אולי מישהו יודע

מיקי 43

New member
אולי מישהו יודע

איך מתמודדים עם כאב נורא עם אבדן של חבר ככה פתאום ללא הסבר ללא התראה למה למה זה קורה למה הולכים צעירים וטובים כבד עליי כבר קברתי יותר מידיי אנשים טובים ויקרים לא רוצה יותר דייייי

מסתכלים לכאב בעיניים

לא מנטרלים, לא מדחיקים, מביטים, מדברים, כואבים, כותבים, משתפים מתמודדים, אתה יודע.... יכולה לשלוח חיוך להתמודדות שיהיה לך פחות קשה.

R a c h e li

New member
../images/Emo16.gif

אין מילים.....

noali

New member
../images/Emo20.gif

מיקי אין לי תשובה לשאלה לא יודעת איך מתמודדים לא יודעת איך אפשר להתמודד אובדן לא יודעת איך אפשר להבין לא חושבת שגם נקבל תשובות יודעת את ההרגשה יודעת את הכאב וההלם יודעת את הגעגוע והחוסר שלא תדע עוד צער

יעלילה1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

להיות ביחד עם החברים, לחבק ולהרגיש את החיים פיזית.. וממש כמו שכתבה חיוכים כתומים... לבטא מה שמרגישים. מוות זה חלק מהחיים. עצוב וכואב נורא, אבל בכל זאת חלק מהם. הסוף, הפרידה ממישהו שלא יחזור. הידיעה שיום אחד גם אנחנו נלך. זוכרת שכשהילדים היו תינוקות והתחילו לגדול, החשש מהיום בו ילמדו מה זה מוות. זה הדבר שנראה לי הכי קשה לדעת אותו בראשית החיים. (אולי לי זה כך כי למדתי את זה בגיל נורא צעיר). ההכרה שיש סוף לדברים שאחריו אין (כנראה) עוד התחלה. כל פעם שזה קורה שמת מישהו, זו התמודדות מחודשת עם הידיעה הזו. ובכל זאת, ממשיכים הלאה. ומשתדלים לשמור ולמצות כל רגע טוב. ואיש מקסים אתה, שתדע לך

mishele5

New member
הכאב והזיכרון נחרטים ב../images/Emo23.gif,,,,,../images/Emo16.gif

ומתקדמים הלאה.[אלו הם חיינו] משתתף בצערך.

לא פשוט, לא קל ../images/Emo24.gif

עוד כמה ימים יעבור ההלם ותבוא ההשלמה הכואבת איתך בכאבך

י עלה

New member
../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך,מות של חבר או אדם קרוב, זה לא משהו שמעכלים או מבינים או מחפשים היגיון,כואבים ואין מה שינחם. אומרים זמן,זמן משהו מאד ערטילאי

טוויטי36

New member
איש יקר

אני כ"כ מבין ללבך ואין מילים רק שאני יכול להזדהות איתך ולהבין....

naama78

New member
../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך. לאבל, (ויש אומרים גם לגירושין...ואני מסכימה) שלבי התמודדות מאוד ברורים. הם בוודאי לא מעניינים אותך, כרגע. פשוט כואבים, מתאבלים, מנסים לעכל.... יום אחד המציאות הופכת לשגרת חיינו ואז ממשיכים לחיות עם הכאב....

למעלה