אולי מכירים אולי לא

מצב
הנושא נעול.

maxim1991

New member
אולי מכירים אולי לא

אולי מכירים אולי לא
אתם מכירים אולי משחק של אוטובוסים שאני אמור לנהוג וכו... לעצור בתחנות...

K i f

New member
יש את GTA שאפשר לקחת בו אוטובוס....

אולי מכירים אולי לא
..... יש משחק שנקרא Traffic Giant... הייתי מכור אליו, אבל בו אתה לא יכול לנהוג, אתה רק יכול לתכנן קווים בתוך העיר, מקבל עם הזמן אוטובוסים, חשמליות, רכבת רגילה, רכבת על כבלים(באוויר) ורכבת על מסילה באוויר... יש עוד משחק ששכחתי את שמו שאתה אמור לנהל בו חברת הובלות... אתה מעביר שמן, נפט, חול, פחם, עץ, מתכת, נייר, בקר, חיטה ואת כל אלו מעביר בתור אוכל/ציוד מוכנים(לאחר שהגיעו למפעלים) לערים שהספיקו להתפתח ולגדול... אתה יכול להעביר גם דואר ואנשים בין הערים... או בין המפעלים לערים... וכל זה בעזרת המון סוגי רכבות שמקבלים עם הזמן, אוטובוסים שמקבלים עם הזמן, חשמליות, משאיות ועוד... משחק ממש חביב! אני אהבתי! אני לא זוכר את שמו, אני רק יכול לומר שזה מהיוצרים של רולרקוסטר טייקון1+2...

tzvika pick

New member
אתה בוודאי מדבר על

..... יש משחק שנקרא Traffic Giant... הייתי מכור אליו, אבל בו אתה לא יכול לנהוג, אתה רק יכול לתכנן קווים בתוך העיר, מקבל עם הזמן אוטובוסים, חשמליות, רכבת רגילה, רכבת על כבלים(באוויר) ורכבת על מסילה באוויר... יש עוד משחק ששכחתי את שמו שאתה אמור לנהל בו חברת הובלות... אתה מעביר שמן, נפט, חול, פחם, עץ, מתכת, נייר, בקר, חיטה ואת כל אלו מעביר בתור אוכל/ציוד מוכנים(לאחר שהגיעו למפעלים) לערים שהספיקו להתפתח ולגדול... אתה יכול להעביר גם דואר ואנשים בין הערים... או בין המפעלים לערים... וכל זה בעזרת המון סוגי רכבות שמקבלים עם הזמן, אוטובוסים שמקבלים עם הזמן, חשמליות, משאיות ועוד... משחק ממש חביב! אני אהבתי! אני לא זוכר את שמו, אני רק יכול לומר שזה מהיוצרים של רולרקוסטר טייקון1+2...
אתה בוודאי מדבר על
Transport Tycoon Delux משחק מעולה. העברתי שעות מולו.

JayZed

New member
לא, הוא מדבר על

אתה בוודאי מדבר על
Transport Tycoon Delux משחק מעולה. העברתי שעות מולו.
לא, הוא מדבר על
TRANSPORT GIANT. יש גם משחק כזה, לניהול חברת תח"צ עירונית. TTDX הוא לתחבורה בין-עירונית.

אליקים 1

New member
יש את זה...

אולי מכירים אולי לא
יש את זה...
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35495 זהו המשחק Chris Sawyer's Locomotion ובו צריך לנהל רשת תחבורה ארצית, ויש כמובן את Midtown Madness שבו ניתן לנהוג באוטובוס ולהוריד דגמים נוספים מהאינטרנט, אבל לא ממש צריך לעצור בתחנות... כמו כן, זהו סימולטור מאוד לא מדוייק, כמעט כל פניה איזה עץ/מנורה נשבר/ת, וכשעוצרים תמיד נתקעים בך מאחורה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה