אולי מישהי יודעת???

• פותח הנושא noa2
  • פורסם בתאריך

noa2

New member
אולי מישהי יודעת???

איפה אפשר להשיג פדים רב פעמיים באיזור הדרום? תודה מראש ורד

tonti

New member
הי ורד!

מה העניינים? איך האפרוחית והגוזלים הגדולים? אני חושבת שראיתי כאלה בשילב ואולי גם בדרך אם, שזה רחוק ממך(פרדס חנה) אבל אם את רוצה אני יכולה לקנות ולשלוח לך. ניסית אותם פעם??

noa2

New member
הי טונטי- תודה

על ההתיחסות... אחרי שהקפצתי ראיתי שכבר הגבת... אנחנו גדלים לנו לאט לאט... אני אנסה באמת בשילב, היום אחה"צ אני בב"ש אז אבדוק את זה ואם לא אמצא אבקש ממך לקנות לי- תודה על ההצעה! ודרך אגב- היום הכנסתי את סיפור הלידה שלנו בפורום השכן... אז את מוזמנת להציץ.
ורד

noa2

New member
גם מק../images/Emo78.gif וגם

מבקשת תגובה בהקדם כי- הפדים החד פעמיים שעד כה שירתו אותי בנאמנות בכל ההנקות בעבר (שלושת ילדי הגדולים) עושים לי כעת גירוי נוראי וזה מאד מאד לא נעים. חשבתי שאולי פדים רב פעמיים שעשויים בד יעשו פחות גירוי? חוץ מזה- יש לי הפעם מצב מוזר שהחזה הרבה יותר גדול מאשר בלידות הקודמות, וחזיות ההנקה שיש לי בבית מההנקה הקודמת ממש לוחצות לי ובקושי נסגרות... מישהי נתקלה בתופעה??? ורד

ניסית להשתמש בפדים של חברה אחרת?

יש פדים שיש להם שכבה ניילונית שממש מזמינה צרות של גירויים (לייף) וכד´. יש פדים אוריריים יותר וטובים יותר כמו של ג´ונסון. לגבי החזיות הישנות, בשום פנים ואופן אל תלבשי אותן. הלחץ יכול לגרום לך סתימות ודלקות.

noa2

New member
אני משתמשת בפדים של ג´ונסון

ואפילו הם עושים לי צרות... לכן חשבתי לעבור לרב פעמים. ובחזיות אני פשוט לא יכולה להשתמש אז קניתי היום 2 חדשות. היתה לי הפתעה בשילב - חזיות לא מאד יקרות (89 ש"ח) ועושות רושם טוב- לידיעתכן! ורד

ענתש

New member
עד כמה שאני יודעת יש עוד אופציה -

מדלה מוכרים פדים מבד רב פעמיים. את יכולה להתקשר ליבואן ("בפקס" בהרצליה, נתנו פה את המספר לפני כמה ימים ואם לא אז אפשר ב-144) והם שולחים הביתה. אני קניתי ככה את המנוע של המיני-אלקטריק. שילמתי בכרטיס אשראי בטלפון והמנוע הגיע תוך 4 ימים אליי הביתה בדואר רשום.

תשובות:

1. באמת אפשר להתקשר לבפקס, הם ישמחו לשלוח לך בדואר (9586211-09). 2. לגבי החזייה - אם הבעיה היא בהיקף ולא בגודל של הקאפ - אפשר לקנות בחנויות של חזיות פס של כמה ס"מ עם ווים כמו של חזיה, שמגדיל את ההיקף. זה בטח עולה פחות מחזייה חדשה.

למעלה