אולי נעבור

בתפריט היום

מלוואח (הילדה מכינה עכשיו) לחם זאתר (יש לנו מכונת לחם חדשה) קןטג´ איטלקי (יש דבר כזה.בחיי.קונים בסופר) סלט (חייבים. אם לא נחנק) פנקייק (סחט אותי המנייק הקטן בגלל שאני יושבת פה כל הערב) עם גלידה ופירות שחקנית נראה אותך מתחלפת איתי

לי-אור.

New member
טוב

אולי הגזמתי. אולי נתפשט שוב? אם זה לא עובד לא יודעת מה כן. לי-אור הום אלון

לי-אור.

New member
אוהב

אותי.... לא אוהב אותי... נותנת...... לא נותנת..... רגע רגע מהתחלה-לא יצא טוב. לי-אור תרפיה בעלים

לי-אור.

New member
אני

יודעת!!!! אתם עוד מעט תגיחו מכל החורים כמו עכברונים חביבים, ותצעקו סורפרייז!!! סופרייז!!! אני רק תוהה את מי בחרתם שיקפוץ לי ממהעוגה. לי-אור תותים זה נחמד

לי-אור.

New member
וממהעוגה

עם כל כך הרבה ממים זה לבטח משו עם קרם גם. ודובד-בן. מי שזה לא יהיה אני מאד אוהבת אתכם בפונפונים. ורודים אם אפשר. לי-אור מתאמנת מול המראה על פרצוף מופתע

אז ככה

אשה מדרום מזרח אסיה היתה נשואה לגבר אנגלי וחיה איתו בלונדון. המסכנה לא שלטה באנגלית ולכן חייה היו קשים . עם בעלה הצליחה לתקשר איכשהו, אבל הבעיה האמיתית היתה כשהיתה צריכה לערוך קניות. יום אחד נכנסה לקצב המקומי כדי לקנות יכרי עוף, אבל לא ידעה איך להגיד זאת באנגלית הרצוצה שלה וביאושה הרימה את חצאיתה וחשפה את ירכיה בפני הקצב , והקצב הבין את מבוקשה , וכך הלכה הביתה עם ירכי העוף . בפעם השניה היתה צריכה חזה עוף וגם איך להגיד את זה לא ידעה ולכן בלית ברירה פתחה את חולצתה וחשפה את מרכולתה בפני הקצב שהבין מה היא רוצה, וכך הלכה הביתה עם חזה עוף. בפעם השלישית היא היתה צריכה נקניקיות, ומשלא ידעה איך אומרים זאת באנגלית, היא לקחה את בעלה איתה לקצב........ [דפדפו מטה] מה חשבתם הא ?????????? HELLLLOOOOOOO בעלה דיבר אנגלית.. שכחתם?

לי-אור.

New member
לא הבנתי

אתה מוכן להסביר שוב את כל הבדיחה ובעיקר את ה-דפדפו למטה??? :) לי-אור האמת הבנתי אבל אוהבת לשחק אותה חסרת ישע

לפני שאני עפה

זוג היה נשוי עשרים שנה הזדיינו כל השנים בחושך. פתום יום אחד, באמצע הלילה (שמתם לב..יום אחד..לילה..נו מצחיק..סתםםםם) האישה מדליקה ת´אור רואה את בעלה מזיין אותה עם ויברטור מה?????? כל השנים אתה מזיין עם ויברטור???? חשבתי זה שלך יותר טוב תשתקי, למה אפ´עם לא שאלתי אותך מאיפה ארבעה ילדים... שחקנית די.זהו.הייתי. נפגש בשמחות. <זאת´ומרת אחרי ארוחת ערב>

יא

מניפולטיבית שכמותך
אני עוד אסביר לך ........ חכי חכי

לי-אור.

New member
מתי

תסביר? כי אני חייבת לדעת אם הם התחתנו בסוף. לי-אור אוהבת (ה)אפי אנדז

למעלה