אולי לא קשור

איריס56

New member
אולי לא קשור

היי, האם יש למישהו המלצה לטיול עם שני הבנים שלי כשזהו בעצם טיול בר מיצווה לבכור (להזכירכם שניהם PDD)? חשבנו על משהו כמו מינכן לכמעט שבוע. אשמח לשמוע הצעות, איריס

ehud48

New member
מה הם אוהבים?

האם הם אוהבים טיולי טבע? לונה פארקים? מוזאון מדע? האם מסגרת הזמן שלך היא שבוע? מכל המקומות בעולם דווקא לא הייתי ממליצה על מינכן, יש ערים יפות ומעניינות ממנה. פרטי קצת ואוכל לתת לך קצת רעיונות אביטל

איריס56

New member
לאביטל

היי אביטל, הם ממש לא אוהבים לונה פארק. מסגרת הזמן שלי התרחבה לשבוע מראשון עד ראשון. החלטנו על מינכן מכמה שיקולים ובניהם הרצון של אמא שלי וההכרה של בעלי את מינכן. הם אוהבים מאוד פארקים פתוחים עם מגלשות, נדנדות וכו'. מוזיאוני מדע זה המקום שמעניין את הצעיר שלי. הטיול הוא טיול בר מיצווה והרצון של הבכור שלי הוא שילוב של בריכה, אוכל טוב, טיולים וחנויות צעצועים. הילד מסתפק בדברים פשוטים הוא ממש צנוע. זו הפעם הראשונה שאנחנו נוסעים לחו"ל גם אני וגם הילדים. תורכיה מתוכננת לחופשת סוכות השנה. תודה, איריס

ehud48

New member
בתור מי שהיתה בשני המקומות

היינו גם בצפון איטליה וגם בהולנד. לפי מה שאת מתארת הכי כדאי לכם, הולנד. יהיה לכם אידאילי להיות באחד מכפרי הנופש של Centerparks זה פשוט גן עדן לילדים ולא מותנה במזג אויר. זהו פארק ענק בו כל משפחה גרה בקוטג' פרטי מצוייד בכל מה שצריך. ניתן לשכור גם לשבוע. במרכז הפארק יש מעין אקוואריום (כלומר מבנה מקורה מזכוכית) ענק מלא בבריכות, מגלשות מים בקיצור כיף חיים. זה מקורה ולא מותנה במזג אויר. יש סנטר פארק גם בגרמניה אם אתם מתעקשים. אני דווקא חושבת שלנסוע לעיר כמו מינכן למלון יוקרתי (שיהיה בריכה) ולטייל איתם בעיר זה לא רעיון כל כך מוצלח. לעומת זאת הולנד מלאה בפארקים לילדים בכל מקום (לאו דווקא לונה פארק) יש פארק מים עם חיות מים כמו דולפינים מדהים, יש המון המון מה לראות בהולנד. מתאים לכל גיל, מוזאון מדע נהדר בעיר אונבירסטאית שנקראת ליידן (מאוד אינטראקטיבי הילדים שלי מאוד מאוד נהנו), מוזאון ואן גוך ובית אנה פראנק באמסטרדם, גם מאוד מרשים ומתאים לכל גיל.יש ספר מדהים שנקרא הולנד עם ילדים, זה ייתן לכם תמונה מצויינת על מה ניתן לעשות שם. אנחנו בזמנו היינו בסנטר פארק בבלגיה שהיה מאוד קרוב להולנד כך שחילקנו את הזמן בין שהות באמסטרדם ובין השהות בבלגיה משם נסענו לטיולי יום להולנד. אני הייתי בעבר גם בסנטר פארק בצרפת וגם שם היה מאוד מוצלח. גם חברים שלנו שהיו במקומות שונים בהולנד בסנטר פארק מאוד נהנו, אי אפשר לא להנות במקומות האלו וזה מאוד מתאים לילדים שלנו. המרחבים, בתוך הפארק מותר לנסוע רק באופניים, בקיצור מומלץ מומלץ מומלץ. אני מצרפת לינק לאתר של סנטר פארק אביטל

yonitbrk

New member
הי איריס

הרגע חזרתי ממפגש, בו שוחחנו על אירופה. מה כדאי ומה מומלץ, ודווקא גרמניה, היתה ברשימה השלילית, על האפרוריות שבה, וחוסר הקידום, והתנאים שעדיין שוררים שם. סניטריים , תחבורה וכו'. אמנם דיברנו על מנכן וסביבתה, אך הבנתי שהמצב די דומה בכל גרמניה .

גאמי

New member
איריס, זה מצחיק שאת אומרת את זה

דוקא על מינכן, אך גם אני כנערה זוכרת שהיינו כמעט שבוע במינכן ומאוד נהננו, יש בה אוירה נפלאה, באיזור שאנו היינו היה גם מדרחוב ארוך עם מופעי בידור ולמרות שהיו הרבה מאוד אנשים , לא היה הדוחק והלחץ שלא פעם ניתן לחוש בהסתובבות במקומות כאלו בארץ. דוקא נשמע טוב.

איריס

דווקא מינכן? אני לא אוהבת את גרמניה בכלל אבל אני חושבת שהמדינה הכי הכי ידידותית לילדים היא הולנד. א. השפה האנגלית קלה יותר לתקשורת. ב. יש שם המון המון מה להציע לילדים, גם באמסטרדם, גם, בהאג, גם בכפרים הסמוכים לאמסטרדם. מקומות שמראים איך מייצרים גבינות, מוזיאונים לילדים, מוזיאון המדע המופלא של אמסטרדם, בית אנה פרנק, טחנות הרוח, מקומות שמייצרים את הנעליים ההולנדיות. שוק הפרחים, פשוט מותק של מדינה לילדים. אה, ואיך שכחתי? מדורודאם, הולנד המיניאטורית שהיא חוויה בפני עצמה. בקיצור, מומלץ בחום על הולנד.
לשני הילדודס.

צפון איטליה

אנחנו היינו בקייץ האחרון ליד אגם גארדה בצפון איטליה. האיזור מקסים, מלונות קטנים ונוחים על שפת אגם גדול ומרהיב. ברוב המלונות יש חדרים משפחתיים שהם כמו דירות קטנות ומצודייות, כולל מטבח מצוייד. ונציה קרובה מאוד וזה מקום מדהים לילדים, יש הרבה מקומות מתויירים בסביבה, וגולת הכותרת היא פארק שעשועים ענק ומדהים בסגנונן יורודיסני שנקרא גארדהלנד. כ"כ נהניהו שגם השנה אנחנו חוזרים לשם. אגב, בד"כ חבילת נופש כזו היא לשבוע, עם רכב שכור.

גאמי

New member
גם אנו היינו בסתו השנה

בדיוק שם כולל מלון גולף מדהים המתאים למשפחות עם ילדים, בו משטחי ענק של מדשאות וכן בריכות יפיפיות וכן גולת הכותרת הוא פארק השעשועים אך חשוב מאוד לבדוק ימי ותקופות פעילות, הוא לא פעיל יום יום. באמת רעיון מעולה....מנסיון. אזור אגם הגארדה, אפשרות סיורים על הרים באיזור העוקף וכן כדאי מאוד להשכיר רכב על מנת שאפשר גם לנסוע לטייל לכיוון אוסטריה שוויץ בדולומיטים, האזור ההררי שניתן גם לעלות לפסגותיו עם רכבל.

rutimay

New member
מצטרפת להמלצה על הולנד

לא היינו, אבל חברים עם ילד בגיל של ירדן היו, ומאוד נהנו. אנחנו נוסעים לתאילנד בשנה הבאה לטיול בר מצווה של ירדן. יש המון מה לראות, וזה גן עדן לילדים. העלויות לא גבוהות יחסית לאירופה.

הולנד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש לה הרבה להציע לילדים מבחינת פארקים ואטרקציות, לצד נופים וטבע מקסימים.

אור לנו

New member
מצטרפת להמלצה על הולנד

היינו שם הקיץ עם 2 הילדים - הפידידון ו"הרגילה" + עוד זוג חברים עם 2 ילדים. היה נפלא, יש המון אטרקציות לילדים (בגילאים אצלכם יש משהו כמו 5 פארקי שעשועים), הרבה ירוק בעיניים וגשם גם באוגוסט. יש אפשרות לשכור בית נופש בכפר נופש, מאוד נוח לילדים עם בעיות אוכל כי אפשר לבשל לבד.

yonitbrk

New member
דעותי מתחלקות בין איטליה להולנד

מנסיונם של אחרים, שתי הארצות מומלצות מאוד לטיול עם ילדים.

SHRONBZ

New member
הולנד ותאילנד מומלצות מאוד

תאילנד מינסיון אישי מדצמבר האחרון התאילנדים כהרגלם חמים ידידותים ומאורגנים מאוד לתיירים. חויות טובות מאוד גם מהצפון וגם מהאיים. יש רכיבה על פילים. רפטינג ועוד. מומלץ ביקור במקדש הטיגריסים ליד קנצ'נבורי. לילדים שאוהבים חיות. ויש בבנקוק כמה פרקי שעשועים חביבים ולא יקרים. שלושה שבועות שם עלו כמו שבוע באירופה בערך. על הולנד לא צריך להוסיף הרבה רק שאם אני לא טועה אז מספיק להגיד שהילד הוא על הקשת והתורים מתקצרים פלאים. ויש המון הבנה למצב.

ארה"ב

אם יש כסף אז ארה"ב בלי ספק, כאשר מה שאני ממליצה בעקבות טיול של חודש וחצי ואינסוף מדינות הוא ניו יורק וסן פרנסיסקו בעיקר אבל אם הילד אוהב רעש ואורות וצבעים אז אסור לוותר על יומים בווגאס- אין יותר כיף מזה, למרות שאת הכיף הזה שלי נאלצתי להעביר עם 3 פרצופי 9 באב ששנאו את ווגאס ברמות. חוץ מזה סן דייגו במרחק סביר מסן פרנסיסקו ומבחינת פעילויות לילדים לא חסרות שם (כאילו בסן פרנסיסקו חסרות) וחוץ מזה תמורת השקעה כספית נוספת אפשר להוסיף אורלנדו שזה בלי ספק חוויה גם להורים וגם לילדים - שם זכיתי להכיר את הפחד גבהים של אבא שלי. קיצר ארה"ב הכי שווה מה גם שאם הוא מבין טיפה אנגלית זה מגביר את כל החויה לעומת מדינות שלא דוברות אנגלית. אבל אם אירופה אז לא מקום חם- החום מסוגל לשגע ולא מקום עם שפה בעייתית- על זה אני פוסלת את הולנד, לעומת זאת ספרד זה בלי ספק רעיון לא רע כמו גם הממלכה המאוחדת- הסדר שם עשוי מאוד להרשים וגם השפה חיובית. בכל מיקרה לשים לב לשפה שלא תחרוק באוזניים ואם אפשר גם תהיה מובנת.

למעלה