אולי לנוחבות צריך עונש מוות בסגנון שמתאים להם? משהו לא שיגרתי, אבל שיעשה את ההליך ליותר קל.

רוב הזמן נח

Well-known member
מפנים שטח קרקע בגודל המתאים מתחת לעזריאלי. קושרים למחבל תידיים והרגלים ומניחים אותו במתקן מתאים שיכינו מראש לצורך הזה בקצה של הגג.

ואז מבקשים מהציבור שישתתף בהגרלה. המנצח יהיה זה שידחף את המחבל למטה.

אתם חושבים שציבור לא ירצה להשתתף?

וזריקה מהגג זה משהו שהחמסניקים עשו, אז זה עונש מוות שראוי שיעשו להם.

evglev1

Well-known member
מנהל
מפנים שטח קרקע בגודל המתאים מתחת לעזריאלי. קושרים למחבל תידיים והרגלים ומניחים אותו במתקן מתאים שיכינו מראש לצורך הזה בקצה של הגג.

ואז מבקשים מהציבור שישתתף בהגרלה. המנצח יהיה זה שידחף את המחבל למטה.

אתם חושבים שציבור לא ירצה להשתתף?

וזריקה מהגג זה משהו שהחמסניקים עשו, אז זה עונש מוות שראוי שיעשו להם.
גם אני חושב שהעונש הראוי להם להכריח אותם לקפוץ מגורד שחקים, אבל מכיוון שאי אפשר להכריח כי כל אחד יעדיף דקירה או ירייה, אז לדחוף זה הדבר הנכון. רעיון ההגרלה הוא מצוין. אבל בעיה נוספת היא שזה יעודד אותם לעשות פיגוע במגדלי עזריאלי, אבל בעיקרון זריקת רעל, או אפילו תלייה היא עונש קל מדי עבורם. עונשי מוות נוספים שחשבתי עליהם זה לקבור אותם חיים שיחנקו בארונות קבורה וביתור.

רוב הזמן נח

Well-known member
מצד שני, אולי יש כאלה שלא יאהבו עונש מוות פומבי. במקרה כזה אולי צריך לחסל מחבלים שבכלא בסגנון של החיסול שנעשה היום לבכיר החמאס.

לקחת רכב (אפשר גרוטאה ממגרש גרוטאות) לשים שם קשור את המחבל ואז לזרוק טיל/ פצצה על הרכב. גם במקרה זה אני בטוח שבצבא יהיו מתנדבים ברצון מלא לפעולה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מצד שני, אולי יש כאלה שלא יאהבו עונש מוות פומבי. במקרה כזה אולי צריך לחסל מחבלים שבכלא בסגנון של החיסול שנעשה היום לבכיר החמאס.

לקחת רכב (אפשר גרוטאה ממגרש גרוטאות) לשים שם קשור את המחבל ואז לזרוק טיל/ פצצה על הרכב. גם במקרה זה אני בטוח שבצבא יהיו מתנדבים ברצון מלא לפעולה.
הכי טוב להכריח אותם לצנוח עם מצנחים קרועים מבלי לספר שהמצנחים שהם צונחים איתם קרועים.

למעלה