אולי מישהו מקיר

אולי מישהו מקיר

את הסרט המכשפות מסילם- זה סרט שמסופר על ילדות בעיירה סילם בשנת 1692 שהאשימו נשים חפות מפשע באשמת כישוף וביגלל שהכנסייה היתה הקטולית הנשים הוצאו להורג אם מישהו מקיר שיתן תגובה

Nizzan Cohen

New member
המממממ לא מכיר אבל......

לא מזמן קראתי ספר בשם "מכשפה" שמספר על מכשפה צעירה בתקופת המאה ה-17 (צייד המכשפות) שברחה מאנגליה לאמריקה... אלה שגם שם היא ניתקלה בקשיים דומים. על כל פנים, הנערה עוברת בעיירה סילם ושוקלת להישר שם אבל בסוף היא לא. על כל פנים, שמעתי שיש גם ספר על אותו המיקרה של רצח המכשפות בעיר סילם.

Nizzan Cohen

New member
אם אתה מיתענייו בצייד המכשפות....

האתר הבא יכול לעניין אותך.

Nizzan Cohen

New member
Salem Witch Trials Memorial

מצאתי את זה תוך כדי שיטוט באתר השני שהבאתי.............

טוב אז

אם ראית אותו רציתי לדעת מה היה לבנות "המכושפות" ולמה הן היתנהגו כך ?? ומה עשו לנשים שחשודות בכישוף?????

A lost angel

New member
...

הבנות פחדו מאלוהים. הן דיי העמידו פנים חצי מהזמן, ופעלו לפי הוראות של ההורים שלהם, כדי להוציא להורג את המתנגדים אליהם. את הנשים תלו.

Swicca

New member
גם שרפו אותן ,לא? ואני מדבר ....

.. בכללי על התקופה של צייד המכשפות ..

לא הבנתי

שאמרת שהן פעלו על פי הוריהן מה שאני חשבתי שזה ביגלל שהן שיחקו בביצה ובאריזה שלב יצא להן צורה של "השטן" וביגללנ זה הן היו משוגעות אבל לא הבנתי איך אפשר להסביר את הדבר הזה שהן היתחזו ביגלל שהכומר שרף את הזרוע של אחת הבנות והיא אפילו לא מיצמצ.

Nizzan Cohen

New member
איש, כל כל כל הדברים שאתה מחפש - יש

...באתר שנתתי לך. באתר השני יש את כל סיפור המכשפות מסלאם. מה עשו למכשפות באותה תקופה ? קודם כל היו מוכיחים שהן מכשפות במיבחנים פשוטים כגון זריקתם למים קרים כשבהונותיהם קשורות לידיהן.... אם הם טבעו - הם היו אנשים רגילים. אם הם צפו הם היו מכשפים כיוון ש"השטן שומר על עוזריו". או שהיו נותנים לך להחזיק ביד כמה דקות מוט ברזל מלובן......... אם יש כוויה - אתה מכשף ! כמובן שהיו עוש שיטות..... כגון דקירות במחט בכל הגוף עד שהדוקר מצא את הנקודה שלא כואבת............ - דרכה היה "השטן מוצץ את דם המכשפה". ויש עוד המון שיטות. אני מציע לך לעיין באתר שנתתי. יש בו המון חומר על התקופה. העונש היה תליה שריפה או מיתה אחרת..........

למעלה