אולי מישהו יודע;

omrihoresh

New member
אולי מישהו יודע;

יש את הסיפור המפורסם על זה שג'ו , כשהוא היה מסומם קצת, שמע שיר של אירו מסטריאו אצל חברים... בטח כולם מכירים- אבל מישהו יכול להגיד לי על איזה שיר מדובר? זה מסקרן אותי מאוד...

AeroTom

New member
זה היה סטיבן וזה היה You See Me Crying

הסיפור הולך ככה: זה היה ב-1984 כשהלהקה החלה בחזרות ראשונות ביחד אחרי החזרה של ג'ו ובראד ללהקה וממש תחילת הקמבאק שלהם. כולם היו די שתויים וממש במצב לא כזה טוב והם הלכו לבית של מארק פרנטאו, חבר שלהם, והוא השמיע שם כמה שירים של אירוסמית'. כשהוא שם את You See Me Crying מ-Toys אז סטיבן אמר את הדברים הבאים וג'ו ענה לו:
Steven: "Hey, that's great! We should cover this. Who is it?" Joe: "It's us, fuckhead". Steven: "No way". Joe: "Who the fuck do you think it is? It's that song you made us get a 109-piece orchestra for".​
זה טים קולינס מספר מתוך הספר Walk This Way. אחר כך הוא אומר שברגע הזה הוא הבין עד כמה סטיבן במצב גרוע וצריך עזרה.

omrihoresh

New member
וואלה

תודה על השלמת הפרטים הסיפור הזה תמיד מזעזע אותי מחדש, אבל גם מצחיק...

AeroTom

New member
הוא יותר מצחיק נראה לי ../images/Emo13.gif

כשיודעים גם את סוף הסיפור והמצב של סטיבן כיום. אז זה בסדר לצחוק
כשקראתי את זה בזמנו פעם ראשונה די נקרעתי מהקטע. הוא היה ממש מחוק. תמיד חשבתי שאם הלהקה תבצע את השיר הזה פעם ראשונה בלייב אחרי כ"כ הרבה שנים, סטיבן יוכל להצחיק המון אנשים עם הומור עצמי ולהגיד משהו כמו:
"We gonna do a new cover now. I don't familier with the name of the band, but this is a song I wanted to cover for a long time...I even said that to Joe way back. So I think it's about time"​

למעלה