אולי נארגן ...מפגש מעריצים של תפוז?

meitar 8

New member
אמ..

אני לא בדיוק זוכרת.. אבל היא דברה אליה מגעיל.. =[ הקיצר גם אם אתם מתקשרים אליהם הביתה אז תדברו עם אבנר!! לא אהובה..

LiaTooosH

New member
חחחחחחחח

+מקפיצה! תקפיצו את זה שזה לא יעלם פתאום

LiaTooosH

New member
משהו פה לא הגיוני.. =/

או שאהובה קתץ צבועה או שמה שהיא אמרה לאודליה היה סתם כי פשוט לא היה לה מצרוח באותו רגע או משהו כזה. תראו (זה מה שהיא אמרה בכתבה על הראל): "אני גאה ומתרגשת מזה שהן נשארות לאורך כל הדרך, זה ממש מחמם את הלב, זה מוכיח שמדובר באהבה אמיתית. אני מאוד משתדלת להתייחס לכל אחת ואחת, אני לא רואה את זה כהפרעה. אם אני עונה לטלפונים בבית אז אני רוצה לתת מענה לכל מעריצה". בשבוע שעבר חגג סקעת יום הולדת 24. ביום הולדתו הוא החליט לפנות שלוש שעות למפגש עם המעריצות. כמות הטלפונים שהגיעה לבית משפחת סקעת שברה שיאים חדשים. בכל חצי דקה בממוצע, התקבלה ברכת מזל-טוב במשיבון הביתי. "הרבה שואלים אותי למה אני לא מחליפה את המספר", מספרת אמא סקעת, "אבל אני חושבת שזה לא הוגן להחליף או לברוח מהם. זה יכול להתפרש כאילו שעכשיו, כשאנחנו כבר לא צריכים את הקולות שלהם, אז אנחנו מחליפים מספר. אני מקבלת את כל המעריצים ברוח טובה ואני מתפללת רק שזה ימשך" עם כל החיבה והכבוד של אהובה סקעת יש לה גם לא מעט חששות: "אני גם מקווה שזה לא יגיע לקטע רע, ושזה לא יעבור את קו השפיות. אם יקרה משהו לא חיובי בעקבות הערצה הזאת, אז כל זה לא שווה כלום. אני ארגיש לא טוב עם זה".אמא סקעת היתה בטוחה שהתופעה תלך ותפחת, אבל היסטרית המעריצות מפתיעה אותה כל פעם מחדש: "בהתחלה חשבתי שזה מן סוג של אהבה חולפת. היום זה כבר שנה אחרי וזה רק עולה בעוצמות. כל פעם שאני רואה את ההיסטריה סביבו, אני מתפעלת מחדש. "אני גאה ומתרגשת מזה שהן נשארות לאורך כל הדרך, זה ממש מחמם את הלב, זה מוכיח שמדובר באהבה אמיתית. אני מאוד משתדלת להתייחס לכל אחת ואחת, אני לא רואה את זה כהפרעה. אם אני עונה לטלפונים בבית אז אני רוצה לתת מענה לכל מעריצה". בשבוע שעבר חגג סקעת יום הולדת 24. ביום הולדתו הוא החליט לפנות שלוש שעות למפגש עם המעריצות. כמות הטלפונים שהגיעה לבית משפחת סקעת שברה שיאים חדשים. בכל חצי דקה בממוצע, התקבלה ברכת מזל-טוב במשיבון הביתי. "הרבה שואלים אותי למה אני לא מחליפה את המספר", מספרת אמא סקעת, "אבל אני חושבת שזה לא הוגן להחליף או לברוח מהם. זה יכול להתפרש כאילו שעכשיו, כשאנחנו כבר לא צריכים את הקולות שלהם, אז אנחנו מחליפים מספר. אני מקבלת את כל המעריצים ברוח טובה ואני מתפללת רק שזה ימשך" עם כל החיבה והכבוד של אהובה סקעת יש לה גם לא מעט חששות: "אני גם מקווה שזה לא יגיע לקטע רע, ושזה לא יעבור את קו השפיות. אם יקרה משהו לא חיובי בעקבות הערצה הזאת, אז כל זה לא שווה כלום. אני ארגיש לא טוב עם זה".

אני לא מבינה

איך אהובה דיברה אליה? בקיצור אפשר ממנה או מאבנר יותר נכון לקשר אותנו למנהל האישי האמת יהיה קצת קצת קשההה בגלל מי שחלם אבל..ננסה מה נפסיד?!

meitar 8

New member
אבל יש לי את הטלפון של המנהל..

לא צריך לדבר עם אבנר ואהובה בכלל.. אמרתי לכם שיש לי את הטלפון שלו..

LiaTooosH

New member
הקפצה!

להלהלהלהלההלה =) סורי שאני סתם מחרבשת דברים אבל בסוף השרשור יעלם
יאללה שיקפוץ למעלה! בום שיבום =)

LiaTooosH

New member
חח זה לא מקפיץ..אני כל היום ניסיתי

לא יודעת מה יש לזה.. נראה לי שאמרו לי פעם שצריך יותר מעשרה תווים בהודעה. וכתבתי בהודעה הקודמת יותר מעשרה תווים וזה בכל זאת לא מקפיץ. יאללה, תקפוץ!

LiaTooosH

New member
קפיץ קפוץ../images/Emo3.gif

להלהלהלהלהלההלהלהלה בום שיבום :][:

meitar 8

New member
להלהלהלההלהלה שיבום שיבום

חחחחחחח כמו מהפירסומת של TNT

LiaTooosH

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח להלהלהלהלההללה נווו זה כבר ירד לדף מספר 2 שיחזור לראשון! קפיץ קפוץ! להלהלה

למעלה