אולי לכם יש עצה

hirshfe

New member
אולי לכם יש עצה

לנדבי יצא פצע די מגעי על מצח הרופא אמר, שזה סוג של גידול, ונתן פלסתר מיוחד לשים עליו (לא גידול ממאיר כמובן) עכשיו, את הפלסטר תריכים לשים שבועיים. רק שנדב כל הזמן מוריד אותו אם אחרי שבועיים לא יהיה שינוי הוא ממליץ להוריד בלייזר מה שאומר שבגיל של נדב מדובר בניתוח בהרדמה מלאה, שאין סיכוי שאני אתן לזה יד.

schlomitsmile

Member
מנהל
הרדמה מלאה זה באמת דבר שרצוי להמנע ממנו אם רק אפשר. למה לדעת הרופא שוה לקחת את הסיכון הזה, אם מדובר בגידול שפיר? האמנם אי-אפשר להסתפק בהרדמה מקומית וטישטוש? אם אתם לא שקטים, תמיד אפשר לבקש חוות-דעת שניה- מרופא אחר ו/או ממרפאים אלטרנטיביים, שנוטים לא לרוץ מהר כ"כ לניתוחים. המון בריאות!../images/Emo57.gif

hirshfe

New member
אני כרגע לא חושב על הניתוח

שזה "יגיע" לזה אני אחפש אלטרנטיבה אני מחפש דרך לשים את פלסטר מבלי שהוא יוריד

wild sands

New member
שים פלסטרים על הראש שלך ושל אשתך

חוץ מזה שזה יזכיר לך שזה מעצבן מאוד (; זה יביא אותו לבקש "גם אני". אצלנו זה פועל על המון דברים - כובע בשמש, אמבטיה כשלא בא, אוכל חדש וכד'. לחילופין, אפשר לנסות משהו יותר אומנותי. כמו לצייר על הפלסטר וסביבותיו משהו נחמד (פרפר, דינוזאור - מה שמעניין), ורצוי בשיתוף הילד והמראה, שירגיש גאה במה שיש על המצח. במידה וההורים מאותגרים אומנותית, אפשר למצוא מדבקה יפה שתסתיר את הפלסטר. אין גם הכרח להגביל את היצירות למצח בלבד, או אפילו להתחיל שם. אפשר לתקופת מה לקשט את הגוף בכמה מקומות. אפשר גם לדבר על "שידרוג" ערכו הויזואלי של הפצע באמצעים הנזכרים לעיל. בהצלחה!

hirshfe

New member
תודה לך

ציון ניסנו לא עזר. אבל אולי גם אנחנו נסתבב עם פלסטר רעיון טוב

hirshfe

New member
עדכון

הפסלטר לא עובד ועכשיו כל נגיעההכי קלה גורמת לדימום של רבע שע פלוס אז חייבים לטפל בזה אבל זה לא יהיה בהרדמה מלאה, אלא בסוג של טשטוטש בו נדבי ימישך לנשום לבד. לא מאושר מזה אבל אין ברירה

hag70

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif../images/Emo101.gif

אנחנו עברנו עם הילדה כמה פעמים ניתוחים ופרוצדורות בהרדמה מלאה וזה בהחלט לא תענוג. בהחלט היינו מוותרים על זה. אני מאד שמח לשמוע שבמקרה שלכם מצאו פתרון אחר.

למעלה