתתפתי

מה שמצחיק הוא שהמחיר עולה ועולה ולבסוף הוא לא יותר זול אם מחשבים גם את ההובלה .בסוף יוצא שהמחיר לא זול.

game boy

New member
שלח לי מייל עם מס´ פלאפון

אוכל להפנות אותך לחנות ששם תשיג את המכשיר ב-1500-1550 ש"ח,כולל אחריות לשנה של סוני. כמובן ששם החנות-אינו לפירסום.

למעלה