אולי לפני בחירות

yoram6

New member
אולי לפני בחירות

עו"ד יקר לאחר 4 שנים שלא האמינו לבני על האלימות שמפגינה גרושתי כלפיו העבירה גרושתי מכתב עם אולטימטום לשרותי הרווחה שהיא תהרוג את אחותו בת ה6 ותתאבד העבירו אלי בצו חירום את הילדים למחסה בתאריך 12/12 באופן בבהלה הודיעו לי להגיע מיד לבית משפט להוציא את ילדי ממני ולהעבירם לפנימיה מיד למרות חוסר האונים ולמרות שאף עורך דין לא הגיע לעזרתי מקוצר הזמן שופט בית המשפט לנוער בכפר סבא לא קיבל את עמדת שרותי הרווחה והציע להם להגיע להסדר איתי כך מנעתי זמנית טירוף של שרותי הרווחה החמור מכל שהודיעו לבני בן ה12 שאימם איימה להרוג את אחותו ולהתאבד וכעת הם רוצים להוציאם ממני כי אצלי הם טוענים זה מחסה זמני עד שתימצא פנימיה חוסר האונים ומחסור בכסף יגרום להוצאת ילדי ממני אם יש לכם לקוח שזקוק להשתלת כיליה מוכן אני לתרום בתנאי שיממן עו"ד לילדי בברכה יורם דוד 067472463

zambush

New member
אתה רציני בקטע של הכליה? ../images/Emo73.gif

צר לי לשמוע על מצבך העגום, של חוסר שוויון במשפחה, אפלית הגבר לעומת האישה, גם כשהאישה מפעילה אלימות קשה כנגד הילדים ומאיימת ברצח והתאבדות כמו במקרה שלך. מפלגת רע"ש, זכויות הגבר במשפחה הוקמה גם כדי למנוע מקים כאלה. מעניין אותי לדעת מה עמדת מפלגת שינוי בעניין - רונן, גרשון, מישהו, אנא הגיבו. בקשר לכליה, אני לא בטוח שאתה צריך לתרום אותה, אני אמנם לא עו"ד אבל אני בטוח שהסנגוריה הציבורית או גוף אחר אמור לטפל במקרים כאלה.

למעלה