אולי מישהי מכן תדע ?

י ו ג ל

New member
אולי מישהי מכן תדע ?

אני כשנה לאחר לידה, הפשוש המתוק יונק במרץ (כל לילה, כל הלילה...וגם מנשנש במשך היום...). לפני 18 יום קיבלתי מחזור לראשונה, ואתמול להפתעתי הרבה הגיעו מחושים קלים כמו במחזור ועימם דימום, שנפסק לאחר מס' שעות. היום עשיתי בדיקת הריון (למה? למה?) ולהתפעתי - 2 פסים חזקים ברורים הופיעו מיד...הכצעקתה ? הייתכן ? ואולי זאת ציסטה בשחלה (מה זה?) אציין כי לא הרגשתי שינוי בדפוסי היניקה.

shirna

New member
נראה לי....

שמגיע לך שוב מזל טוב

גם לי נראה שמגיע לך מזל טוב../images/Emo49.gif

בכל מקרה, נראה לי שזה לא המקום לשאול, אולי בפורום הריון ולידה. הריון נעים וקל!

bar 1

New member
עד כמה שידוע לי

זאת אמונה טפלה,אפשר להכנס להריון גם כשמניקים! אז מזל טוב

י ו ג ל

New member
טוב, אז...

האמת היא שלרגע לא חשבתי שהנקה פירושה מניעה, מה גם שהפשוש כבר אוכל מוצקים מזה מס' חודשים...בכל אופן אני עדיין מבולבלת והמומה, אבל מאחלת לכולכן התגשמות חלומות ומשאלות לב, ואולי ניפגש בפורום הריון ולידה ?.... ועוד שאלה - בדף ההסבר המצורף לבדיקה מצויין כיאאינה אמינה במקרים של הריון חוץ-רחמי וציסטה בשחלה. מישהיא יודעת מה הכוונה?....

יולי 154

New member
אכן אין קשר בין הנקה למניעת הריון

פעם היתה סברה שהנקה מונעת כניסה להריון, סברה שמזמן התבדתה. אני מכירה הרבה נישם שנכנסו להריון כשהן מניקות... לגבי מה שכתוב בערכה- לא נראה לי רלוונטי לגבייך כי במקרה של הריון חוץ רחמי הההורמון המופרש הוא בכמויות קטנות ולא היו רואים פסים חזקים ויפים. אם יש לך ספק שזה לא הריון- פני לרופא לבדיקה. בכל מקרה מומלץ לפנות לרופא, למעקב הריון מזל טוב!

פּוֹנְג

New member
Uואי, זה מוזר לא? לא שאולי נכנסת

להריון במהלך ההנקה, זה קורה לא מעט, אלא שאחרי 18 יום כבר יש לך שני פסים ברורים. אני באמת לא יודעת, אולי פורום הורים או הנקה באמת יתנו לך יותר מידע. בהצלחה

י ו ג ל

New member
תודה על התגובות וכן, זה ממש מוזר...

האמת היא שהייתה לי תחושת-בטן, אבל זה בכל זאת מוזר. ההריון השני לא הגיע בקלות (בין הבן הגדול שלי לקטן יש הפרש של 5 שנים), והנה פתאום הפתעה כזאת... גם שני הפסים החזקים (ממש! וגם הופיעו כל-כך מהר!) בסה"כ 18 יום לאחר המחזור מאד מפתיעים ? ייתכן כי משהו משובש בגלל שזה מחזור ראשון לאחר תקופה ארוכה כל-כך (שנה+9..)? וגם הדימום שהיה אתמול.. הכל כל-כך שונה מהפעמים הקודמות..אולי זאת בכל זאת ציסטה? מישהיא יודעת?...

ברבשיר

New member
יאללה לפורום השכן

שיהיה במזל טוב. בדיקת הריון לא תגלה דבר מלבד הריון

איה28

New member
יכול להיות

שה"מחזור" לא היה מחזור אלא איזה דימום, קורה בהריון נורמלי לפעמים, ואז אני סקרנית כמה זמן את כבר בהריון ולא ידעת...בקיצור לרופא ודווחי חזרה לנו מה גיל ההריון! כי קשה לי להאמין שקיבלת תשובה 18 יום אחרי מחזור...למרות שיכול להיות ביוץ מוקדם... מחכה לשמוע אילה

י ו ג ל

New member
תודה לכולכן ו....

מרוב תדהמה והלם כבר עשיתי 3 בדיקות (רק אתן תבינו אותי...) וכולן היו חיוביות, אך היום חזר הדימום, לכן, אין ברירה - נלך לרופא. בכל אופן בהצלחה לכולכן, מבטיחה לעדכן ולהתעדכן וגם לתרום ככל שאוכל.

לפעמים דימום זה מההשתרשות אבל

תמיד חשוב לבדוק מה המקור לדימום ... אני בטוחה שהכל יהיה בסדר אז בהצלחה ותודיעי לנו מה היה ...

מ ז ל - ט ו ב !

זה קרה גם לי. כשהבן שלי היה בן חודשיים וינק, כבר קיבלתי תשובה חיובית בבדיקת הריון! את תהני מהפרשי הגילאים הקטנים. אני נהנית! בהצלחה!

למעלה