אולי מישהוא יודע

• פותח הנושא max2
  • פורסם בתאריך

max2

New member
אולי מישהוא יודע

או יכול להפנות אותי לאת על טכניקות צביעה בצבעי ספרי? אני פשוט רוצה לצייר משהוא על הקיר ועל המארז (של המחשב). אני מעונין במידע מעבר לשימוש בשבלונות

לא ממש הבנתי אותך

אתה מעוניין לצייר על הקיר ועל המחשב בעזרת שבלונות? אז מה בדיוק הבעיה?

max2

New member
לא בעזרת שבלונות

אני מתכוון לציר בצבעי ספרי וכל משאני יכול לעשות כרגע (יודע איך לעשות) זה להשתמש בשבלונות.... אני מחפש מידע על טכניקה ואפקטים שעושים בעזרת צבעי ספרי. למשל בידיוק לפני שנה קניתי ציור שצויר בצבעי ספרי (מול עיני) והתוצאה מדהימה!!!. אני לא רוצה להגיע לאותה תוצאה (כי הציור נעשה על נייר פוטו והתבסס על שימוש בשכבות) אבל אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות בעזרת החומרים (צבעי ספרי)

לדעתי תוכל למצוא

חומר בארטא, חוברות וספרים, שבלונות ואולי גם טיפים. ספר לנו מה מצאת כדי שנלמד גם

moti80

New member
לפי מיטב ידיעתי

יש כיסויים לפיות של הספריים - במכל מיני צורות ועוביים. אין לי שמץ איפה קונים את זה ואיך משתמשים בזה אבל תחכה עד שאחד אומני הגרפיטי של הפורום יראו את ההודעה... שמש מוטי

max2

New member
זה לא רק גרפיטי

כמו שאמרתי. עושים עם זה גם דברים יותר מורכבים

moti80

New member
אני יודע למה אתה מתכוון

יש הרבה ציירי רחוב שעושים דברים נפלאים עם ספריי. הם משתמשים בכלים שונים - גלגלי שיניים סירים, בדים וכו´ בכדי ליצור טקסטורות ושבלונות. אם אני הייתי רוצה לצייר עם ספריי - לא הייתי לומד שום טכניקה. הייתי מכין את השבלונות הרצויות ופשוט מתחיל לרסס. לאט לאט, מיצירה ליצירה הייתי לומד את ההתנהגות של הספריי כמו גם דרכים לסדר את הצורה על משטח העבודה כמו שאני רוצה. תעבוד על מעברי צבעים ויצירת טקסטורות. אתה רוצה לצייר ביד חופשית - כמו שאמני גרפיטי מציירים. לכן אמרתי לך שתפנה אליהם כי הם קצת יותר מומחים בספריי ביד חופשית. אם תשים לב בעמוד זה ממש אחד החברים בשם "moshe one 23" העלה עבודת גרפיטי שלו. ממליץ לך להתייעץ בו בנושא. שמש מוטי

max2

New member
השאלה העיקרית שלי

זה איך ליצור "כוכב" ז"א שיש נקודה וממנה הצבע בורח בכיוון מסוים

moti80

New member
לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון

אתה רוצה לעשות אפקטים כמו הרקע בציור שאני מצרף? אח"כ אצרף התמקדות באפקטים. שמש מוטי

max2

New member
בערך

פשוט אחד הרעיונות שעלו לי לראש זה ציור של לילה... הרעיון השני זה ציור של אש על המחשב (בעזרת שבלונה שני צבעים ולעשות גבול בצבע נוסף בעזרת מברשת)

SC

New member
היי, לדעתי זה הכל תלוי ביכולת שלך

לנצל היטב את היכולות של הספריי. כפי שכב נאמר, ייתכן וישנן פיות לבקבוק על מנת שתוכל לנווט את הקוים ואף תוכל להשתמש בשבלונות. אם יש לך אפשרות לצייר סקיצה ולהעלות לפורום כקובץ אוכל לעשות מספר ניסיונות ולדייק בהסבר.

למעלה