את יכולה לפרט יותר?אולי מישהי יודעת?
כשלוקחים אקאקלומין מה היום הכי מאוחר שעדיין סביר שיתרחש ביוץ לבעלות מחזור בלתי סדיר?
אני עם איקקלומין, ללא מעקב זקיקיםאת יכולה לפרט יותר?
מה בדיוק השאלה? את עם איקקלומין? את במעקב זקיקים/בדיקות דם?
אני לא יכולה לענות על השאלה הזואני עם איקקלומין, ללא מעקב זקיקים
או בדיקות דם, עם הוראה לקיים יחסים יום כן יום לא החל מהיום ה-11 למחזור, בד"כ אין לי מחזור סדיר, השאלה שלי מהו הטווח הרחב ביותר בו מתקיים ביוץ, החל מהיום ה-11 ועד...?
דוקא לא ניתן כ"כ בקלות, וכן הובהראני לא יכולה לענות על השאלה הזו
ונדמה לי שגם רופא לא יכול. מעצבן אותי כל פעם מחדש לשמוע על רופאים שחושבים שאיקקלומין זה סוכריות. בלי מעקב זקיקים ובדיקות דם אין דרך לדעת אם ומתי היה ביוץ. יש נשים שמרגישות כאב מסויים בזמן הביוץ ואז הן יודעות. הבעיה העיקרית היא שעם איקקלומין יש סיכוי גבוה שיש לך יותר מביצית אחת ויש חשש גדול מאוד להריון מרובה עוברים. אני במקומך הייתי דורשת לפחות אולטרסאונד אחד, למרות שלא נראה לי שיש עכשיו מי שיעשה לך
. באיזה יום של המחזור את?![]()
אכן, איקקלומין אמור להסדיר ביוץדוקא לא ניתן כ"כ בקלות, וכן הובהר
לי שיש סיכון להריון מרובה עוברים, אני ביום ה-21, הבנתי שאיקקלומין כן מסדיר את הביוץ, אולי טעיתי.
מנסיון שלי- חשוב מאוד לבצעאולי מישהי יודעת?
כשלוקחים אקאקלומין מה היום הכי מאוחר שעדיין סביר שיתרחש ביוץ לבעלות מחזור בלתי סדיר?
את יכולה לפרט יותר למה?מנסיון שלי- חשוב מאוד לבצע
מעקב זקיקים.
למה צריך מעקב?את יכולה לפרט יותר למה?
למה צריך מעקב?
מכמה סיבות. איקקלומין ידוע כ"מחרב ריריות" ולכן חשוב לעקוב אחרי רירית הרחם ולוודא שהיא לא ניזוקה. אם אין לכם בעית זרע, ויש הרבה זקיקים בשלים, את יכולה להגיע למצב של הריון מרובה עוברים, (והכוונה מ-ר-ו-ב-ה, לא תאומים) שהוא כידוע מצב מסוכן. ברוב המקרים מעקב זקיקים מלווה בבדיקות דם, שהן האינדיקציה הכי וודאית לביוץ, ואז את יודעת בדיוק מתי לתזמן יחסי מין, ואם זה לדוגמא ביום ה-18 לא בזבזת חומר יקר בקיום יחסים יום-כן-יום-לא סתם, על ריק. מספיק? לדעתי כן. מעקב זקיקים זה א'-ב' של רופא אחראי, ובדיקת בטא בכל מקרה זה ג'. מאחלת לך מכל הלב הצלחה.
אין בעיית זרעלמה צריך מעקב?
מכמה סיבות. איקקלומין ידוע כ"מחרב ריריות" ולכן חשוב לעקוב אחרי רירית הרחם ולוודא שהיא לא ניזוקה. אם אין לכם בעית זרע, ויש הרבה זקיקים בשלים, את יכולה להגיע למצב של הריון מרובה עוברים, (והכוונה מ-ר-ו-ב-ה, לא תאומים) שהוא כידוע מצב מסוכן. ברוב המקרים מעקב זקיקים מלווה בבדיקות דם, שהן האינדיקציה הכי וודאית לביוץ, ואז את יודעת בדיוק מתי לתזמן יחסי מין, ואם זה לדוגמא ביום ה-18 לא בזבזת חומר יקר בקיום יחסים יום-כן-יום-לא סתם, על ריק. מספיק? לדעתי כן. מעקב זקיקים זה א'-ב' של רופא אחראי, ובדיקת בטא בכל מקרה זה ג'. מאחלת לך מכל הלב הצלחה.
תודה לכולכן, במחזור הבא (מקווה שלאאולי מישהי יודעת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.