אולי מישהו יודע ...

djelon

New member
אולי מישהו יודע ...

אולי מישהו יודע פרטים על קורסים של ralex העם ידוע לכם אם התעודה שהם נותנים מוכרת איפהשהו בעולם? תודה

djelon

New member
הודעה ל drorzi

דרור אני ממליץ להוריד את ההודעות שנכתבו לאחרונה בקשר לרכבים למיניהם למכירה. מסיבה פשוטה שלא ניראה לי שאף אחד פה רוצה ליראות את הפורום הזה הופך לפורום רכב כמו של "נענע" למשל שהוא בעצם לוח רכבים למכירה! ותמשיך את העבודה הטובה!

be_roo

New member
הודעות מכירה "רגילות" נמחקות

תמיד
אולם אם מדובר ברכב שעשוי לעניין את אנשי הפורום הקבועים, ההודעה נשארת, כמו למשל הוולקן שהוצעה כאן לפני ימים מספר. מדובר ברכב ספורטיבי, לא שכיח במיוחד, שידוע שיש כאן אנשים שמחפשים כמותו. לא תמיד ההודעה נמחקת מיד, מה לעשות גם למנהל הפורום יש חיים (תודה לאל), אבל כמשמגיע הזמן עושים סדר. אני מניחה שגם השרשור הזה ימחק עד מחר, היות והוא לא ממש מהווה דיון רכב מעניין. SI
שיר, דוברת מנהל הפורום

be_roo

New member
שאלת כבר, וכנראה שלא יודעים

אחרת היו עוזרים לך, אין טעם לשאול שוב, כמו שאין טעם לענות שלא יכולים לעזור, זה סתם מריץ דפים. אבל יש הרבה מידע על קורסים אחרים בארץ, דפדף אחורה בפורום.

misterb

New member
I did the 1 day course

I took the course about 1.5-2 years ago, when it was ran by Eitan Blank. The course was 1 full day, cost was 500nis, and worth every shekel. There are a lot of practice times, you get to drive a semi-rally toyota corolla (original engine, removed exhust,iron cage, plastic window, minimal dash-board, loose hand-brake, plastic deep seats and few more minor changes). Keep in mind that all the info I give you is correct for the time I did it, it might be different now. The 1 day course does not give you any usable document, but the longer ones (not sure how much) gives you liscence to race in rally races (at least they said so), but the real purpose is to learn advanced driving techniques,and have a lot of fun ! you realy get to press the gas pedal until you are shitting your pants off, and then the instructor tells you to press harder ... all the day we took lap times, and there was a 10 laps race (against the clock) at the end. I know that they are still doing it, the 1 day should cost around 1000nis now. you can call them : 08-8522470 and get the full details, and share with all of us !

djelon

New member
למה אין טעם ?!

חיפשתי בנרות מישהו שעשה את הקורסים שלהם וזה השתלם כי ענו לי! וחוץ מזה לא מעניין אותי המידע על קורסים אחרים כי זה פשוט לא אותו דבר. הקורסים שדובר עליהם פה היו רק קורסים לנהיגה בטיחותית ומיתקדמת והקורסים של ralex הם קורסיי ראלי. יום טוב!

למעלה