אולי מישהו יודע

mop666

New member
אולי מישהו יודע

מאיפה אני יכול להוריד את sp1 של אקס פי פרו חוץ מהקישור של העידכונים בווינדוס כי יש לי בעיה להוריד את זה משם תודה מראש חג שמח

mop666

New member
בבקשה אני צריך עזרה

אני לא מצליח להתקין את sp1 יש איזושהי בעיה עם הקוד של הווינדוס

uzi2

Active member
בכיס יש לי צפרדע

כמו שאני מכיר אותך בטח תמצא משהו בקאזה
תראה, אם אתה רוצה את ה- sp1 המקורי, אז נראה לי שרק מהאתר של מייקרוסופט, אבל במקרה שלך הייתי מציע לך להוריד את הקובץ הגדול יותר משהו כמו 100 מגהבייט) מכאן (בכל זאת מייקרוסופט): http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/servicepacks/sp1/sp1lang.asp ראה הוזהרת: ה- sp1 מכיל קודים של MS-Office שהופצו ברבים ואם יש לך אחד מהקודים הללו, אז ה- sp1 ישבית לך את ה- MS-Office.

mop666

New member
תודה עוזי

התחלתי להוריד אני מקווה שזה לא יעשה לי בעיות בהתקנה

mop666

New member
אוף יש לי בעיה עם הפרודוקט קי

יש איזה תחליף לזה או משהו כזה? כי זה לא נותן לי להתקין את זה

choppyyo

New member
יש פתרון

הפטרון הוא להוריד את התוכנה XP KEY CRACKER אפשר מקאזה יש שם בלי סוף והתוכנה תדריך אותך איך להמשיך זה עובד בטוח אם לא מצאת את התונה תכתוב לי את המייל שלך ואני אשלח לך אותה

gingis

New member
אינך יכול להוריד SP1 מהאתר אם XP לא

חוקי תנסה kazza lite אולי ?

mop666

New member
אוי איזה יופי חחחחחח וואלה

הצלחתי תודה רבה לכולכם באמת עבד השינויי מפתח והצלחתי להתקין את הסרביס פאק אגב הקראק מחליף את המפתח מוצר אבל בוא לא מונע הפעלה בדקתי את זה במחשב השני וזה לא עבד יש לי במחשב השני ווינדוס לא מופעל שנגמר לו החודש אממממממ ניסתי להחליף לו את המפתח לא עוזר לא נורא תודה חג שמח

בייביUE

New member
שאלה נוספת בעניין העדכון

האם ניתן להוריד את העדכון של Office XP כמו את העדכון של Win XP
רק לידיעה, יש לי את שניהם בצורה חוקית לחלוטין, קנויים עם רישיון. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.

למעלה