אולי מישהו יודע

adventureboy

New member
אולי מישהו יודע

אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה, אם לא אני מתנצל מראש אבל אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי. מישהו יודע מה פקודת ה FTP הבאה עושה? quote site xlate=m9998859 ?

uzi2

Active member
תרגום קידוד של טקסט

לפעמים מערכות הפעלה שונות מקדדות טקסט בצורה שונה, לפעמים השוני הוא לא גדול. בד"כ התרגום אוטומטי, אבל אם אתה רוצה שהתרגום בין הקידודים השונים יעשה ע"י טבלה אחרת אתה צריך להגיד למחשב שבצד השני באיזו טבלה להשתמש. site xlate אומר לצד השני להשתמש בטבלה שנמצאת בקובץ m9998859 (לפי מה שרשמת). כיוון שהפקודה site xlate לא קיימת כחלק מקודות FTP אז יש שימוש בפקודה quote שמאפשרת העברה של כל פקודה לשרת ה- FTP (גם אם היא לא מוכרת לתוכנת ה- FTP שלך).

adventureboy

New member
כמה שאלות נוספות

OK אז ככה: האם אי הכנסת הפקודה הזו יכולה למנוע ממני הורדה של קובץ בשרת מסויים? הסיבה שאני שואל את השאלה היא שאני בונה תוכנת FTP קטנה שתעשה תהלילך הורדת קבצים באופן אוטומטי. לפני הורדת הקבצים צריך להכניס את הפקודה הזו. כדי לבנות את התוכנה אני משתמש ב VB ובבקר winsock רק כשאני שולח את הפקודה ה FTP מחזיר לי תשובה שהוא לא מכיר אותה. אז איך בכל זאת אני יכול לשנות את הקידודים האלה? אם תוכל לענות לי על שאלות אלו אני יודה לך מאוד.

uzi2

Active member
quote ב- FTP

שים לב שהפקודה quote היא חלק מהפקודה לתוכנת הקליינט. תוכנת הקליינט שולחת רק את מה שנמצא מימין ל- quote (ה- quote, מאפשר לך להעביר לשרת פקודות שתוכנת הקליינט אינה מכירה). האם הבהרת הנקודה הזאת עזרה לך?

adventureboy

New member
כלומר...

השרת מכיר את הפקודה site xlate=m9998859 וזה מה שאני צריך לשלוח לו?

uzi2

Active member
אם הבנתי את השאלה נכון

אז התשובה היא "כן". אני כמובן לא יודע מה אתה צריך לשלוח לו, אבל אם אתה מכניס לתוכנת FTP את הפקודה:
quote site xlate=m9998859​
והשרת מבין את זה, אז תדע שהפקודה שתוכנת ה- FTפ שולחת לשרת היא
site xlate=m9998859​

למעלה