אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיסים ליום הסטודנט של המכללה למינהל?
T TauberiT New member 11/5/06 #3 הוא מופיע שם?../images/Emo122.gif אני כבר מבולבלת מרוב ימי סטודנט בכל מקרה, תנסה לראות אולי זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=268&msgid=77396353 יעזור לך.
הוא מופיע שם?../images/Emo122.gif אני כבר מבולבלת מרוב ימי סטודנט בכל מקרה, תנסה לראות אולי זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=268&msgid=77396353 יעזור לך.
T TauberiT New member 11/5/06 #4 אוח נו../images/Emo122.gif לא התכוונתי לזה, אבל אולי גם זה בכל מקרה, כדי להזמין כרטיס אתה צריך להתקשר למכללה לדעתי, או לחפש טלפון להזמנת כרטיסים... אבל הוא לא מופיע שם בכלל לא?
אוח נו../images/Emo122.gif לא התכוונתי לזה, אבל אולי גם זה בכל מקרה, כדי להזמין כרטיס אתה צריך להתקשר למכללה לדעתי, או לחפש טלפון להזמנת כרטיסים... אבל הוא לא מופיע שם בכלל לא?
T TauberiT New member 11/5/06 #5 טוב אז הוא כן. בראשון לציון../images/Emo122.gif די נו, זה בגלל המחלה וחיפשתי ולא מצאתי טלפון שלהם או משהו, תחפש אתה
טוב אז הוא כן. בראשון לציון../images/Emo122.gif די נו, זה בגלל המחלה וחיפשתי ולא מצאתי טלפון שלהם או משהו, תחפש אתה
M mor298 New member 11/5/06 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סתם חשבתי לעצמי, כמה את נהיית דומה לי לכי, לכי דברי עם עצמך..
א אשת המערותתתת New member 12/5/06 #8 נצל"שששש!!! אני יודעת שכבר דיברתם רבות על זה.. אבל אני קצת ססנילית.. מה אמרתם שזה גוש א' בסוזן דלל?! זה הטוב או שב' זה הטוב?
נצל"שששש!!! אני יודעת שכבר דיברתם רבות על זה.. אבל אני קצת ססנילית.. מה אמרתם שזה גוש א' בסוזן דלל?! זה הטוב או שב' זה הטוב?
ז זקנת השבט1 New member 12/5/06 #9 בשני הגושים יש אמצע וצד אז אם קיבלת כרטיס באמצע, זה לא משנה גוש א או גוש ב
ז זקנת השבט1 New member 12/5/06 #11 יש לי את המפה של הישיבה, אבל... אין לי סורק. אם למישהו יש סורק ופקס אני יכולה לשלוח את המפה כדי שיעלו אותה לפורום. זה יעזור לכולם להתמצא ויחסוך שאלות.
יש לי את המפה של הישיבה, אבל... אין לי סורק. אם למישהו יש סורק ופקס אני יכולה לשלוח את המפה כדי שיעלו אותה לפורום. זה יעזור לכולם להתמצא ויחסוך שאלות.
צ צוכה ובוחקת New member 12/5/06 #12 זה בטוח של המקום החדש? כי דיברו פה על זה שיש מקום חדש ומקום ישן או משו כזה.. *שלחתי לך מסר*
ז זקנת השבט1 New member 12/5/06 #13 דיברתי איתם והם שלחו לי בפקס את המפה של ה"אולם" (בחוץ זה לא בדיוק אולם) שהם עומדים לבנות. הם גם הבטיחו להעלות אותה לאתר שלהם בקרוב.
דיברתי איתם והם שלחו לי בפקס את המפה של ה"אולם" (בחוץ זה לא בדיוק אולם) שהם עומדים לבנות. הם גם הבטיחו להעלות אותה לאתר שלהם בקרוב.
צ צוכה ובוחקת New member 12/5/06 #15 הנה המפה של סוזן דלל מקווה שתבינו ממנה משו, נראה לי שאם מדפיסים רואים יותר טוב