אולי נעיר אתכם קצת?

אולי נעיר אתכם קצת?

מסורתי - רוצה ללכת מכות? שנריב קצת על תנחלויות? על זכותנו על הארץ? על פסגת שלמנאסר תחותמס ? בנדק - רוצה לריב על קוצו של יוד? על שפיצו של ז ין? על הצ'ופצ'יק של הקומקום? על סרת החינוך? אני חושש שבמקום זה נטייל עם פנצ'ו כלב העל

חידה חידתית אבל המחשב שלי מושבת

אני מקבל רגעי חסד מהילדים.... בעזרת אלוקי המאדרבורד -מחר

שלמנאסר הראשון 14400 יש את זה בעברית?

When, by the command of the great gods and with the exalted strength of Assur, my lord, I marched to the land Hanigalbat, I opened up the most difficult of paths and passes. Shattuara, king of the land Hanigalbat, with the aid of the armies of the Hittites and Ahlamu, captured the passes and watering-places in my path. When my army was thirsty and fatigued, their army made a fierce attack in strength. But I struck back and brought about their defeat. I slaughtered countless numbers of their extensive army. As for him, I chased him westward at arrow point. I butchered their hordes (but) 14,400 of them (which remained) alive, I blinded and carried off. I conquered nine of his fortified cult centres as well as the city from which he ruled and I turned 180of his cities into ruin hills. I slaughtered like sheep the armies of the Hittites and Ahlamu, his allies. At that time, I captured the cities from Taidu to Irridu, all of Mount Kashiyari to the city Eluhat, the fortress of Šudu, the fortress of Harranu to Carchemish which is on the Euphrates. I ruled over their lands but I set fire to the remainder of their cities.

והנ"ל מהכתובת המנציחה את בנין

המקדש הגדול לאל אשור בעיר אשור. שלמנאסר הנ"ל שלט באשור פחות או יותר בראשית תקופת ההתנחלות הישראלית

יוסי ר1

Active member
אתה מחפש קצת "ישחקו הנערים לפנינו"?! ../images/Emo67.gif

תלמד קצת מפנצ'ו שלך, "ולכל בני ישראל לא יחרץ כלב לשונו" !!! ../images/Emo107.gif

טופז2

New member
שני דברים

לעשות טיול עם הכלב רק עושה טוב לנפש ולהרגעת העצבים, עוזר להפחית במשקל בכמה ק"ג כמו שלי קרה מאז המפגש הפורום האחרון . מקוה שהמחשב יתוקן במהרה אך לא על מנת לפתח ריבים ../images/Emo8.gif

יוסי ר1

Active member
להוריד כמה ק"ג מטיול עם הכלב?

לקחת אותו לעשות צרכים בקוטב? סחטיין על ההשקעה, רק תקפידי שישאר משהו...

טופז2

New member
חחחח... נשאר, נשאר

נראית דוקא יותר טוב ובריצה עם הכלב אפשר לעשות את זה גם מסיבוב שכונתי..

eliUSA

New member
מנסיוני לא מפחיתים במשקל מטיול עם הכלב

הוא עדיין 60 קילו

סבלנו משותף

גם אני, על אף שלא מזמן הכרזתי על שיבתי לחיים וירטואליים מסודרים, התבדיתי לכשהתברר כי במהלך הנדודים שלי המחשב התבגר קמעה בהיותו מרוחק מחיבור אינטרנט וכעת פערי הגיל ביניהם הגיעו לנקודה שכנראה אי אפשר לגשר עליה, ונראה שלא יהיה מנוס מהחלפתו בעול ימים. אלא שזמני המצומצם לא מאפשר לי לערוך את מה שיש לערוך טרם קניית הנ"ל. לכן אני עדיין מרוחקת וכותבת לעתים מזדמנות בלבד. יש לקוות לשינוי בעתיד הלא רחוק

למעלה